הוא איש רחב לב...

אל תחמיא לעצמך יתר על המידה

כי עד לרגע זה ממש לא שמתי לב שאתה בכלל קיים. שבת שלום לך.

princess lis

New member
../images/Emo18.gifהשטר החדש../images/Emo150.gif

שבת שלום לכולם

maof

New member
מותקקקקקקקקקקק ../images/Emo141.gif

את יודעת אנשים שממהרים לתרום ובגדול, עם הרבה רעש וצלצולים כדי שכולםםםם ידעו שהם אחלה...קצת מדאיגים אותי. יש עוד הרבה אחרים שתורמים בלי כל ההמולה מסביב... האיש הזה...גיאדמק...פשוט סולל את דרכו לאנשי מפתח בממשלה ובכלל בכל מקום שיקדם ת'מטרה שלו. כמו תמנון ענק הוא שולח זרועות לכל כיוון שהוא יצא נשכר ממנו, האיש הזה לא פראייר לא טיפש...כל דבר מחושב מראש בכדי לסלול לעצמו ת'דרך למטרה. חושב לרגע אם האיש הזה "יבקש טובה" מראש עיר בצפון, ניראה לך שאותו ראש עיר יענה לו בשלילה...אם האיש הזה יבקש להגיע לשר בממשלה האם ניראה לך שהתשובה תהיה שלילת...הקשר הישיר בין ממון ושלטון...והאיש הזה יש לו חוש ריח טוב. מעוף

אז זהו...

ת'סלילה שלו הרחתי כבר... והריח עשה לי בלבלה בבטן. לא'כולה לדיג שאני לא מעריכה את עזרתו למי שזקוק,אבל... התשלום עבור זה...כש/אם יגיע...לא'דעת כמה יערב לחיכי.

maof

New member
אם כל הכבוד למעשיו...

וכן הוא פעל במקום שהממשלה הראתה הוזלת יד... וכמו שכתבת מה יהיה התשלום עבור השרותים הנ"ל...רק הזמן ידבר בעד עצמו. מעוף

קזה1

New member
הוא נותן תורם נותן ושוב תורם

ובתמורה מקסימום יודעת מה יקבל
פתק קטנטן נכון לעכשיו אין לי בעיה איתו, ההיפך אולי, ביום הבוחר שכל אחד יחשוב האם קנו אותו בכסף או בהבטחה, (לפחות הוא מממש בלי להבטיח שלא כמו כל השאר)

ת י א ה

New member
../images/Emo127.gif

כולם מדברים ומקטרים והוא עושה. נכון לעכשיו הוא קרש ההצלה להמון אזרחים שחיים בסכנת חיים וחרדות יומיומיות קשות. במקום להגיד לו תודה על העשייה, ישר מעלים ספקולציות בנוגע לאינטרסים שלו. זו בדיוק השתקפות האופי המניפולטיבי והפתלתל של הרבה אנשים שחיים במדינה הזו. כל הכבוד לארקדי גאידמק

ת י א ה

New member
מה את משווה

בין אליטיסט גועלי שרק פגע ולקח מהשכבות החלשות למי שעוזר ונותן להן? אין שום קשר בין השניים ובין מה שאני כתבתי למה שאת כתבת. ויש הבדל גדול בין "כל הכבוד ל-X" ובין "X מלך ישראל".

נו...

אני דברתי על תחושות בטן... הן ד"כ מגיעות לפני ה"הארה שאחורי" של המשפט הראשון בתגובתך זו אליי,שלצערי כמו אצלך...מגיעה גם אצל שכבות אלו.

אייל 401

New member
זה לא הענין

לא משנה מה הוא עושה או לא, משנה איפה ההנהגה שלנו היא לא קיימת איפה שר "הביטחון "עמיר שרץ שגם אחרי מותם של אנשים הצפון לא טרח לחשוב . אדון פרץ ניזכר לעשות משהו רק אחרי ששכניו בשדרות התחילו לההרג וגם אז יצא ברוב טימטומו בהצהרה שלא ניתן לנדבנים לעשות את העבודה והמשיך לא לעשות דבר. מטרותיו של גאידמאק ברורות ,לזכות בהכרה שילטונית ,בזכות כספו הוא קונהקולות וידידו ליברמן אף הצהיר על כך . רק במידנה כמו שלנו שההנהגה כה חובבנית ועיוורת יכול אחד שכזה לצמוח וסביר שבבחירות הבאות גם ישב בכנסת , רק בוואקום כה גדול הוא יכול לפרוח .

אהוד ים

New member
מה לעשות.............

שיש לנו מנהיגים אימפוטנטים.......... שאנחנו בחרנו אותם............... שהכעס בנו גואה מול חוסר האונים של המדינה שלנו? אז בא איש שעומדים לרשותו מיליארדים משקיע אותם במדינה ובאנשים (להבדיל ממליארדרים אחרים) והרוב פה חושד בו. חברים,קשה לכם לקבל שיש אנשים יחידי סגולה שמסוגלים לתת? 50 מיליון דולר לסוכנות,חצי מיליון דולר ליום במלחמת לבנון,מליוני שקלים להצלת חיים ועוד כהנה וכהנה. אולי באמת מה מתאים פה זאת שרי אריסון? לכמה מכם העלו השבוע עמלות? בנק הפועלים הרויח מתחילת השנה רק 1,800,000,000 ש"ח? מה הם תרמו לקהילה?(אין לי דבר נגדם) האיש פשוט נותן ללא חשבון איפה שצריך.תנו לו לעשות את שלו ומותר להגיד תודה.

למעלה