הוא לא רוצה לבוא...

Rinattt

New member
הוא לא רוצה לבוא...

מחר אני חוגגת לקטנה יום הולדת... (היה לה לפני חודש אבל בגלל חנוכה והעבודה לא יצא לי לעשות לה בגן) התקשרתי לאמר לו, אמר שחבל שלא עשיתי השבוע כי היה לו פנאי, אופססססס עניתי שממש מצטערת שלא שאלתי מה הלו"ז שלו לפני... אח"כ התקשר להודיע ש"לא יכול להגיע כי..." עצרתי אותו, אמרתי שאין צורך לתת לי דו"ח מה הסיבה (כמובן שעבודה), אמרתי גם שאני את שלי עשיתי, הזמנתי כי הילדה אוהבת אותו ורוצה שיהיה נוכח. נזכרת ביום הולדת שלה בגיל שנתיים כמה בכתה שלא הגיע. בגיל 3 הוא טרח להגיע והיא כ"כ שמחה. ליום הולדת של האמצעית והגדולה הוא הגיע כל שנה ושנה והיא ראתה, אומנם בת 4 הפאסוסה הקטנה אבל היא זוכרת הכל! ומחר מה יהיה? אם היא תבכה? היא הרי הזכירה לי להתקשר לאמר לו, היא גם אמרה לו להביא מצלמה ושלא יאחר (הוא תמיד מאחר). מחר היא אמורה לשמוח, זה היום המיוחד שלה בלבד, המלכה ליום אחד בגן, < בבית היא מלכה 365 יום בשנה מידי שנה
> ולא שהוא משתתף איתי בהוצאות, כלום נאדה בשום יום הולדת! בחיי שלא מבקשת שקל עבור שום הוצאה! באסה... אני רק מתפללת שזה לא ישפיע עליה ושהיא תוכל לשמוח...
אם יכאב לה לי יכאב יותר!!!

קודם כל שיהיה המון../images/Emo49.gif

ובקשר למחר, אין לך הרבה מה לעשות, את את שלך עשית. ההפסד שלו, והילדה...הני מניחה שהיא תתאכזב אבל אל תתני לזה להשפיע עליה ואני יודעת שיש לך את זה (קסם)... עד 120 למתוקה

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

ביקשתי מאחי שיבוא, אבל לא נראה לי שיצליח להתעורר בזמן, הוא עדיין באקסטזה של הודו, עוד לא התאושש וחזר למציאות שביום ערים ובלילה ישנים
נעבור את זה, אין ספק, מקווה שהיא לא תרגיש בחסרונו, (מה שקשה לי להאמין)
שבוע טוב

אני הייתי שוקלת לעשות מעשה מכוער

ומשסה בו את הקטנה..... נראה אותו עומד מולה ואומר לה לא.

Rinattt

New member
לאאאאאא

לא מכניסה אותה למלחמה, אני בעצמי לא נכנסת למלחמה איתו! לא תחנונים ולא צעקות ולא פרצופים. רוצה? שיבוא, לא רוצה? שיתמודד מולה אח"כ! הוא עצמאי, הוא יכול לצאת מהעבודה מתי שמתחשק לו!

את צודקת נו, זה פשוט מרגיז אותי מדי

כשאני קוראת פה מה שכותבים אני רואה שבעצם הפרוד שלי למרות שבגד בי, יצא אחלה מהבחינה הזו. אמנם זו רק ההתחלה וימים יגידו אם הוא יתמיד, אבל כרגע הוא מגיע אפילו יותר ממה שסוכם.

פשוט לא בן אדם

אני לא מבין אבות כאלה הלו אתה הבאת אותה לעולם למה לפגוע ביצור כה קטן ביתך היא אז תמצא זמן ועל תאחר פן היא תפגע חבר אני זה שמארגן ימי הולדת וכו מזמין אותה ואומר לה צזמיני כל מי שאת רוצה אם יש יותר אנשים בד"כ ההוצאה לא הרבה יותר גדולה אצלי ימי ההולדת של שני הנסיכים ביחד אז מה זה משנה אם יהיו 60 ילדים אן 70

Rinattt

New member
אם היה בן אדם...

סביר להניח שלא הייתי כאן
אני רגילה מהרגע שנולדו לעשות הכל לבד במיוחד איתן, טיפת חלב ואת רופא הילדים הוא לא מכיר ושלא נדבר על אסיפות הורים ומסיבות בחגים שמעולם לא בא. אבל עכשיו הן גדולות, ויש להן דרישות, הן רוצות אותו. אני לא מנסה להבין אותו, חבל לי על האנרגיות שלי... ויום הולדת בגן, רק ילדי הגן ומשפחה קרובה משתתפים, פרט לאחי הישנוני כולם עובדים.

היי רינת

קודם כל מזל טוב. שנית אחותי גם גרושה אני כנראה בדרך. לאחותי ילד שכמו שאת מתארת את אבי בנותייך הוא על אחת כמה וכמה יותר גרוע. בהתחלה הילד היה בוכה ומתאכזב ואחותי ניחמה ועטפה. היום כשהילד בן 12 עוד מעט הוא כבר יודע מי האבא ה"נהדר" שלו וזורק לו הכל בפנים. אז אל תדאגי גם יומו יגיע. ושיהיה יום ההולדת הכי שמח שאפשר ואל תשכחי מצלמה.

