ההתקדמות היומית 10.02.07

miss_t

New member
מאור -

אם אתה בוחר גנב- אל תהיה גנב כוכבים(סיןSIN) אלא בנדיט (הם חזקים כמעט כמו אבירים ברמות 40+) כי להיות סין זה בזבוז מלא כסף אם אתה רוצה להיות אביר אתה צריך int ו luk שיצא 4,... אם אתה רוצה גנב אז הסטאטים שנתת תדבר איתי אני אעזור לך עם הסקילים אבל תרשום לך מה אתה צריך לעשות כל שלב שלא תשכח ותשאל כל פעם שאתה עולה רמה!!!

sapir aloud555

New member
Heh ../images/Emo121.gif

וול, אני חושבת שאפשר להסתדר עם Subi עד רמה 30. ז"א, לאף אחד זה לא ממש מפריע, מה שגם יש הרבה Assassinים. [תלוי באיזה עולם האמת, כי נגיד בסקניה Kumbi זה 80k וזה כלום. <_<;;;;]

Giallorossi

New member
לא עד כדי כך הרבה כסף

בסקניה- וולבי זה 15K, מוקבי זה 30k וקאמבי זה 65k.. וזה ממש כיף לשחק עם סין.

miss_t

New member
לא אמרתי שזה לא כיף.......

דווקא ההיפך!! זה ממממששששש כיף!!! הכוכבים עצמם יכולים להיות זולים (כמו שנתת בדוגמא- למרות שאני בעד שימוש בטוביס ומעלה כי הם ממש מחזקים את הפגיעה
) אבל בנוסף לשימוש בMP ו-HP, סין צריך גם "לטעון" את הכוכבים מחדש כל פעם שהם נגמרים.... ולכן העלויות גבוהות... צריך לפחות 4-5 סטים של כוכבים כדי לעבור אימון של חצי שעה בשלום (להתקע בלי כוכבים זה מבאס - במיוחד אם אתה ב 99.99%
) אני לא שיחקתי עם סין לפני שהייתה לי הקלריקית שתתמוך בו מבחינה כספית
.... והסינית אוכלת לי את הכסף כשאני משחקת איתה... אני לא אומרת שזה לא אפשרי, רק פחות מושלם

Giallorossi

New member
חח אותו דבר אני

אני הסין שלי התחלתי אחרי fighter.. יש לו 3 טובי, 2 קאמבי ואייס. אף לא השתמשתי בכוכבים אחרים מאלה, אז ככה שאני לא ממש יודע מה ההבדל.

ותודה לכולם על ההערה ו..

סליחה על ההצפה והבורות. עשיתי בקוביה: STR: 4 DEX: x INT: 5 LUK: x ועם אפשר קצת יותר פירוט על סין ובנדיט. אוח עם המשחק הזה מה זה לא הולך לי. ו..*אדבר נ.ב ליאת תהיה יותר מחוברת במסןP:

XshironetX

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo45.gif

אבל אני יכולתי להרשות לעצמי להיות סין אחרי שהקלריק שלי הייתה רמה 50 והיו לי טובי ועוד כמ סוגי יריות

sapir aloud555

New member
מזל"ט ../images/Emo121.gif

התמונה שלך משום מה הזכירה לי את התמונה של הלוחם שלי, גם מרמה 50. אהבתי לתת להם מכה ולגרום לכולם להתאסף ככה כל הזמן בשביל סלאש. D:

XshironetX

New member
../images/Emo15.gifהתכוונתי למה זה לוחם

ולא לוחם ואכן לוחמים זה
אבל קלריק זה

sapir aloud555

New member
אה, ../images/Emo121.gif

זה כי המשתמש היה אמור להיות של אחי, כ-בן. ואז גם אני התמכרתי. אז פתחתי לו משתמש חדש ואני נשארתי עם משתמש בן.

שמפו10

New member
אהמממממ

יש לך לוחם ולא לוחת את בת או בן? וזה נראה כיאילו את/ה עושה האקים :p

למעלה