הוא איש רחב לב...

רות 2

New member
אנשים וילדים שרגועים שם באילת

ולא יושנים בשדרות ...ולא בזכות הממשלה רואים בזה מה?? שימוש ציני בכספי מדינה ?.? יש צרות עין בלהסתכל בחשד על מי שנותן אז יש מאחורי הרצון שלואינטרס!!יש מאחורי המטרה לעזור לתת אינטרס ...אז מה?.. הוא לפחות עושה ופחות מבטיח מכמה וכמה פוליטקאים שכולנו כבר שמענו וראינו מה ההבטחות שלהם שווים אנכנו אלופים אלופים ב..לחשוד ובלשפוט פשוט אין עלינו בעניין זה אין...

קשה

קשה לבחון דבר כזה מצד אחד פילנטרופ..שקונה שקט לאנשים שזקוקים לזה . מצד אחד.. שיודעים את הרקע שלו אז קשה להתעלם ממה שבאמת קורה אם מתעשרים מרוסיה..שפתאם שופכים כסף. מצד אחד מעשה יפה מצד שני..כבדהו וחשדהו..אז אל נא נהייה תמימים.. אך מעשה יפה עשה. ויחד עם זה מעורר המון תמיהות... זה לא אדם אם דף נקי מרבב..

קטי30

New member
ארקדי גיידמק האיש והמחלוקת

ואם הוא היה רץ לרשות הממשלה הייתי בוחרת בו ולא בוחלת במעשים שלו לפחות הוא בא והקופת שרצים גלויה ולא כמו כל הכולירע ששם למעל ההצדיקים התמימים שמתגלים אחר הבחירות כאנסים גנבים שודדים ופוחזים
חושבת שהאיש הזה עשה הרבה יור למדינה מרבים וטובים שנולדו גדלו וחייו בה ושיש ביכולתם אבל הם מעדפים להשקיע במקומות בטוחים וכאן זה לא בטוח מידיי בשבלם
ואחרי המלחמה אני מאמינה שארקדי הוא עוד מסוג האנשים הטובים שבאמצע הדרך ולגבי כל מה שאומרים גם אם זה נכון יש רבים וטובים שמבוקשים בכל מני עוולות ומעילות ולא מדברים או דשים וטוחנים אותם בכל תוכנית אפשרית ובאשר לארקדי קינאה צרות עין והכי... הכי ....פחד שבאמת הוא יקח כראש הממשלה הבא ~ועד כאן דעתי~

d a n i e l s 5

New member
כשהממשלה במתח - גאידמק כבר בשטח

המשפט שלקחתי מכתבתו של סבר פלוצקר :) ועוד הוא כתב שם "גאידמק תורם כי הוא יזם כי הוא גאוותן , כי הוא אוהב להיות מושא להערצה " התחברתי לכל מילה בכתבה הזאת...ממליצה לך גם לקרוא...היא תענה לך על כל החששות שלך שאגב הם קיימים אצל חצי מהאנשים במדינה הזאת .....כי אנחנו עם חשדן כזה :) ובעיני ....פעם פעם ....היה את משפחת רוטשילד....וההורים שלנו זימזמו "לו הייתי רוטשליד" היום , כרגע יש את גאידמק....ואולי הילדים שלנו יזמזמו "לו הייתי גאידמק" אולי (אולי בגדול) המניעים שונים.....אבל הכסף הוא אותו כסף...והאפשרויות לעשות בכסף הזה מה שהם רוצים , מתי שהם רוצים ובעיקר איך שהם רוצים . אחחחחחחח לו הייתי רוטשילד וגם גאידמק......אידיבידיבידם...... סופ"ש שקט ורגוע לכולנו.

קטי30

New member
../images/Emo25.gifמאוהבתתתתתתתתתתתתתת

ולא בו... בך
אני אחפש אותה בכל אופן
שבת שלום כפרע

ועוד מהמאמר של פלוצקר ../images/Emo141.gif

בחלק הראשון של "ידיעות", למי שיש: הממשלה מחויבת בהגדרת קריטריונים, הגדרת סעיף תקציבי, ועוד הרבה דברים שמבטיחים שכסף ציבורי יחולק בצורה שקופה ולאף אחד לא יהיה פתח לתבוע אף אחד לדין. זה לוקח זמן. זה נתון לביקורת. גיידמאק, לעומת זאת, נותן כמה שבא לו למי שבא לו, ולאף אחד אין זכות לפתוח עליו את הפה, כי זה כסף שלו ומותר לו לעשות מה שהוא רוצה. לכן, לא לעניין להשוות בין "הפוליטיקאים" לבין גאידמאק, ולהגיד שהם לא עושים כלום ורק הוא עושה. ותוספת שלי: אני מניח שהשלב הבא יהיה שגאידמאק יתחיל לקנות "פוליטיקאים", וגם אז אף אחד לא יבוא אליו בטענות ש"הפוליטיקאים" שלו לא עושים מה שצריך. אם לא ישתטה ויקנה בנק, כמו שרי אריסון, אהבת הציבור (בייחוד השכבות החלשות) מובטחת לו לנצח.

