הוא ישן טוב בלילה

אלדרון

New member
../images/Emo104.gif תשובתו של תרצן

שרון עלה להר הבית ובגלל זה החלה האינתיפאדה! שרון עלה להר הבית עם מאבטחים ובגלל זה החלה האינתיפאדה! שרון עלה להר הבית עם מאבטחים, הפסיק תפילה ובגלל זה החלה האינתפיאדה! שמא הגילגול הבא יהיה: שרון עלה להר הבית עם מאבטחים, הפסיק תפילה והתעטש ובגלל זה החלה האינתיפאדה! ??!! אגב, שימו לב לכשרונו המהולל של Everman לקפוץ מעל ראשי ממשלה מכהנים בתקופות "בעייתיות" מבחינת מפלגתו, קרי פרס או ברק.

EverMan

New member
מה קרה חמוד ?

קשה להתעמת עם האמת ? לא טענתי שזהו דבר יחיד , אבל זהו בהחלט דבר שהקים עלינו את ערביי ישראל. להזכירך שרון גם הקים עלינו את ערביי ישראל בעבר באינתיפאדה הראשונה... לקפוץ מעל ראשי ממשלה של העבודה ? מה פרס ? זה שהקים את אוסלו והיה ערוץ הדברות תמידי עד היום ? מי ברק ? זה שניסה לפרק את משרד הדתות ? זה שניהל מגעים עם הרשות ובזכותו עצרו מחבלים , זה שהפציץ את עזה ? זה שהטיל סגרים ? מה בדיוק ? שניהם מבחינת מגעים היו בסדר גמור ! והפעולות בזמנם הוגבלו לכדי מיאוס ! מי שהרים עלינו את ערביי ישראל שבעקבותיהם המשיכו גם הפלשתינאים - היה שרון ! אז תקרא לי תרצן - או שפשוט תקרא לי אדם עם תשובות !

מבחינה סטטיסטית הם לא אנשים תמימים

לפי סקר שנערך בראשות הפלסטינאית (אם אתם רוצים תבדקו בוואלה), 53% מהציבור הפלסטינאי תומך בהמשך פיגועי הטרור בישראל. לפי חישוב בסיסי שלי: 15*0.53= כמעט 8. זאת אומרת שרק 7 היו כאלה שאולי התנגדו לפעולות הטרור, וגם זאת לא ממניעים של רצון עז לשלום אלה ממניעי רווח והפסד שלהם (פרשנות שלי). תכניסו לכם את זה טוב טוב לעיניים - 53%!!!!!!! 53%!!!!! מפחיד... אעלק רוצים שלום. ואם אתם רוצים עוד נתונים אז החמאס היום יותר גדול מהפתח: 27% לעומת 26%. ------------------------ מדליק מי שמקליק ראשון

EverMan

New member
ה53% האלה , תומכים

בפעולות נגד ישראל באופן כללי , לא בפעולות טרור. חבל שאתה לא קורא מה שאתה בודק. הפרשנות הזו של מעשי טרור היא של פרשנים מפוקפקים שמטים דברים לטובתם. 53 אחוז תומכים בתקיפה של מטרות ישראליות - כאשר הצבא שלנו נמצא בתוך השטחים שלהם 35 שנה , זה דיי מובן.

לא לא לא, ענבר, אתה שוב

מעדיף להמשיך ולהשלות את עצמך! אתה תמיד מחפש דרך להפוך את מה שהם אומרים ליותר ורוד וידידותי. תפסיק עם זה, זה לא ככה. מטרות ישראליות בעיניהם זה גם קניונים, מועדונים, מסעדות, בתי-קפה. ברגע שהיה פיצוץ באוניברסיטה- האוניברסיטה נהפכת אוטומטית למטרה. ברגע שנכנס מחבל מתאבד לדולפינריום, באופן אוטומטי, הדולפינריום הוא המטרה. תפסיק לייפות דברים, אתה רק מוריד מערכך.

EverMan

New member
אין פה שום דבר ורוד.

אם היית תחת כיבוש והיו שואלים אותך : האם אתה תומך בפגיעה בכובשים - היית עונה ללא ספק כן. שזה כרוך בעשיה או תמיכה בפועל - אף אחד לא עושה כמעט. אבל שזה כרוך בתמיכה - תומכים בגדול. סקרים מצביעים על כמה מהם תומכים מנטלית או רעיונית בפגיעה ביהודים , לא כמה מהם תומכים בזה למעשה , וכמה תומכים בפעולות טרור. ואל תדבר בנוגע ל"מה זה בשבילהם" , כי זה שוב ושוב חוזר לגזענות שעליה אתה בונה תיקים.

