הוא איש רחב לב...

הוא איש רחב לב...

וידו וכיסו אינם קפוצים. לפני שהממשלה מתחילה לחשוב...הוא כבר רץ לעזור...לתת...לתרום. במלחמת לבנון השנייה,הוא פרץ לתודעת העם בכלל...ולנזקקים בפרט. הקים את עיר האוהלים...נתן מחסה לאלפים...בדיוק אופו שהממשלה גילתה אוזלת יד. הוא עשה זאת אתמול שוב...עם תושבי שדרות...שלח אותם לאילת על חשבונו. הוא תורם ל:בית החולים תל השומר (מרכז הטראומה), פרויקט "עתידים" של משרד הביטחון, בית לחיילים בודדים במצפה רמון, מרכז טיפולי שיניים לילדים במצוקה בירושלים, מרכז לאבחון שיקומי להפרעות בהתפתחות של ילדים בשיתוף ביה"ח הדסה, "דירות מדרגה" (מגורים זמניים) בתנאי פנימייה לנערות במצוקה שנשרו ממוסדות החינוך, פרויקט סיוע לקליטתם ושילובם של עולים יוצאי אתיופיה; יד לשריון בלטרון, עמותת עלם, ישיבת חברון, בתי כנסת ומוסדות דת ברחבי הארץ...ובטח זו רק רשימה חלקית. כן,הוא התחיל עוד קודם...עם בית"ר...אבל זה היה בקטן...זה לא נגע לרוב העם. הוא עשיר פחד...נראה כאילו כל סכום קטן עליו. בבת אחת מן רובין הוד עצמי(הון עצמי) לזקוקים,בדיוק ברגע התאים. הייתי אמורה לחשוב...הוא
. אבל אני לא יכולה. משו מפריע לי. האיש הזה...גיאדמק...נאסרת הכניסה לחלק ממדינות אירופה, מאחר והוא מבוקש בצרפת בגין צו מעצר פלילי שהוצא נגדו על מעורבות במסחר בנשק באנגולה. גם בארץ...הוא נחשד בהלבנת הון. יש משו באנשים הללו,המיליארדרים הנדיבים הללו...שבמקומות שונים בעולם,תעודת היושר שלהם לא צחה,ובאים לישראל לתרום...שמעורר בי פחד. אולי אני סתם מנבאת שחורות...וסתם מעלילה,על איש טוב ורחב לב,שהגיע פתאום להציל לנו ת'מדינה...שהאג'נדה האישית והפוליטית שלו אצלינו,היא לא כל כך תמימה וזכה. אולי זה פלאטו שרון...שהשאיר בי עקבות של חשד,ויצר אצלי סטינגות. אולי הבטן שלי סתם מתהפכת לה. אולי. כי בסך הכל..."מה עשיתי אני בשביל מדינה?"...לעומתו. והבטן ממשיכה לקרוא לי להקשיב לה...

ימים יגידו-

מקווה רק שזה לא יהיה מאוחר מידיי! את לא לבד! (ישנם עוד אנשים שחושבים שיש פה אינטרס תמוה ואפל)- הכרה ציבורית? להכנס לפוליטיקה?---בניינו...למה לו? משהו "מריח"...! ימים יגידו.

טיימינג

לך תסביר לתושביי שדרות שקונים אותם בכסף! בכלל עצוב לי שאנחנו עם ששם עליו תג מחיר-מחיר זול! מעריכים אותו אוהבים אותו רוכשים לו כבוד עוד רגע מצביעים לו בקלפי. טיימינג- עכשיו הרבה אנשים דיי מסנוורים. הוא מצידו מצא "קרקע פורייה" לנטוע את חותמו.

מצוטטת

New member
תופעה

נכון, יש אומרים משרה תחושת אי נוחות מחד נוגע אופו יש "פצע", חובש איפה קורס מחלקת רווחה עצמאית עשה מאימפריית המילארדים שלו....אגב לא רק אצלנו קשה למדינה ללעוס אותו, נו מה הפלא עם פלנתרופיה כמו שלו בטח צריכים לקחת הכל בפרופורצייה בטח מפחידה ההשתלטות של הטוב הזה מאידך , אי אפשר להתעלם מהקונצנזוס שהולך וגדל סביבו וסביב מעשיו, משהו שלא בממש אפשר להגיד על העשייה הממשלתית הנוכחית למשל במלחמה האחרונה........ אז אולי "טוהר הנשק" לא ממש נכון לגבי מניעיו אבל וגדול, בתאכלס מעשים זה מה תופס ת'עין של ה"אזרח הקטן" בארצינו....... ימים יגידו, כמו בכל דבר:))

מי יודע?..אבל מה זה חשוב..

בקלות אפשר לחשוב שהנה עוד אינטרסנט, שרוצה בסך הכל להכשיר את עצמו.. הנה עוד אחד שחושב שכסף קונה הכל.. עוד אחד שיעשה הכל כדי לזכות באהבת הקהל..ובלה בלה בלה.. לא מענין....אותי לפחות, האמת שאני גם לא יודע מה עשה קודם (מי באמת יודע).. קטונתי מלשפוט אותו, יודע רק שהמעשים שלו שהיו אמורים להעשות על ידי המדינה פשוט מדהימים! עושים טוב לכל כך הרבה אנשים. יודע גם שאחרים עשירים לא פחות לא עושים כמעט כלום. ומה שהכי מדהים אותי בסיפור הזה שהבן אדם פשוט לא עוצר.... לכאורה אחרי ניצנים, היה יכול לעצור...הרי את דעת הקהל כבר קנה. מעשים טובים זה מעשים טובים !! ולכן..אני מאוד מכבד אותו, מאחל לו המון בריאות ואושר..וכמובן עושר..

