ההתקדמות היומית 10.02.07

ווינגז

New member
ההתקדמות היומית 10.02.07

עוד חודש ויום אני חוקית.

../images/Emo87.gif

שלב 9. עם 40 HP. מנסה לא למות כי אם אני אמות זה יהיה מאוד קשה להתחיל שוב את השלב. בינתיים מנסה להתרחק מחזירים מרובים. רק חזיר אחד יעבוד אצלי. מצאתי פטריות כחולות שדי קשה להורג אותם אם בכלל. אני צריך עוד חלזונות כחולים. ומכרתי את החרב שלי כי אין לי שימוש בה אחרי שגיליתי שהפרח הצהוב הרבה יותר חזק בשבילי. נכון שדיברתי על שטויות?
אה. מישהו שאל אותי מאיפה פרח. אמרתי שמפלצת השליכה את זה. הוא אמר בתגובה- נוב. טוב לדעת.

miss_t

New member
משתמש במדריך שבמאמרים?

(כבר קיבלת את העבודה נכון?) מסתדר עם הסקילים והסטאטוס?

למען האמת../images/Emo87.gif

אני עכשיו רק התחלתי לקלוט איך עוברים שלב, איך הקווסטים, איך מתחזקים. וזה אחרי 5 דמויות שהרסתי כבר. אז אני מניח שכרגע מדריכים רק מבלבלים אותי. רק הבנתי שיש צורך בINT (עד שלב 9 החזקתי 20 כאלה לפי הדריושת של המכשף הקוקסינל). הממ. תודה שאת מתעניינת ומנסה לעזור פה

סקילים...../images/Emo87.gif

לא שמתי על האנרג'י בולט כי אתם אמרתם שהוא לא ממש שימושי. לא הבנתי מה הסקיל השני עם פיה על הראש של השחקן. סטאטים.. כרגע מתאמן על חיות חלשות כדי להתחזק ולהוסיף EXP. המטרה היא שלב 10 ולהעלות את הסטאט של הכוח (STR נדמה לי).

miss_t

New member
לא לא לא לא עצור!!!

אם תעלה תמונהת מסך זה יהיה מצוין (תמונה של הSTAT שלך והסקילים) בעקרון הסאטאים של קוסם אמורים להיות בצורה כזו str = 4 dex= 4 Luk= lvl+3 (כלומר מספר הרמה שלך ועוד 3 נקודות) int= כל יתר הנקודות (כמה שיותר- יותר טוב!) סקילים! זה מאוד חשוב שיהיה לך אנרג'י בולט 1- אחרת איך תתקוף? אתה קוסם או לוחם? הסקיל של ה Improving MP Recovery גם מאוד חשוב, הוא עזור שיעלה לך יותר MP בזמן מנוחה! הסקיל של הפיה לא רלוונטי לשימוש בשבילך כרגע, בעקרון הוא מוריד MP על פגיעה בך במקום HP אבל זה באחוזים.... אני מאוד ממליצה על המאמר/מדריך שיש בפורום!! הוא מפרט המון!! אם משהו מבלבל אותך תשאל
(בשביל מה יש את הפורום?) עדיף שתהיה לך דמות מושלמת או שתגיע למצב שאתה הורס את ה-6? http://www.tapuz.co.il/forums/main/articles/article.asp?forum=1694&a=79194&c=7986&sc=0&ssc=0

בסדר../images/Emo87.gif

אז זו הדמות השישית שנהרסה. אני נמצא כרגע בעבודה שלי וחוזר בסופי השבוע לשחק. הבאסה הוא שאאבד את הפרח הצהוב שעזר לי מאוד. =\ עם ההסבר הזה מאוד מעולה. אה ועשיתי קווסט של פיו. הוא נתן לי כיסא במתנה אז אני משתמש בזה כדי לנוח ולחסוך כאבי ראש.

אהה ועוד משהו../images/Emo87.gif

אני נוב ואני גאה בזה. למקרה שתהיתם. אין מה לעשות- הדבר הזה ממכר אבל גם קשה ברמות.

miss_t

New member
היי NOOB

אל דאגה כל עוד אתה נוב שמבקש עזרה ולא אומר PLZ MESOS אז זה בסדר בקשר לפרח- אתה לא תאבד אותו פשוט תשמור את כל חפצייך אצל היפני ואז תוכל להוציא אותן או שלא תמחק את הדמות ותפתח חדשה! הקווסט של PIO הוא חביב וקל - למה עדיין לא יצאת מmaple iland- בשביל להיות קוסם צריך לקבל את העבודה ברמה 8.... שאר העבודות מקבלים ברמה 10. קבלת עבודה- הכוונה שאתה מדבר עם המסטאר והוא נותן לך מינוי של קוסם ואז אתה מקבל את הסקילים... אני מקווה שחלק מהדברים שאמרתי - ידעת... ותגיד לי אם ידעת שאני לא אגיד סתם דברים... GOOD LUCK

miss_t

New member
בעצם..........

הרווחתי איזה 2MIL מנוב טריידס- אם זה נחשב להתקדמות.. וקניתי מגה-פון ב300 מייפל פוינטס... למישהו יש מושג איך משתמשים?

yael1995

New member
15 רמות ביומיים!../images/Emo41.gif

כן כן, אני יודעת שאני משועממת..ביום שישי באיזה 1 בצהריים פתחתי דמות חדשה וביום שישי ושבת חרשתי והגעתי לרמה 15! (עוד מעט 16) הלכתי על אותה עבודה שהיא קשת... ולהתחשב שהדמות הקודמת שלי שהיתה רמה 18 לקח לי איזה שבועיים איתהה...

עזרה:

אני רוצה לפתוח משתמש חדש, איזה עבודה הייתם מליצים לי? [קוסם,גנב..] תודה:)

יש לך את הקוסם הבעייתי,נכון?

תעשה קוסם חדש ומושלם לדעתי שתוכל להנות מהקוסם כמו שצריך
בהצלחה!

תודה:)

אבל הייתי הולך לקטע של גנב/אביר. הייתי יותר מעדיף לגנב. נמאס לי מהקוסם לא הולך לי איתו... מה צריך לצאת בקוביה לגנב/אביר?

למעלה