הוא איש רחב לב...

דלתא...

אמרו לי...זה כוח המחץ
וסביו ואני...תוך כדי העפלות של מדרגות...יכולות ביד השנייה לתפוס גם ת'מעקה שלך...אבל יפה לך ההתחשבות

../images/Emo6.gif שתיים יחד ?...../images/Emo3.gif

לא רוצה שתריבו על המעקה..רק התחלתם לטפס .. אולי בירידה..מהמדרגות..
בסוף עוד נטפס על מדרגות..הרבנות..

../images/Emo123.gif

היא הודיעה...שיש לה בעיה חמורה... שימי לב לעובי של הדקויות
לכי לאט לאט עם ה"להשתדל" שלה...תאמיני לי...בסוף היא מתרצה. לפעמים

מצוטטת

New member
../images/Emo207.gif נוסף

לא שאני, כן! אבל פה יעשה בוודאות copy למען ה-paste למתי שהו..... ~לדעתי~

מאצ'תונים זה 2 מאצ' בשבילי..../images/Emo13.gif

עברתי לתחתוני HIKE... אחלה תחתונים.. זוג תחתונים ב - 7 שקלים !! תיכף יתחילו למכור אותם במשקל..

אני אישית מצד אחד מעריכה מצד שני קצ

קצת מהסהסת ממנו לא הכי מתלהבת מכל העזרה הזו הוא לא לגמרי שלנו הוא עושה דברים שאת חלקם הממשלה הייתה צריכה לעשות

so

Money makes the world go around... ושום דבר לא השתנה מאז זימרו את השיר הזה במחזה זמר. אבל במקרה שלנו הכסף הזה מציל חיים ונראה אותך עומדת מול בחירה חיים או כסף. ואנחנו נשלם על כך,נכון אלא אם כן תוכנית המגירה לחיסול המאפיה תמומש .

pazzzolza

New member
אל תפלי

לתוך מלכודת של לגיטימציה השאלה היא לא מהו עברו של איש כגאידמק אם היה עבריין , מלבין הון, סוחר נשק, כמה חיובי הוא יכול להיות. לא קונה את זה בכלל לאן מדרדרת המדינה הזאת כמו רבות בעולם שהון ושילטון מתערבבים יש הרצאה של קציעה אלון בנושא הפוסטקולונאליזם באמנות וכו'... ואני אומר מה פוסט ומה נעליים , הקולוניאליזם היום הוא פיננסי . אימפריות כמו רומא , תורכיה בריטניה צרפת שדאגו לנצל את העולם השלישי במצוקתו עד המאה הקודמת התחלפו בנייקי , מקדונלדס קוקה קולה(שדרך אגב דאגה לשווק 'פנטה אורנג' לגרמניה הנאצית וכו) ועוד תאגידים שמשתלטים על העולם ולא רחוק היום שיהיה להם צבא פרטי וכו. היום האינטרסים הכלכליים בשלוב עם תקשורת מגוייסת ממומנת על ידי אותם גורמים הם הקולונאליזם העכשוי ומיהו גאידמק עוד אינטרסנט שמנצל בציניות חלל שנוצר בגלל אוזלת ידה של הממשלה האימפוטנטית שלנו אני כבר מעדיף את שס שאיבדה לגיטימציה מהאזרחים החילוניים ראי מה קורה אצלנו רפלקסיה של מה שקורה בעולם גאידמק גאידאוחטק שילכו לעזאזל . אסור לתת להם את הבמה . תושבי שדרות לא היו זקוקים לאדוני גאידמק שיבוא להושיע אותם אני בטוח שהרבה ישראלים היו מוכנים לתת כתף ולארחם בבית לא צריך פעילויות מתוקשרות שחוסכות לכאלה כמו גאידמק , הוצאות פירסום תיבדקי כמה עולה פירסום בפריים-טיים בכל הערוצים ועיתונים ותשווי לכמה הוא השקיע בענין המלונות וההסעות המסקנה היא שגאידמק לא פריייר , אנחנו כן

למעלה