אני שונא את הסיפורים האלה
ראיתי יותר מידיי מהם בזמן האחרון בחיי. קודם כל אתן לך
חם. אני רוצה שתדעי שזה בסדר לכאוב ושזה בסדר לבכות ולהוציא את הדברים החוצה. אני חושב שזה רעיון טוב לעשות את זה. הדבר השהני שכדאי לך לעשות הוא לייצר לך קבוצת תמיכה שתעודד אותך ותתמוך בך. גייסי את המשפחה ואת החברות שלך. הדבר השלישי שהייתי שמח שתעשי הוא לנשום בין 20 ל- 30 נשימות עמוקות. להירגע, לנגב את הדמעות עם טישו (היי, רק טישו איכותי! אני לא מתפשר בנושא הזה.
רק טישו איכותי!). אם את יכולה, חייכי חיוך אחד בשביל עצמך. זה חשוב בשביל הפרופורציה שאנחנו יוצרים. אמנם המצב הרע, אבל יש עוד דברים גרועים בחיים. אמנם המצב רע, אבל את לא היחידה. אמנם המצב רע, אבל יכול לצאת ממנו הרבה מאוד טוב ברמה האישית וברמה הזוגית. עכשיו. בואי נהייה רציניים. הבגידה היא תוצאה. זאת עובדה. היא תוצאה מגעילה ומחורבנת, אבל היא התוצאה ולא הבעייה. יש לכם בעיות בזוגיות. בעייה שלא התחילה מעכשיו. היה כאן תהליך התרחקות. הדרך שלך להתמודד ולהתרחק היא לתת מרחב וזמן. הדרך שלו להתמודד ולהתרחק היא לבגוד. אני משער, שאת לא הבנת שכשאת מתרחקת הוא לא מרגיש חום ואהבה, והוא לא הבין שכשהוא בוגד הוא מבזה אותך ואת הקשר בשביל חום מחורבן ורגעי שלא באמת יחליף או יספק לו את מה שהוא צריך. כדי להרגיש שאתם ביחד אתם מקיימים יחסי מין די סוערים לפי מה שאת מתארת בניסוח דיפלומטי ואתם נהנים מאוד מהתשוקה והאש היוקדת. אבל, סקס הוא לא אהבה. הסיכום הזוגי שלכם לגבי החיים ביחד כולל בית ומשק בית משותפים, אולי ילדים שהבאתם יחד לעולם, סקס טוב, נתינת מרחב ובגידות מהצד. ואתם חיים ככה תקופה די ארוכה במודע (חישבי אחורה. כמה פעמים עוד נתקלת בסימנים שרמזו על בגידה והעדפת להתעלם כי היה לך קשה להתמודד עם זה?). אין כאן זוגיות במובן רומנטי. יש כאן אולי שותפות, לפחות לגבי הבית והילדים וקצת לגבי החיים האישיים, אבל האם זאת חברות עם מכנות משותפים רבים? הדבר הראשון שצריך לעשות ברצינות הוא להבין את המצב ואיך הגעת(ם) אליו. את זה לא תוכלי לעשות כאן בפורום או באינטרנט. זה תהליך. אני ממליץ לך לקחת תמיכה מקצועית (יועצת נישואים או ייעוץ פסיכולוגי). התהליך הזה יעזור לך גם להחליט האם את רוצה לנסות לשקם את הקשר הזה או לסיים אותו. זה הדבר השני שצריך לעשות. שימי לב, שההחלטה האם להישאר או לפרק לא תלוייה רק בך, אלא גם ברצון של בן הזוג שלך. אסיים בעוד
חם. אל תתייאשי.