הה הרדיה!

האינך חושבת שאם אותם נתינים היו חושקים

בכך שאדם אחר - אולי טוב ממני אולי רע ממני - היה מדריכם בעולם זה הם היו מתמרדים? הם אוהבים את שלטוני ולא אומרים מילה בגנותו!

כמה תעמולה את מפנה כנגדי,

מבטך מלוכסן הצידה עדנה בוחן שמא יקלטוהו יושבי הקרנות שדישנת ויצרת לך, אוזניהם החדות קולטות כל הגה. האם יתמרדו העגלים הקשורים למקומם, הנועדים לשחיטה? האם יתמרדו אלו אשר אינם ברי דעת? לא! המשיכי בנסיונותייך לעד צולחים לדכא את גרעין המרד ולהחליף אותו בגרעין הנאמנות ובזרזיף התקווה והזמינות המשקה אותו ומרומם אותו אט אט. המשיכי. אני נואשתי ממאמציי. ישנם עמים אשר אין להם תקווה... ורגע לפני שיגיע משמרך הנורא, ואכפת ואובל מכאן על כורחי אל הגרדום, זכרו אחים קריאתי זו: עורו פן תכלה העת! ס'ברענט, ברידער, עס ברענט! אוי אונדזער שטעטל, נעבעך, ברענט!

Devils Pet

New member
מעין לך הזכות לשפטנה את מנהלתנו?

מפאת גילה המופרז היא גדושת חומכת חיים והבנה שאני תוהה אם איי פעם אחד מאיתנו- העם הפשוט ירכוש. עיניה חזו שנים רעות ונוראיות, שנות "התשעים" נקראות ע"י האדם הפשוט, שנים חשוכות שנחרטו בזכרונה עמוק כצלקת המשאירה תקיפת נמר (או סתיו שהיא רעבה, תלוי מה באלך), היא איננה שוכחת זמנים אלו, מכך כל רמ"ח איבריה מוצף בנוזל הדכאוני שמציף כל ס"מ וס"מ בגופה המזדקן. לכן היא האדם הראוי למשימה, לנהיג את חברי הפורום לעתיד שחור יותר! עצוב יותר, וגדוש בדכאונות עמוקים! יחי המנהלת!

אל נא תנסה, נתין טוב ונאמן לי, כי עיניך

הרואות הן שאיני צריכה עזרה זו כלל וכלל, ואתה אינך מתאים להתקוטטויות כגון אלו אשר רק גדולים ונאורים ממך יתמודדו עימן. (וגם - מה שכתבת לא כזה מתאים. תפרוש בשיא.)

Devils Pet

New member
שיעמם לי.

והדבר הכי טוב לראות בטלווזיה היה "אינטרמצו עם אריק".

netahaa

New member
למה, זו סדרת אימו? או אנימה?

חחחח סדרת אימו XDD והממ יש לי הוט בטח שזה מפתיע אותך...

netahaa

New member
חיפשתי בגוגל ~כן אני משועממת~

זו סתם סדרה מוזיקאלית ישראלית... אתם אשכרה רואים את זה? וגל (חה גל) אני לא מתכוונת לבעוט בעצמי, מצטערת.

netahaa

New member
השיר שלנו עוד ראיתי פרק אחד..

מה שזה-לא-יהיה , אין יותר גרוע מהשיר שלנו

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif הולי שיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

גאדמאט תבעטי בעצמך. ~__~

אינני מדכאת את אותם גברות נאוות ונערים

פוחזים! אם אינם מרוצים כלל וכלל משלטוני - שלטון עריץ ונוגש עבדים זה, כפי שהינך טוענת - מדוע מינו הם אותי לדאוג להם ברבדי חיים אחרים? האם את יכולה לטעון כי אני שליטה כה רעה? אם כן - מדוע ביקשו ממני זאת וצהלו על היותי השליטה ברבדים אלו?

למעלה