ההופעה בחיפה

Amit Remmus

New member
חחח אממ..

כמעט בכל השירים הייתי הראשונה שצעקה "וווהוווו" כשנגמר השיר. |:

shai lior

New member
חח לאאא

אני עמדתי ליד הברזלים בצד שמאל של הבמה עם חולצה חומה:]

idk

New member
אפילו דרך הטלוויזיה,

אפילו שהם עצרו לפרסומות מעצבנות כמה פעמים על השירים!, ולמרות הכל- הוא מלך
וכמה שזה נחמד, וכמה שמי שאוהב אותו ומגיע עם הרגשה בסדר יוכל להתחבר לזה, הוא צריך להפסיק להתחיל הופעות עם שיר מלחמה.. שיתחיל עם שב"ק מיוזיק, הכי טוב.. זה מקפיץ את כולם ומכניס את כולם לאווירה אבל אפילו אם הוא יתחיל עם התקווה ההופעה עדיין תהיה מצויינת :) ומישו באמת הקליט ויכול להעביר למחשב?..

זה הכי יפה בעולם

שהוא מתחיל עם "שיר מלחמה" איך שבהתחלה יש רק מוזיקה ואז איילה ומרי ואז הוא נכנס אני ממש אוהבת את זה

למה?

לא נכון. לדעתי המקום של השיר הזה כשיר הראשון בהופעה. וזה נורא כיף כששבק מיוזיק בא בשיא.

Magi¢ Girl

New member
חופשי ביאס.. גם אותי |:

אני מתה על שיר מלחמה פשוט.. אשכרה יותר מתאים בהופעה כזאת (מילא בפאב או משהו) להתחיל עם משהו קופצני יותר

Magi¢ Girl

New member
הופעההההה מאדרפאקרית!!!!../images/Emo47.gif

(או:בת זונה
) מאאאאאאאאגגגגננייבבב..
פשוט ישבתי והרגשתי שאני שם!!! וואי הרן לוי (זה השם שלו?..) הזה פשוטטטט לא מצחיק וזה עיצבן
אבל חפיף- אף פעם בחיים שלי לא ראיתי את הקליפים של מכופף הבננות, נופל וקם והמדינה בלהבות!!!!! והתלהבתי בטירוףףף...
לא אכככככפפפפפפפת לי - אני הולכת להופעה בב"ש, לא אכפת לי אם זה הכי רחוק ממני בעולם ... (הייתי הולכת לבית השיטה אבל זה נופל על הבר מצווה של אחי)
ואהבתי שבעוקף מלמעלה כולם סתמו ת'אפים שלהם חח...

Magi¢ Girl

New member
אה ו"מעשנים ביחד" עם תיסלם

זה שיר בנזונה אף פעם בחיי לא שמעתיייי אותו

אה נזכרתי עכשיו במשהו!

הקהל התחיל לשיר שיר שהושר במקור לפיני גרשון
אני לא זוכרת בדיוק מה זה היה ולמי, נראה לי שלפילוני או\ו מוקי. זה היה מצחיק
ומוקי כזה עושה לאחד מהנגנים לא-זוכרת-כבר-מי-זה-היה "זה השיר של פיני גרשון"

הנה אני יודעת בדיוק מה הוא אמר

הוא אמר "אז תנו הרבה כבוד ותעשו הרבה רעש לאח שלי, פיל פילון" ואז הקהל התחיל לשיר "פיל פיל פיל פילון לא ידע לצעוד"
אז הוא אמר "טוב, לפחות זה עדיף מפיני גרשון מבן זונה" ואז הוא אמר "טוב, פילוני ראסטה, שנעשה להם שיר?"

Amit Remmus

New member
הוא אמר 'זה עדיף על שמעון גרשון בן

זונה' ואכן זה היה תגובה לשיר על פיל פילון

mayan d11

New member
לא היה משהו מיוחד ../images/Emo179.gif

מוקי נראה עייף שיר מלחמה שיר מדהים אבל לא נראה לי שזה היה במקום לפתוח איתו אמממ התעצבנתי על 24 שהם מפסיקים שירים באמצע ויוצאים לפרסומות הפסדנו את "רק תגידי לי" חרא

למעלה