לירם2

New member
אז הוא לא יבוא

הוא לא יבוא ואת תצטרכי להסביר לילדה שאבא עסוק ולא יכל לבוא וזהו אנחנו לא יכולות להכריח אותם. אצלי הילדה כבר בת 6 ועד היום הוא היה בשני ימי הולדת גיל שנה ושנתיים ומאז כלום והילדה ממשיכה לגדול ושמחה ....

שלא יבוא ../images/Emo88.gif

יש מספיק אנשים שאוהבים אותה ביום יום כדי שיעטפו אותה באהבה במקומו. ותגידי לו שילך לעזאזל, את יכולה להגיד לו שאני אמרתי!!!!!!!! גרררררררררררררררררררררררררררררר לילדה תגידי (אם תשאל) שאת לא יודעת אם יגיע או לא, ומקסימום אם יגיע,יהיה כיף. גררררררררררררר

ש י ר ה 42

New member
סופי

כל האנשים שאוהבים את הילדה ביומיום הם לא אבא שלה, והם לא יוכלו לעטוף אותה באהבה שלו. הבנתי את כוונתך (וואלה את כועסת אה?
), ברור שכתבת בקטע של תמיכה,רק שהמשפט הזה צרם לי. ===== בלי גררררר עלי........ אמא'לה
=======

הוא בלאו הכי לא עוטף אותה בשום

דבר בכל שאר ימות השבוע מי שנמצא איתן שם הם בעצם הסבא והסבתא והדודים מצד רינת תי תי תי תי אם היה אוהב אותה באמת, היה מזיז את האטלס בשביל להיות ביום המיוחד שלה, לא?? כמובן שלא יעצתי לרינת תי תי תי תי תי תי שתשמיץ את האבא בפני הילדה, נהפוך הוא, להעביר את זה מבלי ליחס לזה חשיבות מול הילדה. וואלה, אני כועסת, כי לעזאזל, גם ליום ההולדת אי אפשר לפנות זמן??? אולי בכל זאת איזה גרררררררררר אחד קטן עליך???

ש י ר ה 42

New member
ברור לי בהחלט שלא

יעצת לרינת תי תי תי תי (גמני ספרתי 4 תי חחחחחחח) להשמיץ ואני חושבת כמוך, שאבא שאכפת לו יעשה הכל כדי להיות נוכח. סופי, נוכחתי מלא מעט חברים/חברות שבסופו של דבר הילדים באים חשבון באיזשהו שלב בחיים עם ההורים. אני מניחה שיגיע היום שלו שהוא יתחרט ואז אולי יהיה לו מאוחר מידי, סביר להניח ירגיש מתוסכל כשם שהילדה מרגישה היום. בשלב של הגררררררר ברחתי

את סופרת טוב, אני רואה ../images/Emo66.gif

עצוב שזה ככה, ועצוב שאי אפשר לשנות את זה אצלי, הוא לא יודע אפילו איך נראה השער של בית הספר, אבל בסדר, הוא יצטרך להתמודד מול הבת שלו מתי שהוא. ועוד יותר אני בטוחה,שרינת תי תי תי תי תי (כמה עכשיו?) תצליח לחגוג לה ולהעניק לה את מלוא תשומת הלב, ככה שהילדה לא תחשוב על זה באותו הזמן, וזה הכי חשוב. לגרררררררררררררררר יש נטיה לעשות "עקוב אחרי" תיזהרי

ש י ר ה 42

New member
אני לא רוצה

לסטות מהשרשור (ני לא סוטה נו .....
) אבל הגדלת ב תי אחד - שילמת 1.90? ובגלל ה"עקוב אחרי" שלך............... שיט.............. התנתק לי
ברחתי ביי

Rinattt

New member
רינתיתיתי רק 3 בלבד!!!

מצחיקולה קראתי אותך ואת שירה הרגתן אותי מצחוק, שטויות זה יעבור, הכנתי אותה בבוקר ש"אולי אבא לא יצליח להגיע בגלל העבודה" אמרתי את זה בשנטיות ובשיא הרוגע, שלא תרגיש כלום. היא אמרה "בסדר, אבל את תבואי?" ברוררררררררר כאילו דאאאאא
סתם סתם עניתי לה שבטח שאני באה! נראה לי שהיא תהיה בסדר... כבר הולכת לגן...

destiny36

New member
../images/Emo10.gif יודעת שמהצד ליעץ זה קל

אבל מה דעתך להזיז את היום הולדת בשבוע וללכת לקראתו כדי לשמח את ביתך? עדיף לחכות שבוע מאשר שיהיה לה עצוב מחר. תחשבי על זה בשבילה.
מזל טוב שיהיה ורק שמח.

גרושתית

New member
תראי, זה בעייתי

האבא חרא, אין ספק. הוא לא ראוי. אבל, אני מנסה לחשוב פה על הילדה, אנחנו רוצים שהיא תיפגע כמה שפחות. את הילדה לא מעניין שהאבא חרא, לילדה יש יומולדת והיא רוצה אותו שם. גם ככה קשה לה שההורים לא ביחד. את לא צריכה לסנגר עליו, אבל גם לא לקטר בפניה, קשה לה. אני מנסה לחשוב פה בקול, בתור בת להורים גרושים איך יכול היה להיות קל יותר, אולי לתת לה הכל, להראות לה שאת שם בשבילה תמיד ואת תעשי הכל בשבילה. אני בטוחה שאת עושה. האמת, צר לי על החירבושים, אין לי מה להגיד. הייתי שם, ההורים שלי התגרשו כשהייתי צעירה מאוד, זה לא פשוט בכלל.

למעלה