CANDY MAN

New member
ואם בסקרים עסקנו - חוב ישן...

67 אחוז מהאזרחים בישראל חושבים שהסכמי אוסלו פגעו במדינת ישראל והם חלק מההגעה למצב כיום. זהו, עכשיו אין יותר ספקות, הרוב הגדול הגיעו להחלטה שלתת לערבים רובים זאת לא הייתה ההחלטה הכי חכמה שעשינו בלשון המעטה...

EverMan

New member
ואני אף אוסיף על זה ואגיד שזה נכון.

אבל .............. הסיבה היחידה שאוסלו פגע זה בגלל ששמנו אותו בידיים של ביבי וערפאת , ששניהם היו שקרנים נלוזים ולא יוצלחים שהרסו הכל. ושוב , הקטע של הרובים , פעם אחרונה : באופן תיאורטי , נגיד והפלשתינאים היו מתנהגים למופת .. איך אתה מצפה , שהרש"פ החדשה שהולכת לקום תתמודד מול ארגוני הטרור שרוצים להפיל אותה ? תגיד להם : "לא יפה ! נו נו נו !" ? הרי הם צריכים את הנשק בשביל לשמור על המשטר , כמו כל משטר אחר. אז מה לעשות ,הנשקים האלה הופנו נגדנו בגלל שקרנים ובגלל בוגדים. אבל הקונספט של הלתת נשק הוא מאוד הגיוני ומאוד נצרך.

אלדרון

New member
../images/Emo104.gif מעניין

לפי דבריך, ביבי הוא זה שפתח את המו"מ עם ערפאת ולא רבין. לא מובנת לי נקודה מסוימת בחשיבתך. אם בעצמך הגעת למסקנה שערפאת הוא שקרן נלוז (אין לי שמץ למה עירבת כהרגלך את ביבי) ובנחה סבירה שאין הוא כך רק לאחרונה (אחרי הכל, ראש אירגון טרור) מדוע היה צריך לבצע את "ניסוי" אוסלו עם "אדם" בעל תכונות נפלאות שכאלו??

yoavl1

New member
עובדתית!

הסכמי אוסלו נחתמו ב-93´. השימוש ברובים לראשונה היה ב-96´, זוכר? אחרי פתיחת מנהרת הכותל. החלטה זו נתקבלה ע"י ביביהו הטיפש! למה אחרי שרבין ז"ל נאם את נאום ירושלים המפורסם, הם לא השתמשו ברובים? כי רבין ז"ל ידע לדאוג לכך שלא יהיה להם אינטרס לפגוע בנו. כן, מה לעשות? כל עוד לנו יש מדינה ולהם אין, אז אנחנו החזקים וכן, אנחנו צריכים שלא יהיה להם אינטרס לפגוע בנו. וברגע שבא נתניהו והחל בהחרבת ההסכמים, אז לא יכולנו לצפות שהם ישבו בשקט. האינתיפאדה השניה לטעמי החלה כבר אז. ביבי שפך את כל הבנזין. שרון? הוא הדליק אותו בהר הבית!

אלדרון

New member
../images/Emo104.gif עובדתית II

הסכמי אוסלו נחתמו ב 93, ופיצוצי האוטובוסים בתל אביב מיהרו להגיע לאחר מכן... למה צריך להרחיק לכת 3 שנים קדימה אם אפשר מספר חודשים?!

yoavl1

New member
עובדתית!

בתחילת תקופת הפיגועים היה שיתוף פעולה מלא מצד כוחות הבטחון הפלשתינים שעצרו מס´ לא קטן של פעילי טרור! אם כבר מדברים על עובדות... ואם הייתה ניתנת להסכמי אוסלו הזדמנות ראויה, אולי גם היינו נהנים מפירותיו, אבל לא. מישהו הפסיק את זה באמצע. מי?

udi17

New member
עובדתית!!!

