ההורים והפאוור

DanieLushka

New member
אממ

כולם במשפחה שלי שונאים את זה , חושבים שזה סתם "רעש".. אמא שלי אהבה כמה בלדות של סונטה.. אבל חוץ מזה כלום. אח שלי בכלל, פעם כשעוד רק התחלתי לשמוע מטאל, כל כמה זמן היה נכנס לחדר וצועק: "תכבי את המוזיקה של הפריקים", ואני צחקתי וסגרתי את הדלתs:

airgirl

New member
../images/Emo6.gif

להורים שלי לא איכפת מה אני שומעת
אבא שלי דווקא די מחבב את מה שאני שומעת.. =]

אני חייב להתלהב

אמא שלי ממש כלה!! ממש!!! אבא שלי נגיד שאני שם את המוזיקה הזו, או שהוא מתלהב מהסאונד הענק של המערכת סראונד שלי בחדר (זה משהו בסטטטטטטט) או שהוא סוגר את הדלת ואומר להחליש את הרעש, הוא אוהב ישראלית ישנה, הורים, לך תבין.. אבל אמא שלי! כלה ממש! גדלתי בעצם על כל המוזיקה שהיה שמעה, שזה זפלין, דיפ פרפל, פינק פלויד, קווין (יותר מכולם, בגלל זה זו הלהקה האהובה עלי) וכל מיני כאלה עכשיו, עם הזמן למדתי אותה לאהוב גאנז! ואירון מאידן! ואפילו מטאליקה, היא לאנשהו איזה דיסקים שלי שלהם! זה מטורף והיא ממש ממש אוהבת את סימפוני X מאז שקנו לי את twilight in olympus, ואני ממש שמח שכך! והיא גם ממש חושבת שסונאטה מעולים, אבל היא עוד לא לקחה לי את רקונינג נייט המקורי ששוכב אצלי, היא עוד תיקח.. גם את בליינד גארדיאן וסאבאטג' היא ממש אוהבת ואת רפסודי! היא לקחה לי Symphony of Enchanted Land ואני צריך באמת לבקש אותו חזרה חח.. ודרים איוול ממש מצחיקים אותה, בגלל איזה שיר אחד שהסולן צועק SHUT UP! על יעני אישתו, וגם אני ואולגה נקרעים מזה.. והיא ממש אוהבת את השיר the book of heavy metal... ואת losing you ו forevermore... קיצר, דווקא אמא שלי ממש אוהבת פאוור, ואני מרגיש ענק עם זה

airgirl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

נחמד לך! לאמא שלך יש טעם ממש טוב =)

גם אני חושב :)

רגע, על פי חוק המעבר במת', אנחנו שומעים את אותן להקות, זה אומר שגם הטעם שלי טוב?

קווים ישרים! משולשים מעויינים

טרפזים דלתונים מעגלים וואהא וואהא!!! סתם, יו נואו איי לאב יו... תחשבי על זה ש, ש, לא יודע, שהמוות מתקרב, הוא חי ונושם הוא אחד מאיתנו מוהאהא! תשמעי דרים איוול! זה תמיד טוב, חוץ מזה גם ככה עשית את זה כל היום..

powermetal1

New member
שירשור מעניין

אצלי זה קצת שונה כי אמא שלי מורה לפיתוח קול ומוזיקה והיא די מעריכה את המוזיקה שאני שומע.אני יכול לשים דיסק שלם של קאמלוט פאלקונר או איירון מיידן ואני חושב שלא תהיה לה בעיה להקשיב לזה. לעומת זאת אבא שלי ממש לא מתעניין ולא אוהב את המוזיקה שלי למרות שכהוא היה צעיר הוא שמע דיפ פרפל וקווין.

המממ...

להורים די לא אכפת. אמא לא אכפת לה כל עוד הדלת סגורה ואם פתוחה אז לא להרבה זמן... כי אז זה עושה לה כאב ראש. אבא זה סיפור מרתק. הבן אדם נהנה מראמשטיין אבל ממש אין לו עיניין במוזיקה שאני שומעת. ופעם אחת כדי להשתיק את אחותי ובעלה שמתי להם שירים של דרים תיאטר והכחתי להם שמטאל זה לא בעיקר צרחות וגיטרות שיוצאות מקצב ותופים שהורסים את השמיעה. אחרי שאמרתי שזה פגרוגרסיב מטאל. הם הינהנו בטימטום ואמרו: אה... עשיו זה מובן... זה מתקדם יותר מהרעש...

newKiticat

New member
מבחינת ההורים שלי

זה לא עניינם. חחח, באמת שלא, אני בחדר שלי עם מוסיקה- וכל פעם שזה מעצבן אותם- זה לא מעניין אותם אם זה ברטיני ספירס (יאק!) או מטאליקה..... "תכבי את המוסיקה!!!! אנחנו מנסים ל-י-ש-ו-ן!". למרות שפעם הייתי עם הדלת פתוחה והיה לי WITHIN TEMPTETION ואבא שלי לא האמין לי שזה מטאל... חחח, זה היה קורע.

Danihell1

New member
אהמ..

קשה לי מאוד להאמין שההורים שלי סובלים את המוזיקה שלי, ולו רק בגלל שהיא גורמת לכך שהם צריכים לצעוק לי כל הזמן. ולא, לא בגלל שאיבדתי את שמיעתי. פשוט החדר שלי נמצא בקומה שניה, ואני נוהגת לשים מוזיקה ולסגור את הדלת, מה שגורם לכך שאני לא שומעת ממש מה מתרחש בבית ולוקח לי כמה צעקות של "דניאל!!" כדי להבין שמישהו מחפש אותי. ["חריגה! חריגה!" בע חרגתי מהנושא]. בכל מקרה.. אמא שלי טוענת שכל פעם אחרי שאני נוהגת, והיא לוקחת את האוטו היא לא מבינה מה זה הרעש הזה. אז הנחתי שהיא לא אוהבת את זה. ואבא.. הוא לא מתנגד כל כך, אבל בוא נגיד שכל עוד יש לו אפשרות לסגור את זה, הוא יסגור.

אני לא מדבר עם ההורים שלי על דברים.

ואם כבר מדבר, בטח שלא על מוזיקה... זה הדבר האחרון שמדאיג אותם אצלי... כן כן, עצוב אבל נכון, אמרו את זה חכמים ממני...

Danihell1

New member
היי אנחנו מפורסמים!

ב"עכשיו בפורומים" של
. וויפי? טוב נו משעמם לי, אז מה..

למעלה