ההורים והפאוור

אוי! ../images/Emo24.gif

אתה תמיד יכול למטאלסט אותן!
*קרדיט לנדיר.
*

Musta Susi

New member
אחכה שהן יגדלו קצת...

אחיות קטנות הן מקור לעצבים בלבד
|זורק על אחת מהן נעל ורודה|

היי גם אני אחות קטנה. ../images/Emo3.gif

פעם אח שלי היה עושה לי דברים כאלו אבל עכשיו אנחנו ככה בסדר.. הוא אפילו שומע פה ושם גאנז, אבל הוא מעדיף טרנסים. :S

Musta Susi

New member
בעע, אבל העיקר שאת "התפרקקת"../images/Emo3.gif

אני ואח שלי הגדול, איש טוב הוא, שומעים כמעט אותם דברים ואנו מסתדרים דיי טוב יחדיו |מאושר|. פעם גם הוא היה מציק לי ומעצבן אותי הרבה. זו הייתה תקופה הפכפכית כזו. היינו רבים ומשלימים. כמו כל אחים בדם (
We are Blood brothers
). היום אנחנו 90% לא רבים.

חחח יפה לך. ../images/Emo13.gif

אני ואח שלי לא רבנו כבר איזה שנתיים בערך... מלפני זה היינו רבים כל דקה של זמן משותף.
אופסי. שוב אופטופיק! :S *סותמת את הפה*

טלוב

New member
חחחחח "הורים"...

אמא שלי סתם מבקשת שאני אנמיך את ה"רעש" היא שומעת דברים מפחידים כמו.. כוכב נולד :X וכו'.. אבל אין לי ניטים ושיעור ארוך וכאלה אז היא רגועה :) חחח

חחח...

כמו שכשאני ביקשתי מאמא שתכין לי גלימה לפורים והראתי לה ציור והיא חשבה שאני רוצה גלימה כדי להצטרף לכת כלשהי.

חחחחח הצחקת אותי

להצטרף לכת :p חעחע וטל, שיער ארוך לא אומר כלום! רק בביה"ס אמא שלי אפילו אומרת שהחולצות להקות שלי יפות! וגם אבא היא מפחדת רק כשאני מנגן\שר את number of the beast של אירון מאידן היא כל הזמן שאלה אותי בתקופה שממש שמעתי את הדיסק כל הזמן 'כמה זמן אתה חושב על להצטרף לכת הזו?'

טלוב

New member
חחחח

ובקשר לשיער, אל תגיד ששיער ארוך לא אומר כלום ובטח אל תתן את עצמך כדוגמה השיער שלך נחמד ומפחיד וברמת מוזרות גבוהה הרבה יותר משל שאר המוזרים של י/7 אבל כן.. ככה הם חושבים על המוזיקה הזאת "צרחות ומוזיקה מוזרה" ד"א! גיליתי שיש לי שני דיסקים מקוריים של Guns N' Roses די ישנים.. והתחלתי לשמוע אותם תחת לחצים. (בטו: appetite for destruction ו use ur illusion)

RoCKeR121

New member
אבא אולי חסר חוש קצב לחלוטין

אבל הוא אוהב לשמוע שירים של רפסודי(פעם ראיתי אותו מנסה לרקוד לפי אמראלד סורד...חחחחחחחחחחח) כי הוא מאוד אוהב מוזיקה קלאסית וג'אז ובלוז ורוק ישן והוא מאוד שמח שאני שומע ביטלס ולד זפלין וסקורפיונס כי הוא היה שומע את זה פעם אבל אין לו מושג במוזיקה מעבר לשמות וקצת ידע על מוזיקה קלאסית.... אמא מתעצבת בעיקר כשאני שומע ממש חזק בלילה אבל חוצמזה היא לא אומרת כלום אחי קצת ירד עלי פעם שאני שומע "מוזיקה של רוסים" למרות שהוא אוהב אוהב רוק ישראלי וכל הזמן מסתובב עם דיסקים של משינה ושל מוניקה סקס והחברים של נטאשה אחותי דיי אוהבת רוק אבל רק ישראלי וגם זה לא הרבה היא היתה פעם מכורה למזרחית ובגלל זה אני מכיר חצי מהמוזיקה המזרחית הישנה והטובה(זוהר ארגוב ואייל גולן של פעם....) ואני מודה שחלק מזה הוא ממש טוב... היא כל הזמן אומרת שיום אחד ימאס לי מזה כמו חבר שלה(למרות שלא נמאס לו מזה ממש והוא משמיע לי כל מיני שירים של להקות כדי שאני יכיר יותר טוב...) שהיום הוא יוצר של מוזיקה אלקטרונית(ואני מודה שכמה שאני שונא מוזיקה אלקטרונית את שלו אני מסוגל לשמוע....אולי זה כי הוא מוסיף שם סולואים של מטאליקה או גיטרות עם דיסטורשן שהוא כותב...)

אוי. מטאל וההורים שלי...../images/Emo4.gif

אימא בסדר עם זה. כלומר, היא חשבה שזה מוזיקה של "כת השטן" וכו', אבל היא הבינה שזה לא כך ושזה מה שאני אוהבת והיא לא מציקה לי לגבי זה. אבא הוא הבעייתי. הוא לא אומר לי לא לשמוע מטאל, כמובן, אני שומעת מה שאני רוצה. הוא מציק לי אם אני רוצה ללכת להופעה כלשהי, ועוד דברים מעצבנים כאלה... אורפנד לנד הוא אוהב, גם השמעתי לו אלבנקינג והוא אהב. אבל סתם ככה הוא לא אוהב מטאל ולא אוהב שאני שומעת מטאל כי הוא עוד תקוע בדיעות הקדומות שלו. =[

Musta Susi

New member
מעניין...

אם הוא אהב Elvenking תנסי להשמיע לו חומר של Korpiklaani*סוגד*

Musta Susi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo6.gifאיך ידעת../images/Emo35.gif

כדאי לך גם ולכל עוד מי שלא מכיר

Musta Susi

New member
הם*סגידה* פינים אבל האמת שבמוזיקה

עצמה יש להם נטיות לסגנון אירי/סקוטי (לא בטוח). כן, מטאל עממי-אירי. אוי, השמחה

Musta Susi

New member
נצל"ש

מדוע בשפה יש הכפלות של האות A ומתי צריך? מבטאים aa כמו a אחת נכון

TarwenR

New member
מדוע ומתי אני לא יודעת...

אם יש דאבל אות ניקוד אתה צריך להאריך את התנועה (shaalom- שאאלום) אם יש דאבל אות לא ניקוד אז מדגישים את האות (זה נשמע כאילו נתקעים על האות הזאת)

למעלה