אתה מדבר שטויות! בתחילת תקופת הפיגועים לא היה שיתוף פעולה מלא כמו שאמרת. זכורה לך מדיניות הדלת המסתובבת של הרשות??? זכור לי מקרה אחד שהרשות הודיעה על איזה מבוקש רציני שעצור אצלם כביכול,אבל בפועל הוא התראיין באולפן ממוזג לטלוויזיה הפלשתינית, שהמשיכה להסית גם כאשר ההנהגה הישראלית ( כן,גם ביבי) וערפאת היו במהלך ירח הדבש שלהם. להצלת הגוסס,אוסלו ניתנה הזדמנות אחת ממשית וראוייה (אני חושב שכבר לעסו את העניין הזה מכל עבר ,אבל נחזור עוד פעם) בהסכמי קמפ דיוויד. עניין המנהרה ועניין העלייה להר הבית -לא רלוונטיים בכלל לדיון הזה. מה הוצע או עדיף לומר מה לא הוצע לערפאת והוא סירב ופתח באינתפאדה. את הסכם אוסלו לא הכשילו חלילה פרסיהו,ביביהו,ברקיהו ואפילו לא שרוניהו,אלא רק הרשות בכבודה ובעצמה ,בראשות הטרוריסט ערפאת שעשה פה ביה"ס לחמש ראשי ממשלה. ולפי מה שנראה כרגע הוא גם ימשיך לעשות ביה"ס לעוד עשרה ראשי ממשלה שלנו ,אבל זה כבר משהו אחר.(ככה זה בעולם הערבי,החארות האלה לא רוצים למות. ראה שליט לוב-שנשיא אמריקני אחד הבטיח לפני יותר מ30 שנה להפיל אותו,וראה מקרה סדאם) הסכמי אוסלו נחתמו ב-93´. השימוש ברובים לראשונה היה ב-96´, זוכר? אחרי פתיחת מנהרת הכותל. החלטה זו נתקבלה ע"י ביביהו הטיפש! למה אחרי שרבין ז"ל נאם את נאום ירושלים המפורסם, הם לא השתמשו ברובים? כי רבין ז"ל ידע לדאוג לכך שלא יהיה להם אינטרס לפגוע בנו. כן, מה לעשות? כל עוד לנו יש מדינה ולהם אין, אז אנחנו החזקים וכן, אנחנו צריכים שלא יהיה להם אינטרס לפגוע בנו. וברגע שבא נתניהו והחל בהחרבת ההסכמים, אז לא יכולנו לצפות שהם ישבו בשקט. האינתיפאדה השניה לטעמי החלה כבר אז. ביבי שפך את כל הבנזין. שרון? הוא הדליק אותו בהר הבית!

EverMan

New member
לא נכון.

היה שיתוף פעולה מלא. "זכור לי מקרה אחד שהרשות הודיעה על איזה מבוקש רציני שעצור אצלם כביכול,אבל בפועל הוא התראיין באולפן ממוזג לטלוויזיה הפלשתינית, שהמשיכה להסית גם כאשר ההנהגה הישראלית ( כן,גם ביבי) וערפאת היו במהלך ירח הדבש שלהם" זה היה בתקופה שכבר אוסלו היה מת. "אוסלו ניתנה הזדמנות אחת ממשית וראוייה (אני חושב שכבר לעסו את העניין הזה מכל עבר ,אבל נחזור עוד פעם) בהסכמי קמפ דיוויד" כמו שכתבתי כבר , אוסלו נהרס בקמפ-דיוויד. "עניין המנהרה ועניין העלייה להר הבית -לא רלוונטיים בכלל לדיון הזה" בלה בלה , הם מאוד רלוונטים. כל השאר בקיצור , תקרא את ההודעה שלי בתגובה למה שמו ששאל מה דפק את אוסלו.

.המוסד

New member
שים לב, ענבר מתנגד לפתיחת אתרים

יהודיים בעיר הבירה ירושלים(או "ירושלים המאוחדת שלנו לנצח" לפי רבין) הוא גם מתנגד לחופש הפולחן, מתנגד שיהודים יעלו להר הבית ענבר- א-דמוקרט, א-ציוני המסכן את שלום הדמוקרטיה(סעיף חופש הפולחן-המ.) מתנגד לריבונות ישראלית בארץ ישראל, אפילו בכותל! חבל ענבר, כמה שאתה גרוע(ותאמין לי, אתה ממש גרוע) לא ציפיתי ממך לרמה כל כך נמוכה(ותסמוך עליי, הרמה שלך מאוד מאוד נמוכה) חבל

EverMan

New member
סליחה ? לא נמאס לך מהשקרים ?

אני מתנגד לפתיחת אתרים יהודים ? א.הר הבית אינו יהודי זה 2000 שנה , ב. לא התנגדתי לפתיחתו , להפך , אני אומר שכל מי שרוצה זכותו להיכנס , אבל לאף אחד אין זכות להפסיק תפילות ודברים דתיים של אף אחד. "ענבר- א-דמוקרט, א-ציוני המסכן את שלום הדמוקרטיה(סעיף חופש הפולחן-המ.) מתנגד לריבונות ישראלית בארץ ישראל, אפילו בכותל! חבל ענבר, כמה שאתה גרוע(ותאמין לי, אתה ממש גרוע) לא ציפיתי ממך לרמה כל כך נמוכה(ותסמוך עליי, הרמה שלך מאוד מאוד נמוכה) חבל " כל זה רצף של גידופים וקללות ללא כל אמת ולו הקטנה ביותר. לכן , השקרים שלך נמאסו ביותר על כולם ! תפסיק עם השקרים הנלוזים שלך ובאמת - תסתום ת´פה ! כי השקרים שלך נמאסו על כולם !

