הוא בוגד

../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gifממליצה

אוח , שנון , קצר, קולע ולא פוגע כך שזה חד אבל אין פגיעה הדדית , שכן את לא יודעת עדיין מה עומד מאחורי הדברים ..

זה יפה אבל קצת ארוך מידי

לא חושבת שמגיע לו כל כך הרבה מילים.... אני הייתי חותמת את שמי ורושמת רק... "מקווה שהיא עדיין מחכה לך, כי אני כבר לא!" ולא לשכוח לשים את הספר במקום בולט.

לחבק את הצער ולבחור לאן להוביל את ההמשך

חיבור, זיווג - הוא קודם כל רוחני, לאחר מכן ברובד הרגשי, ולבסוף - ברובד הפיזי. גם נטישה היא כזאת, היא קודם כל ברוח, במחשבה. ה"בעיות בינינו" כפי שתיארת, פעמים רבות נחוות כסוג של נטישה, גם אם פיזית אתם חיים באותו בית, וגם אם אתם שוכבים באותה מיטה ומקיימים יחסי מין. סוג של "אני מרגיש שהיא כבר לא באמת איתי", כאילו יש מחיצה ביניכם. המחיצה הזאת בלתי נסבלת, ואדם ממוצע מחפש לעצמו איזשהו מוצא לפצות את עצמו על הכאב. העובדה שישנו ספר עם הקדשה מסוימת, ושהספר הגיע לידייך, מרמזת שהוא חיפש דרך לזעזע אותך. ואחת משתיים היא הכוונה שלו: או שהוא רוצה שאת תתרגזי ותפרקי את החבילה, כי קשה לו להיות זה שמפרק; או שהוא בעצם רוצה אותך בחזרה, לשקם את הקירבה שהלכה לאיבוד. זה המקום לעשות בחירה מודעת. קודם כל, תני מקום לרגשות שעולים בך - בלי לנקוט שום פעולה. רק להרגיש, אולי לבכות, אולי לכתוב על זה, לדבר עם חברה או עם מטפל/ת, ליצור עם זה משהו - אפילו סלט ירקות ענק (זהירות על האצבעות!) לאחר מכן שאלי את עצמך: לאן היית רוצה להוליך את הזוגיות שלכם? האם לניתוק, פרידה? האם לשיקום? שתי האפשרויות פתוחות, וכשתדעי בבירור מה את רוצה - תוכלי לתקשר את זה מולו, לא כשופטת, לא כמטיחת אשמה, אלא כאישה המבינה שהיא אחראית למצב לא פחות מבן זוגה "הבוגדני". הדרך הקלה לכאורה תהיה להיפרד, ושכל אחד מכם ימצא לו בן-זוג או בת-זוג אחרים. הצרה היא שאותם דפוסי חשיבה והתנהגות שהביאו אתכם לשבש את הזוגיות שלכם - יילכו אתכם הלאה לזוגיות הבאה... הדרך העוצמתית היא ללכת לשיקום הזוגיות - רצוי בעזרת מטפל/ת, וזה יעמת את שניכם עם הגישות שלכם, עם התפיסות שלכם, שיצרו את השיבוש הנוכחי ואת ההתרחקויות שקדמו לו. מכאן תוכלו להפיק רק טוב לעצמכם. בהצלחה!

בהחלט , גם נכון

הדברים שכתבת היו הדברים שהחזיקו אותי בקשר הקודם , ונתנו לי כוח להמשיך בקשר גם לאחר הבגידה , זה בהחלט אפשרי , אבל לא כשיש כ"כ הרבה בעיות .. השאלה שצריך לשאול את לביאה זה באמת מה מינון הויכוחים,הבעיות, מהי מידת אי ההתאמה אם לקשר יש בסיס טוב אז סה"כ , אם רוצים -ניתן לתקן אך אם הקשר גם ככה עומד על כרעי תרנגולת , אז זה רק עוד הוכחה לכך שזה לא עובד ..