לחיי העם הזה...העם הזה../images/Emo13.gif

וכמה טוב שאני כזו...לחיי העם הזהההההההההה
בשעור אנגלית באיזושהי כיתה...לימדה המורה... better be safe then sorry ואנגלית היה המקצוע הכמעט יחיד מה היה חשוב לי...אז למדתי. וחוצה מזה... אבי עליו השלום אמר לי פם..."כשמישו זר נותן לך משו במתנה,תבדקי קודם למה הוא עושה זאת...ואחורי זה אל תשכחי לדיג תודה,גם אם החלטת לא לקחת" אז גם את זה הפנמתי

צריך תמיד לזכור...

שיש הרבה שעושים שטויות -ולא ניתפסים-ולא תורמים יש הרבה שעושים שטויות -ניתפסים-אבל לא תורמים ויש כאלה שניתפסים- ותורמים -...........אז אני דווקא מעריכה את התרומה שלהם... כל הזמן חושבת על זה שבטח גם בוש מקבל סנט לכיסו על כל חבית נפט שמגיעה לארה"ב- הוא לפחות עושה למדינה שלו אצלנו אנשים לוקחים לכיסם -ולא עושים כלום "בשביל מדינה.."... אז יודעת מה...לא נעים לי להודות...אבל במילא כולם גונבים פה ושם....לפחות שייתרמו מזה למי שזקוק... לפחות שיהיה מי שיהנה מכך.... אז לך גידאמק- תמשיך לתרום-והאמת לא ממש אכפת לי אם זה בשביל לקבל כבוד/הוקרה/גן עדן אם זה ביגלל יסורי מצפון... או כל דבר אחר....יש כאן אנשים שהמדינה לא שמה עליהם...אז אין ברירה נאלצים להעזר "בנדבנות" של הפרטיים. ומודה לך בשמם.

מיקי 43

New member
אם כל הכבוד אני לא מקבל את ההצדעה ל

איש הזה הוא לא חסיד אומות העולם ומאחורי מעשיו מסתתר רצון להגיע למקום נכבד בשלטון ולדאוג שלא יוסגר למדינות בהן הוא דרוש מעניין איך ניראה אם חלילה הוא יהיה ראש ממשלה ? אמר מישהו כאן סיציליה משפחות כוח הזרוע וההדק לאן נגיע איך יחיו כאן אנשים תמימים ? יהיו חייבים להצטרף לכוחו של אחד מאיליי הממון האלה כדיי לשרוד מספיק עם ההתיפיפות זה לא תקין, זה לא טוב ,זה לא מחמיא לנו כחברה שכך אנו מתנהלים .אמהמה אנחנו עם שחוטף סטירה ונותן את לחיו השניה למה לא יצאו האזרחים במדינה לרחובות ויזעזעו את כל מושחטיינו? למה לא נחליף את חבורת אוכליי החינם שמנהלת אותנו ? יותר קל להצדיע לאיש כזה אך התוצאה תהייה בעוכריינו אנחנו כל אחת ואחד מאיתנו נשלם את המחיר מיקי

ילוטייל

New member
למשל:

העיתונאי שהוא גם עו"ד רונאל פישר הלך לראיין את גאידמק ולשאול אותו שאלות נוקבות. לא עבר מעט זמן והוא מייצג אותו. שכר טרחה מכובד מאוד. כסף קונה הכל. אכן. גם דמוקרטיה.

G a v ® i e L

New member
אולי אם נתנהג כחברה תקינה,

וניתן סיוע לנזקקים ולחלשים שבנו לא נזדקק לאלו. ואני מכוון בעיקר לעשירונים הגבוהים, שהממשלה כל כך מפרגנת להון שלהם ולא מטילה עליו מספיק מס רק כדי שישאר בארץ ולא יושקע מחוצה לה. לקחת מהעשירים ולתת לעניים - לא בבית ספרנו ! לדעתי, מניפולציה זולה שמצביעה בדיוק על הקשר בין הון לשלטון. ולגבי גאידמק, היום הוא פה, מחר יהיה במקום אחר, לדעתי - לא צדיק גדול, בהחלט לא נותן בסתר, בהחלט נתינה מגמתית, אבל מצד שני, איך אפשר לסרב... רק להיזהר שהיד שהיום מאכילה אותנו לא תיתן לנו סטירה בעתיד.

לא מטילה מספיק מס....?

העשירים האלה מממנים אותך ואותי..... מה בדיוק רצית....שגם אותם יבריחו מפה....גם ככה לא נעים להודות אבל להשקיע פה כספים זה סיכון אדיר.... כל שני וחמישי מלחמות...החלפות שלטון.... אז תניח לעשירים...הם משלמים מספיק מיסים.....ואת הטענות תכוון באמת למדינה שאוכלת יושביה ובעיקר חלשיה וניזקקיה...

G a v ® i e L

New member
"המדינה"

זה אני ואת, זה קודם כל. הפער בין המעמדות הולך וגדל, מספר העניים הולך וגדל, מרכז ההון (העצום) הולך ומתרכז באליטות חברתיות...ואת עדיין חושבת שהעשירים שלנו ממנים אותנו. העשירים הללו נבנים בעיקר מאיתנו, אבל אנו חלק מחברה קפיטליסטית, כך שהכל סבבה כזה, כאילו בפנאן ! דא !

ולך...כל שנותר לי הוא

לאחל הרבה בריאות (גם נפשית) לא אטרח ולא אענה לך (עיניינית). שא ברכה וסע לשלום !

למעלה