ההורים והפאוור

Blade Of Fire

New member
ההורים והפאוור

הרעיון נלקח במקורו מפורום היהודים אבל כמובן חל גם פה. איך ההורים מגיבים למטאל שאתם שומעים בכלל ופאוור מטאל בפרט? אצלי, כרגיל, לאמא לא אכפת במיוחד כל עוד אני לא עושה יותר מידי צרות (היא לא יודעת כלום.. שש). אבא מתייחס לרוב למטאל כרעש חסר כל תכלית, למרות שיש שירים שהוא אוהב כמו למשל נורא אל נורא של אורפנד. בקשר לפאוור- הוא אוהב את השירים היותר רגועים סגנון ראפסודי כשיש 5 אנשים בלהקה, אורקסטרה של 60 נגנים ועוד להקת ליווי מאיזה כנסיה קטולית של 30 איש ומתייחס לשירים האלו בעיקר כ-"זה אלו ששרים על שר הטבעות, לא?" אבל בעיקרון אין לו אף התנגדות למוזיקה:) ספרו יקיריי:)

McBlack

New member
../images/Emo6.gifחחחחח "זה אלו ששרים על שר"ה לא?"

אמממ, באמת חשבתי לנסות להשמיע לאבא נייטוויש. אופרה וכדומה. אימא שלי מכירה רק שירי ארץ ישראל הישנה (חחחחחח), שירי נוע"ל ישנים... אני אנסה לשאול את דעתה על זה פעם, ואדווח(=

*LoTR

כי תרגום זה רצח

2LIRONOS7

New member
ההורים שלי נורא זקנים

אבא שלי שמע אלוויס וכאלו בזמנו, לאמא שלי אני חייב לתת קרדיט אדיר על שהכירה לי את גרובר וושינגטון ג'וניור כשהייתי מאוד מאוד צעיר ולהקות כגון ג'יפסי קינגס ו"ואיה קון דיוס". כרגע אמא שלי שומעת מוזיקה ברדיו אבל בקושי, גם אבא שלי שומע בקושי. קשה לי להבין איך הם יכולים בלי מוזיקה איכותית!

Jillian

New member
מי

אממ.. לאימא זה לפעמים מציק ... אבא שלי דווקא אין לו בעיה (עם הפאור, השאר יש) הוא מחבב את ניטוויש.. נחשו למה... בגלל החידוש של הפנטום אבא שלי ממש אוהב את זה

matke

New member
חחחחח

גם אבא שלי אוהב את זה.
באמת אחד היפים.

McBlack

New member
הזכרת לי...אימא אוהבת מוניקה סקס../images/Emo9.gif

ומכירה את "אני שומעת" של הפיקיות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואבא אוהב שירים ישנים בסיגנון של ג'ון באאז, דולי פרטון, קני רוג'רס... ו"מיליונים" של אתי אנקרי

slallum

New member
ממ

אם זה רוק די ישן אז אבא שלי תומך, כי הוא גם שמע דיפ פרפל, יאס, לד זפלין וכל זה.. אבל אם זה מטאל חזק יותר, אז לפעמים אבא בסדר עם זה לפעמים לא מת על זה, ואמא שלי כמובן לא מתה על זה. אבל הם בקושי מעירים לי על זה, כי אני סוגר את הדלת לרוב P: ובנוגע לפאוור מטאל, אם זה שקט יחסית אז לפעמים אמא אוהבת, אבא לא. לדוגמא Over the Hills and Far Away של נייטוויש אמא שלי נראה לי הייתה אוהבת. או שירים של ראפסודי גם.

SonatArcticA

New member
אמא שלי אומרת

"זה דווקא שיר יפה לא כמו המטאל-רוק צעקות שלך" כשאני שם פאוור זה מה שהיא אומרת

matke

New member
אצלנו אין ממש בעיה עם זה.

אמא לא אכפת לה ואבא אוהב קצת ניטויש..אבל הוא יותר מתלהב מזה שאני שומע שירים שהוא היה שומע
(אריק קלפטון וכאלה..) אה והוא צוחק עלי בגלל שכשהיתי קטן הוא היה שם לי אופרה והייתי ממש מפחד מזה

זה נראה כאילו אצלי זה שונה מאחרים..

ממממ אמא שלי דיי מסתדרת עם זה, אני יכול אפילו להשמיע לה והיא תעריך. אבא שלי... לא כל כך שומע, אבל בעיקרון, הוא באמת יכול להנות מזה, לגמרי. יצא לי להשמיע לו המון דברים, גם לא פאוור, למשל איירון מיידן שמנו באוטו פול ווליום P: מדברים על הכל אפילו במוזיקה, לא סתם שומעים, הוא ממש מבין, מדברים על הסולנים וכאלה. יי ^^ יש לי אבא שאוהב מטאל ויש לו אלבום של בלאק סבאת' P:

NiKi†a

New member
../images/Emo12.gif אמממ

אמא לא ממש יודעת מה אני שומעת..היא יודעת שזאת מוזיקה רועשת וכאן זה נגמר, גם לא ממש אכפת לה, היא לא מעירה לי או משהו, היא שומעת שירים במזרחית וכל החרא הזה
אבל גיליתי שהיא היתה קטנה היא אהבה ת'סקורפיונס קצת :] אבא שונא את מה שאני שומעת, או יותר נכון את הרועשים..את כל הצרחות למינהם, כמו צ'ילדרן יותר [אני יותר שרציתם שאתייחס לפאוור]. למרות שפעם שמעתי סטראטווריוס כשהוא היה בחדר והוא שאל מי הם ואמר שהם טובים..ודם את דרים תיאט'ר הוא מחבב ביותר =] סונטה אנלא חושבת שהשמעתי לו, מיוז הוא לא אוהב בכלל [
]..וו..אני לא חושבת שהוא יודע מה אני עוד שומעת, כאילו יודע, אבל לא מכיר. חוץ מזה שתמיד יש לנו ויכוחים על המוזיקה..הוא אוהב טראנסים והאוסים [
] ואני שונאת, אז יש לנו המון ויכוחים בנושא.. הוא שונא מטאל בעיקרון.

למעלה