.המוסד

New member
הר הבית הוא יהודי מאוד

ולא מפתיע שאתה טוען שהוא לא שייך לנו בגרוש(אמרתי כבר אל ציונות?) אתה חושב שפתיחת מנהרות הכותל היה מהלך נכון? אז למה אתה מבקר את ביבי? אז כמה דברים-אני לא משקר, אני לא מקלל, אני לא מגדף, אני דובר אמת, לא נמאסתי על כולם, ולא, לא אשתוק(מישהו אמר א-דמוקראט?.. כן, אני אמרתי)

EverMan

New member
אין עליו מקומות קדושים ליהודים

כיום. הדברים הקדושים עמוק מתחת לאדמה כבר 2000 שנה , ואסור לנו גם ככה לעלות עליו. פתיחת מנהרות הכותל היה מקובל - אבל לא בעת שעשו אותם. למה אני מבקר את ביבי ? כי על דבר אחד טוב שהוא עשה , הייתה קדנציה מלאה טעויות ! אתה לא מגדף ? לא מקלל ? לא משקר ? אז : "הוא גם מתנגד לחופש הפולחן, מתנגד שיהודים יעלו להר הבית ענבר- א-דמוקרט, א-ציוני המסכן את שלום הדמוקרטיה(סעיף חופש הפולחן-המ.) מתנגד לריבונות ישראלית בארץ ישראל, אפילו בכותל! חבל ענבר, כמה שאתה גרוע(ותאמין לי, אתה ממש גרוע) לא ציפיתי ממך לרמה כל כך נמוכה(ותסמוך עליי, הרמה שלך מאוד מאוד נמוכה)" זה מכתב אהבה ? בהודעה שמעליי בלבד ישנם קללות "הרמה שלך מאוד מאוד נמוכה" , ישנם שקרים "הוא גם מתנגד לחופש הפולחן, מתנגד שיהודים יעלו להר הבית" , וישנם גידופים "ענבר- א-דמוקרט, א-ציוני המסכן את שלום הדמוקרטיה". אז בבקשה ממך. לפחות אל תשקר שוב.

ובנוסף לכך אתה גם א-פלורליסט!

"השקרים שלך נמאסו על כולם!" מאיפה אתה יודע שעל כולם? רק עלייך ועל חברייך הבוגדים. בכל מקרה, אלה לא שקרים, זוהי הצגת האמת הפשוטה שאתם מסרבים לקבל. אתם מתעקשים בכל עת להגיד שאוסלו נהרס, שאוסלו בלה בלה בלה. אוסלו לא נהרס. אוסלו לא נרצח. ההאשמות שלכם כלפי הימין בהריסת אוסלו הן פשוט מגוחכות. הפלסטינים הרסו את אוסלו עם האוטובוסים המתפוצצים של 96? מה פתאום! זה ביבי אשם! כן! לא ניתן לימין לפגוע בבובה שלנו, אוסלו, ונפיל עליהם הכל! כדאי שתבינו מי האוייב האמיתי שלכם. מטומטמים, נמאסתם!

EverMan

New member
אתה יודע שאם היית אומר דבר כזה

מול שוטר היית עף לכלא ? בגידה במדינה היא דבר שעליו עפים לכלא למאסר עולם , אתה רומז שאני צריך לעוף לכלא למאסר עולם ? על שקרים כאלה , שנקראים עדות שקר , גם עפי לכלא. אלו שקרים בוטים וגסים , הוא גם לא יכול להביא שום ראיות על הטענות שלו ? למה ? כי אין לו ! כי הוא משקר ! בנוסף לזה , אוסלו נרצח ונהרס וכתבתי למעלה איך ולמה , אתה פשוט מסרב להאמין לאמת. תקרא את התגובה שלי לאיך אוסלו נהרס. ההאשמות שלכם כלפי הימין אמיתיות ביותר ! אם רבין היה ממשיך עם ההסכם שלו הוא היה מצליח ! נכון , והימין יחד עם הפלשתינאים הרסו את אוסלו ! תקרא מה כתבתי פה ! כדי שנבין מי האויב האמיתי שלנו ? האוייבים שלנו הם אותם אנשים שמעיפים לרצוח אנשים בעם שלהם ומעדיפים מלחמה ! אלו האויבים שלנו.

למעלה