אני חייב להתלהב
אמא שלי ממש כלה!! ממש!!! אבא שלי נגיד שאני שם את המוזיקה הזו, או שהוא מתלהב מהסאונד הענק של המערכת סראונד שלי בחדר (זה משהו בסטטטטטטט) או שהוא סוגר את הדלת ואומר להחליש את הרעש, הוא אוהב ישראלית ישנה, הורים, לך תבין.. אבל אמא שלי! כלה ממש! גדלתי בעצם על כל המוזיקה שהיה שמעה, שזה זפלין, דיפ פרפל, פינק פלויד, קווין (יותר מכולם, בגלל זה זו הלהקה האהובה עלי) וכל מיני כאלה עכשיו, עם הזמן למדתי אותה לאהוב גאנז! ואירון מאידן! ואפילו מטאליקה, היא לאנשהו איזה דיסקים שלי שלהם! זה מטורף והיא ממש ממש אוהבת את סימפוני X מאז שקנו לי את twilight in olympus, ואני ממש שמח שכך! והיא גם ממש חושבת שסונאטה מעולים, אבל היא עוד לא לקחה לי את רקונינג נייט המקורי ששוכב אצלי, היא עוד תיקח.. גם את בליינד גארדיאן וסאבאטג' היא ממש אוהבת ואת רפסודי! היא לקחה לי Symphony of Enchanted Land ואני צריך באמת לבקש אותו חזרה חח.. ודרים איוול ממש מצחיקים אותה, בגלל איזה שיר אחד שהסולן צועק SHUT UP! על יעני אישתו, וגם אני ואולגה נקרעים מזה.. והיא ממש אוהבת את השיר the book of heavy metal... ואת losing you ו forevermore... קיצר, דווקא אמא שלי ממש אוהבת פאוור, ואני מרגיש ענק עם זה