הוא ישן טוב בלילה

רבין היה מצליח...

רבין היה מצליח להרוס את המדינה אם הוא היה ממשיך עם ההסכמים שלו. אני זה שמסרב להאמין לאמת? ילדים קטנים בני העם שלך נרצחים לך יום יום מול העיניים, ואתה זה שחושב שזה המיעוט, ושזה בכלל לא כולם, ובלה בלה ועשרות נסיונות מצדך להצדיק את זה, אתה צריך להתבייש לך ענבר. לדעתי, יגאל עמיר משלם את המחיר על מה שהוא עשה בצורה הטובה ביותר- הוא ירקב בכלא עד סוף חייו. אבל את רבין היה צריך לעצור, בדרכים אחרות כמובן. אם הוא לא היה נעצר, הוא היה הורס לנו את המדינה. השקפת עולמך שמאלנית ומתחסדת, לכן בעוד אתה מדבר על פילוג ושנאה בעם, אתה מפיל באותה נשימה את כל האשמה על ביבי. בשבילי כימני, מה שאתה עושה שקול כנגד חילול כבודו של רבין כמת. היום אסור לי לפתוח ת´פה כנגד רבין, רק בגלל שהוא נרצח. אסור לי להעביר עליו ביקורת, בגלל שאנשים כמוך יקפצו ויגידו שאני מצדיק את רציחתו. לעולם לא הצדקתי ולא תמכתי ברצח רבין, אך מעולם לא רחשתי לו כבוד, גם לא אחרי שהוא נרצח. תפיסת עולמך, ענבר, היא מעוותת וחולנית. פרשנותך למילה אוייב התעוותה לחלוטין. אתה מכריז על הימין כאוייב, אך מצד שני אתה מדבר על האוייבים האמיתיים שמעדיפים לרצוח אנשים בעם שלהם.. אתה צבוע, ענבר. אתה מתחסד ומצטדק. אם רבין היה ממשיך עם ההסכם שלנו, היינו נשארים היום בלי מדינה. כמובן, אין לזלזל בתרומתו של רבין לפני כהונתו האחרונה כרה"מ, אבל בכהונתו האחרונה הוא הרס יותר משהוא בנה, וויתר ויתורים מרחיקי לכת שלא היו מתקבלים באף מדינה בעולם. והכל כדי לפייס את הפלסטינים, שמעוניינים רק בהשמדתך. אני מתבייש בך ובדיעותך. כמובן, יש מקום במדינה דמוקרטית לכל הדיעות. אבל חייבת להיות הסכמה על בסיס משותף כלשהו. הביקורת שלך ודיעותך נוגדות את הבסיס המשותף שלנו כעם- והוא- ארץ ישראל.

EverMan

New member
לא הכרזתי על הימין כאויב

"אתה מכריז על הימין כאוייב, אך מצד שני אתה מדבר על האוייבים האמיתיים שמעדיפים לרצוח אנשים בעם שלהם" הכרזתי על אנשים שמעדיפים להרוג אנשים מעם שלהם ותומכים בזה , על אנשים שתומכים ברצח על רקע אידיאולוגי , על אנשים שמעדיפים לשנוא את העם שלהם מאשר את האנשים שצריך , קראתי להם אויב בתוכנו. אל תעוות את דברי. כל שאר מה שכתבת , הוא חסר בסיס ולא נכון.

EverMan

New member
למה לא משאיר מקום לדיעות ?

זה לא נכון כי זה לא נכון. אתה אומר דברים חסרי בסיס וללא כל הוכחה כגון : "רבין היה מצליח להרוס את המדינה אם הוא היה ממשיך עם ההסכמים שלו." "השקפת עולמך שמאלנית ומתחסדת, לכן בעוד אתה מדבר על פילוג ושנאה בעם, אתה מפיל באותה נשימה את כל האשמה על ביבי." ואני מדבר על פילוג בעם שאנשים עושים נגד אנשים , לא על ביקורת כנגד מנהיגים. אין פה כל קשר לביטול דעות של אחרים. תפסיק להשתמש בדמגוגיה. זה לא לרמה שלך או של הפורום הזה.