wild orchid

New member
קודם קחי קצת

זמן לעצמך ותרגיעי את המחשבות שמתרוצצות בראש כדי שתוכלי להיות יותר שקולה ולא אמוציונלית. דבר שני דברי איתו הכי גלוי יחד עם זאת אל תספרי על הספר על ההתחלה.תשמעי מה יש לו לומר בעיניין.שלפי אותו בסוף.מציאת ספר עם הקדשה שכזו עדיין לא מצביע ב-100% עלה בגידה מצידו. יכול להיות שהוא קיבל את הספר מאחת האקסיות שלו ובתכלס לא היה ביניהם כלום והוא שלח אותה לדרכה אך הספר נשאר אצלו (אלא אם כן את אומרת לי עכשיו שכתוב בהקדשה משהו שמראה במפורש על הקשר המתנהל ביניהם). אחרי שתבררי איתו בדיוק מה הסיפור,תוכלי להחליט מה הלאה:האם את יכולה לסלוח ולהמשיך (נורא קשה כשהאימון נפגע) או שתפרדי ממנו.

ממש עצוב לשמוע...

ויחד עם זאת גם טוב, טוב לשמוע שגילית, עדיף עכשיו מאשר שיהיה מאוחר מדי. אני עברתי את אותו הדבר ואני לצערי גם החלטתי לסלוח והלמשיך עם הקשר כי הוא הבטיח שזה לא יקרה שנית ושאני היחידה שהוא אוהב. והסכמתי להמשיך את הקשר ונחשי מה? גם הוא המשיך, המשיך לבגוד!!! וסלחתי כמו מטומטמת גם בפעם השנייה, אבל הקשר לא נשאר אותו דבר, היו ריבים על כלום (בעיקר אני יזמתי אותם) והכל בגלל הכעס שהיה בתוכי, רק בסוף נפל לי האסימון שאני לא יכולה להשאר איתו, גם בגלל הכעס וגם כי האמון כבר איננו. פרדנו לפני חודש וקצת והראש שקט יותר והלב רגוע ושלם. ושולחת לך קישור להראות לך מה אני עברתי. כתבתי פה בפעם הראשונה כשגיליתי ולהודעה שלי הצטרפו גם תגובות של האקס שלי ושל הבחורה שהוא בגד איתה, לא יודעת איך הוא גילה שאני כותבת פה, בכל מקרה, מקווה שעזרתי ולו במעט. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=30&msgid=99545142

noa34noa

New member
וואוו נשמה כמה שאני מבינה לליבך

בעלי לא בוגד בי אולי כן ואני לא יודעת אבל לא יודעת עוד ולא עברתי את זה אבל אני יודעת שיש לי חבר שאני כלכך אוהבת גם שאין מין רק חברות נפש אישתו תפסה בעבר ולא רצתה להאמין לזה וכאבה מאוד מאוד אבל מאוד. ועכשיו שכתבת את זה ממש כאב לי ומאז אנו עוד בקשר ואני קונה לו מתנות ואוו איזה עצוב אם היא היתה קולטת את המתנות האלו כמה שאסור לעשות משהו כזה. כי גם אם זה תמים הקשר הצד השני לא יבין את זה לעולם. אעשה הכל הכל הכל שהאישה הזאת שלו לא תפגע הכל אבל גם אם אני אפגע לא היא. זה ממש כואב באמת גם שלא עברתי את זה אבל לחשוב עליה. נשמה כתבת את הדברים כאילו ממש במיוחד בשבילי בדיוק עכשיו הוא רוצה לעשות הפסקה כי כנראה אישתו עומדת לתפוס אולי לא בטוח אבל אולי וכל פעם שיש הפסקות הלב שלי נשרף אבל לחשוב שהיא הלב שלה ישרף זה לא יותר טוב. אז תודה תודה שכתבת ברור לי שמה שאני כותבת נשמע הזוי חבר ללא סקס אבל זה כך ולה קשה להבין את זה. המון אהבה ומאחלת לך להתגבר במהרה אף אחד לא שווה שתהרסי את עצמך בשבילו תזכרי את זה אותה בחורה לא אשמה אלא בעלך זה שאשם שנתן לה יד לכך לקשר כי אם לא היה מסכים לקשר הזה הוא לא היה קיים ואם זאת לא היתה היא זאת היתה אחרת. לדעתי גם אם תשאלי אותו לפשר הספר וההקדשה הוא ימציא לך שזה איזה חבר כתב לו או ימציא משהו את צריכה ממש הוכחות חותכות כדי לבוא אליו בטענות ואם זאת הקדשה שאת בטוחה שזה מבחורה מאישה ולא מגבר אז לכי על זה. אבל תחשבי טוב טוב כי לפעמים עדיף להעלים עין לדעתי מאשר לקום וללכת כי גם בחוץ קשה מאוד כך אני חושבת. בהצלחה המון אהבה

