ההשקעות בסוסים

serdonix

New member
מה בכסף!?

אוהו אצלי זה יוצא המון! לחשוב שעכשיו יש לי סוס משלי, פנסיון מלא, אני גרה בת"א והחווה באודים ככה זה כול יום חצי שעה כול כיוון בערך... +פירזולים,הובלות לתחרויות, 2 שיעורים בשבוע, ופעם בשבוע שוסילי ירכב בקיצור זה יוצא המון,

ניצקוש

New member
המון..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לי המון הוצאות!!!! קודם כל יש לי שני סוסים...הם אצלי במשק..אז צריך לממן אוכל שאני לא יודעת כמה זה יוצא..אבל הרבה..וגם אנחנו מפרזלים אותם בערך של ארבעה חודשים..יש לי שני שיעורים בשבוע אחד פרטי ואחד שאני ממנת אותו דרך עבודה בחווה...אז על רק על השיעור פרטי זה 320 בערך..ואיזה תחרות אחת בחודש שזה עוד 200 שקל...ציודים אינ כמעט ולא קונה... אבל עכשיו קונים לי אוכף...איזה כיףףף
טוב אז בקיצור בערך בחודש אני משקיעה בסוסים..... 1000 שקל!!!!

PiKolulo

New member
וואי אף פעם לא חשבתי על זה...

יוצא לי..ממ....0! אני באה 3-4 פעמים לחווה, מנקה תאים , סוסים, מאכפת, מאכילה, מדריכה שיעורים, מנקה ציוד - אני חלק מהצוות מקבלת בתמורה (מדברת כמו לובה) רכיבה כמה בא לי, ושיעור פעם בשבוע

popi199

New member
אמממ...

דווקא יחסית לא הרבה. הפנסיון שלי הוא נמוך בגלל שאני גם עובדת בחווה. הרבה מהציוד שלי קיבלתי. מה שלא קיבלתי קניתי מהבי"ס ככה שזה עלה לי מעט יחסית. אני מקבלת שיעור של שעה וחצי- שעתיים פעם בשבוע ללא תשלום. אממ... פירזול פעם בחודשיים עולה לי 300 שקל וחיסונים 3 פעמים בשנה עולים בערך ביחד 200 שקל. וזהו....

yehudit b

New member
מממ, טוב זה יוצא לי כמעט 400

ש"ח.
בעיני זה הרבה יחסית לטירונית בנושא.

popi199

New member
אגב כסף...

ביררתי לגבי עלויות לאוכל ו...300 שקל לבלת חציר לא כולל הובלה!??!?!?!??!?!? מישהו מת?! מה זה המחירים האלו...!?

למעלה