הוא איש רחב לב...

MAST GO ON

New member
קראתי../images/Emo70.gifהבעתי../images/Emo70.gif,זכותי../images/Emo70.gifזכותך../images/Emo70.gif

מדינה דמקרטית

° זואי °

New member
מישהו פעם אמר לי

שמי שמשתמש בכל כך הרבה סימני קריאה הוא אדם אלים בהתנהגותו. זה נכון?

MAST GO ON

New member
אימא../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif

1)אני בת
********************** 2)ככה בא לי
*********** 3,45 וחצי)יש בזה שילוב של נמאס אבל חייבים להמשיך מאמינה שלא תביני ובטח שלא תתחברי אבל חופשי
דמוקרטי

כלום לא "צריך להיות" תיאה...:))

כמו שיש cum......... cam העיקר הכוונה............ צריכה להבין שלא כולנו אנאל-יקטיים PO....:))))

בוביץ

New member
עם כל הכבוד והממשלה שלנו בסדר?

יש לנו נשיא שתוקף מינית נשים שרים שתוקפים מינית נשים ראש ממשלה שחשוד בגניבות נדלן וכספים וממשלה שלא דואגת לא לשדרות ולא לתושבי הצפון כשהם היו צריכים עזרה. . ומה הבן אדם רוצה בסך הכל לעזור לבני האדם זה שהוא נותן תרומות זה הבעיה? כן כי חס וחלילה איש עסיקרם רציני שיכול לנהל עסק ולהצליח ינהל מדינה מאשר איזה נציג מפלגה שמה שהוא יודע זה ללקק את מתפקדי המפלגה שלו...

Mastul4u

New member
כולם רמאים כולם......

מה לעשות , בעולם חומרני "כמעט" כל אחד מרמה, כל אחד "דואג" להרוויח יותר, הן בצורה ישירה והן בעקיפה ( השתמטות ממסים וכיו"ב ) גאידמק עשה את זה בענק. אולי הוא סחר בנשק, אבל את זה גם מדינת ישראל עושה . לזכותו של גאידמק יאמר שנוא תורם מכספו וזה הרבה יותר ממה שאחרים עושים. אז לדעתי למעט אם יתגלה שהוא איזה עבריין פלילי כל הכבוד לאיש , אההה ושימותו הקנאים

כמעט היביתי פה...

ת'ברכה הידועה ש'לי...זו אם הרבה מ' ו-א'... אבל אז עצרתי... כדי שלא יפרוץ לי הצבע הירוק מהפרצוף החיוור שלי...ועוד בפרהסיה

מיקי 43

New member
הגידאמק עושה בחוכמה

הוא יוצר דעת קהל אוהדת בזמן שיש נגדו חקירות גם בישראל והוא דרוש בכמה מדינות הוא כבר מדבר על כמה מנדטים הוא שווה אבל עיברית הוא לא יודע הוא רוצה לקנות לעצמו מקום עם חסינות שלא יוסגר למדינות בהן הוא דרוש או יהיה דרוש בקרוב כשיתגלו כל מיני עניינים אפלים ובכך שהוא תורם לאנשים שקשה להם הוא למעשה קונה אותם ואת תמיכתם אילו מעשיו היו באמת מרוחב לב אני הייתי מצדיע לו אבל מעשיו נעשים כדיי למנוע רוחב תחת בגלל ישיבה ממושכת בבית המחוקקים של העולם של בחורי הישיבה (אלה שיושבים וישבו עוד זמן ממושך)

היי היי!!!!!!!!!!

ת'צרי ריגעה את כל הפילטרופיות ש'לו... לכל דבר יש מחיר. אנחנו עדיין באופוריה של הכיסים והיד הרחבה שלו..... חכי... זה עוד יבוא .. אף אחד לא ינדב מכיסו הפרטי בגלל שיש לו עורק ראשי רחב ו"מתחשב"... מבלי לקבל תמורה. אני רואה בנדיבות שלו מהלך עתידי למשהו מאוד מלוכלך ומסובך.. בכלל... הקשרים שלו עם כל מלביניי הכביסה למינהם... דיי חשודים...כי נשארו המון כתמים מסביב ללא הסבר. ככה זה כשתורמים "בערפל"...:)) הלוואי ונתבדה לנו וייסתבר שהוא אכן מגיע ממניעים טהורים... אבל אנחנו לא ילדים... וכלום לא טהור ונקי בכל הקשור לכספים.. על אחת כמה וכמה כשמדובר בסכומיי עתק שלא נראו כמותיהם באופק הצחיח שלנו ...

ככה זה בחיים ..../images/Emo9.gif

אפשר לראות אפוקליפסה בעתיד... שאגב, לגמרי לא בטוח... נכון לעכשיו הכל ספוקולציות של אנשים.. ואפשר לראות את הדברים היפים..את הטוב בחיים... את הטוב שהוא מעניק לאנשים. שמח..מאוד שמח במקום שאני נמצא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גאה במשקפיים שיש לי על העיניים. גליה קראה לזה תמימות ?...שיהיה. ממש אבל ממש לא חשוב מה זה. ואלוהים.. שיתן לארקאדי המון כח ובריאות להמשיך בטוב שהוא עושה לכל כך הרבה אנשים. רוב גדול של התשובות נובע מקנאה, גזענות!!, צרות עיין, ותסכול. לפרגן לא עולה כסף וגם לא אנרגייה.
~ דעתי ~ אין קשר בין התגובה הזאת, לזה שהיא מתחתיך. רק מקרה.

למעלה