udi17

New member
אז ככה

עניין המנהרה ועניין הר הבית לא רלוונטיים לאותו דיון. לאחר אירועי המנהרה המשיכו להתנהל שיחות מדיניות כאילו לא קרה שום דבר, ואף נחתם הסכם חברון. אירועי הר הבית היו לאחר כישלון קמפ דיוויד, ובאישור יו"ר מפלגתך בעבר.(אתה כמובן מעדיף להתעלם מזה, ולציין רק: "שרון עלה להר הבית"). (ואני שוב אלעס את קמפ דיויד) ברק הציע כמעט חצי מירושלים פינוי כל ההתנחלויות (גם הגדולות) ודובר שם על חולות חלוצה. כאשר לדבר כזה הפלשתינים לא הסכימו (וכבר אמרתי שאהיה מוכן להסכים לדבר מעין זה-ולא תמורת חזיונות שווא),הסכם אוסלו הגוסס התמוטט לחלוטין!. במקום לזרוק את האשמה כל הזמן על ביבי, על שרון, על הימין ועל שאר טרולים אחרים, תנסה לומר פעם אחת שהעדים לחיסול הסכם באופן סופי (אפילו שהתואר , יו"ר נוער העבודה מחייב) היו ברק וממשלתו בה היו חברים מן המניין אנשי הימין הקיצוני: בן עמי, ביילין, פרס,שריד וכד´ ,שתחת ממשלתם אושר גם לשרון לעלות על הר הבית. אם ממשלת רפאים כזאת לא מצליחה להגיע להסכם עם ערפאת ולייצוב אותו ליצן המתקרא הסכם אוסלו ,אז מי כן? אנשי גוש שלום???,שמצידם יקימו את גדר ההפרדה בחופי הים התיכון, אנחנו כאן והם שם?.

udi17

New member
אל תעלב, זה נראה כמו סיפורי אלף

לילה ולילה... הסוף די מגמתי ודי תלוש: "כך שהימין (חלילה,תאשים את השמאל,או אתהמפלגה שלך) הציג אותו כ"כ יוני,שהפלשתינים חשבו שהוא יהיה סחיט"... הדברים שכתבת לא משנים כהוא זה שממשלה סופר סופר שמאלנית עם יוסי שריד בתפקיד המחנך, ביילין בתפקיד המשפטן, פרס בתפקיד ( אוף שכחתי...),בן עמי בתפקיד שר לביטחון פנים, ודליה איציק בתפקיד (גם את זה שכחתי),לא הצליחו לייצב את הסכמי אוסלו,והיא עצמה הלכה וראתה איך ערפאת יורק להם בפנים,אבל אתה מעדיף לומר שזה גשם,ולהמשיך לחשוב שביבי הוא האשם בכל. אתה בן אדם מספיק חכם,בשביל להבין את הדבר הפשוט הזה: "הפלשתינים לא רצו לחתוםעל הסכם בקמפ דיוויד",זהו. לא ביבי,לא הימין,לא שרון ולא אף איש ימין היה איתכם בממשלה,ועובדה שנכשלתם,כך שמספיק כל הזמן לחפש שעירים לעזאזל. ושוב, "השקרן" הזה שרון קיבל אישור מ......אהוד ברק. אז שני דברים: א. או שאתה רומז שברק הוא דפוק ג´יגה בריבוע. ב. או שאתה פשוט מחפש בנרות אשמים לטעויות שיו"ר המפלגה שלך עשה. ג. שתי התשובות נכונות.

EverMan

New member
לא רק ע"י הימין

גם ע"י השמאל. רק שלשמאל זה נראה משהו טוב , אבל הימין ראה זאת כדבר רע , ולכן הימין הפיץ את זה יותר מאשר השמאל. "דברים שכתבת לא משנים כהוא זה שממשלה סופר סופר שמאלנית עם יוסי שריד בתפקיד המחנך, ביילין בתפקיד המשפטן, פרס בתפקיד" שר החוץ , דליה איציק בתפקיד שרת התקשורת. הם לא הצליחו לייצב - נכון ! כי אוסלו כבר מת עד אז , והיה להם פחות משנה , שלביבי היו שלוש שנים להרוס ! נכון , והם לא רצו לחתום על ההסכם בטייבה ובקמפ דיוויד ובמדריד , כי אז , הם כבר הלכו כל כך נגד ישראל אחרי ביבי , שהם לא היו מוכנים לחתום , והם הרגישו שאת ברק אפשר לסחוט עד הסוף. "ביבי,לא הימין,לא שרון ולא אף איש ימין היה איתכם בממשלה,ועובדה שנכשלתם" מי שנכשל במקרה הזה הוא ברק , ברק נכשל להביא שלום יחד עם ערפאת כי ערפאת פשוט לא רצה. לא יעזור , זה לא אשמת ברק. ברק נפל מהסיבה שהוא היה דפוק בהרכבת קואליציה והבטחת דברים לש"ס (והוא עוד ניסה לפרק את משרד הדתות אז בכלל...). "השקרן" הזה שרון קיבל אישור מ......אהוד ברק" איפה אמרתי ששרון הוא שקרן ? מה עוד שאיזה אישור בדיוק הוא קיבל מברק ? ד.אני רומז שברק היה ראש ממשלה דפוק כי הוא לא היה מספיק פוליטיקאי בשביל לנהל קואליציה , אבל כל השאר הוא היה מצוין. מספיקה לך התשובה או שאתה רוצה פירוט ?

למעלה