doofe

New member
ואולי,

זה היה בתחילת הקשר, בתקופה הזאת שהדברים עוד לא תמיד ברורים בה, או שרחרוח בשדות זרים הוא עוד דבר שיש בו לגיטימיות?... מוזר לי שאני מחפשת כאן הצדקות, כי אני מכירה את ההרגשה והיא איומה. אבל הכי טוב, לפני שקופצים למסקנות (שלפעמים נראות מתבקשות, אני מסכימה) זה באמת לשים את הדברים על השולחן כדי לברר אותם. כן, לפני שמריצים סרטים בראש. אני מצטערת שכואב לך...

G I R L P

New member
יקירתי

לביאה... עיצה ראשונה- תקשורת. דברי איתו על זה. עיצה שניה- תזרקי אותי קיבינימאט. האקס שלי בגד בי עשרות פעמים, וכל פעם שסלחתי לו הוא הרגיש שיכול לנצל אותי יותר... ויותר... אל תתני לזה לקרות. גברים הם בוגדניים גם נשים ככה אנחנו... יצורים בוגדניים.... קשה לעשות את הצעד... אני יודעת. תהיי חזקה!!!

noa34noa

New member
לביאונת חמודה תעשי רק מה שהלב שלך אומר כך

אני חושבת ולדעתי הלב לא מטעה.

ליא7

New member
חבל שכך הוא התנהג, אבל..

את צריכה לומר תודה. תודה על שגילית זאת בשלב מוקדם יחסית (בלי מחויבות וילדים) ולהמשיך הלאה. לא להתעכב. חשוב שתדברי איתו ותטיחי בו את האמת ואת הכעס שלך לדעתי, כי זה יעזור לך לשחרר. לאחר מכן תהיי שלמה עם עצמך, תסכלי קדימה ולעולם לא אחורה. ולגבי בגידות - זה כ"כ כואב ופוגע ולכן לא ייאמן כמה התופעה הזאת בכל זאת שכיחה. יש פה פורום שנקרא ככה וחדרי הצ'ט מלאים בנשואים. שכל אחד יעשה מה שטוב לו, אבל לי אישית זה מאוד כואב שזה המצב. בהצלחה בהמשך

bar zi

New member
בגידה

אני יתחיל בזה מותק שלא כולם בוגדים באמת תעמיני בזה דבר שני שתידעי לך שזה היה אמור לקרות ואת פשוט צריכה לקחת את עצמך בידיים וזהו לגמור את זה אני יודע בדיוק מה את מרגישה זה הכאב הכעס שיש לך כבר אני עברתי את זה לא בגידה אבל את יודעת סיום של קשר שזה דבר לא פחות קשה אז כמו שאמרתי מותק תהיי חזקה ויהיה בסדר אין לך מה להיות איתו פשוט תיקחי את הרגליים וזהו ותתמודדיי הרי התרופא הכי טובה זה הזמן תחשבי מה שאמרתי לך ותיראי שהכול יהיה בסדר אני פשוט מבין ליליבך בגלל זה הייתי חייב לענות לך אני ימתין לתגובה מימך זוהר

bar zi

New member
בגידה

הייתי חייב להוסיף משהו שיום מין הימים את תמצאי את הגבר האמיתי שלך שיהיה איתך כול החיים כי ככה זה בחיים תהיי חזקה זוהר

גת Gat

New member
יש מצב שמדובר בהצתה מאוחרת

לסיפור שנגמר לפני שהכיר אותך? לא שווה לבדוק את זה?

למעלה