הלו..אל תקלקלי אותי..../images/Emo9.gif

כמה זה ריבית דריבית על אובר דרפט??...
כמו במכרז... כולם בסופו של דבר קונים אותנו.. הוא משלם את המחיר הכי גבוה !! ותחשבי על זה..

מצטערת שלא מוכנה לשים עליי

תג מחיר! ומי כמוך יודע...(לא משלמים עליי במסעדות)=(תחשוב על זה)! מעריכה אנשים ע"פ פרמנטים אחרים לחלוטין. וחוץ מזה מה שלומך?

הריבית כבר משולמת לו

יש חוק במדינת ישראל שאומר שעל תרומות יש החזר מס מלא ואם זה לא הלבנת הון אז מה כן?

הלבנת הון

כמו שטוני סופרנו מלבין את כספי הפשע באמצעות עיסוק לגטימי [אם זוכר נכון- פינוי זבל], כך גידמק מלבין את ה- Reputation שלו, באמצעות פעילות חברתית. בינתיים רק דני קליין יכול עליו, לפחות עד שמכבי יקנו אותו.

ככה..

יחד עם אותה הכרת תודה..והיא ישנה.. ישנה גם נורה אדומה.. צריכה עוד הרבה זמן...כדי שאגיד טעיתי בתחושה....

מיקי 43

New member
אם כל הכבוד למעשיו ההומניטריים

של האיש רב הנסתר על הגלוי ולכן יעבור זמן עד שנדע מה מסתתר מאחורי הברוש ואיזה ריח זה מדיף מיקי

יערית

New member
ואתמול..

הילדים שלי שאלו אותי "אמא כל העולם מסתובב על כסף?" והבן הוסיף ואמר "גם כשחושבים על להביא ילדים זה מצריך כסף", אז לגבי הגיידאמק (שלא התעמקתי בחייו ובפועלו) עושה מעשים טובים הודות להון שלו(כשעבר שחור נתפס בשולי מעילו),אך מודה שגם רובין הוד גנב מעשירים למען הקהילה,כל עוד יתמוך בניזקקים מבחינתי , אם ישימו לו גבולות לצמיחה על חשבון פועלו יוטב לכולם~דעתי~. כיסוי תחת דיי טוב הייתי אומרת,כמו רוב "הצדיקים" בעולם.

בואי רגע...

אגלה לך סוד... לפני שנתיים אולי...שאל אותי היורש(מכירה אותו,נכון?
)... "מי זה רובין הוד?" "איזה סיפור עם לילדים"- עניתי "יופי של אמא את...למה לא ספרת לי אפ'פם?"- שאל "כי המוסר שם,נוגד את ערכיי"- עניתי "אז עכשיו אני גדול,ספרי לי אותו ותוסיפי בסוף את האין מוסר השכל שלך,אני אתחשב בו"- ענה אז ספרתי...איך שהגעתי לעניין הכסף...אורו עיניו
...אז כיביתי לו ת'אור עם ההשכל שלי
אלו היו 60 שניות על דעתי בעניין רובין הוד בכלל...ורובין הוד "הישראלי העכשיווי"

לרוב יש אג'נדה

כאשר מגיעים פתאם והאג'נדה ניראת לי ברורה ביותר במיוחד שיש את שומר הבארים היום בממשלה. מה לא ברור?

ילוטייל

New member
קחו למשל את קובי אלכסנדר מקומברס

בנה מפעל בנמיביה עזר לתושבים. הם לא מוכנים לוותר עליו כל כך בקלות הוא משקיע שם. מה הוא משקיע? מיליוני דולרים שהעם האמריקאי השקיע באופציות למניות קומברס, לכאורה על שם עובדים שלא היו קיימים וקובי - לקח את הכסף. איזה יופי אמריקה עכשיו משקיעה בנמיביה... והרשות לנ"יע בארה"ב זועמת. אוי קובי מה יהיה? למה לא השקעת בישראל? צבא, שדרות ...אהה יש הסכם הסגרה בין USA לישראל, הבנתי. וגאי-ד-אמק מה איתו? תגידו הוא נולד לאבא עשיר כמו שרי אריסון אולי? מאיפה הכסף? אה סליחה הוא עשה אותו ביושר. אני מוריד את הכובע. אז למה חצי ממדינות העולם מחפשות אותו? אומרים כסף שבא בקלות הולך בקלות. את הריבית שהוא עושה על הכסף שלו הוא בקלות מוציא על תושבי שדרות. איך אמרו פה למעלה - ימים יגידו. ודבר אחרון: בקרוב בישראל - סיציליה. מאיימים על שופטים ותובעים. ואולי אחר גם מחסלים. הרי גם את השופט המנוח עדי אזר ז"ל חיסלו. הסיבה לא משנה כבר.

ואללה?

לא רוצה תמורה ב "כאילו". הכל מחושב וידוע כל תרומה היא שלטר למיסים..(אם היה ליגאלי) וכל דבר יפה שנעשה לא נעשה בתום לב. חשוד ששנים האיש לא הראה פניו כאן ופתאם בכמה שנים אחרונות יש לו הצפה של דברים יפים שנעשים..כי מאחורי הקלעים יש בכלל מטרה שונה לחלוטין. ונניח שלאיש היתה חסינות דיפלומטית...מה היה עושה אז...סתם..מהרהרת בקול.

למעלה