ההופעה בחיפה

BaRbiK

New member
היתה הופעה מדהימההה

רק מהבית ראיתי כמה שהוא בעצמו אפילו נהנה..חחחחחחחח כל העיבודים החדשים והכל..היה ממש כיף:) והוא התחיל עם שיר מלחמה:)השיר שאני הכי אוהבת:) אבל מה זה האיחרו הזה?!למה אני צריכה לראות כ"כ הרבה את רן לוי זז לי מול המסך?!למה?! יש לי את זה מוקלט..אבל אין לי איך להעביר למחשב=\

הראיון- שאלה

פספסתי את הראיון שהיה איתו לפני ההופעה, מישהו ראה? תספרו לי
ואם למישהו איכשהו יש את זה על המחשב אני אשמח

shai lior

New member
חדשההה

אני קוראת פה המוןן אבל רק עכשיו כותבת=] אתמול הייתה הופעה מדיהמהההה!!! הייתי שם ופשוש נהנתיי היה איזה קטע שמוקי הסתכל עלי ושרנו..חח היה ממש ממש מצחיק ומישהו אולי יודע מתי הופעה הבאה?

MC SammY

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ההופעה הבאה בניצנים ב20.7- כפר המוזיקה.

idk

New member
וולקאם וולקאם

תהני:) ותגידוו- רק אני ממש נהנתי מהקליפים שהיו לפני ההופעה? כל פעם שיוצא לי לראות תקליפ של נופל וקם (משו כמו פעם בשנה
) אני פשוט נהנה! ולא ידעתי שיש קליפ למדינה בלהבות.. טוב מילא :)

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ויש גם הופעה בבית השיטה או משהו, תבדקי בשרשורים קודמים אם את צריכה פרטים.

ס ו ל ר ו

New member
../images/Emo27.gif כנסי ../images/Emo37.gif

ללוח אירועים, יש שם פרטים על הופעות. וברוכה הבאה
אני ליאת.

Magi¢ Girl

New member
מצטערת לאכזב

אבל לא נראה לי שמוקי ראה באמת את הקהל מהגובה הזה+כל התאורה וזה.. (באמת שאני לא מנסה להישמע מגעילה,סתם חושבת)

חחחחחחחחח

כן רציתי להגיד... גמני פעם יצא לי לחשוב שבאיזה הופעה של עברי לידר אז הוא תפס את המבט עניים שלי ושר כאילו לי.. והייתי בטוחה. וחברה שלי אמרה לי 'דפוקה את מודעת לעובדה שהוא לא רואה כלום בגלל כל התאורה?!' ואמרתי בטח שהוא רואה. ולפני כמה זמן היה לי תבגרות בתאטרון וזה היה בחדר קטן. ושמו לנו תאורה. ופנס כזה בודד עלינו והוא היה ממש חלש יחסית. ובכלל לא ראיתי תקהל שישב. וכל העסק הזה המרחק בין הבמה לקהל היה מטר וחצי בערך..חחח ואז הבנתי שבאמת האומנים לא רואים אף אחד! הם פשוט מסתכלים אל האזור שבו הקהל ממוקם. הם לא יודעים להן הם מסתכלים

shai lior

New member
חח לא נורא

אני יחיה באשליה=] אני חייבת להשיג את ההופעה שלו מאתמול. מישו פה מאזור פרדסב חנה והקליט?...או משו כזה. אני ממש ממש חייבתתת רק לראות ואני יחזיר:]

חוצמזה

בגלל שיש חושך אז הבמה מוארת- אבל הקהל זה חושך גמור ובטח שלא רואים פרצופים. בהופעה קטנה עוד מילא כי יש קטעים שהאורות מתכבים לשנייה ואז כן אפשר לראות אבל בהופעות ענק- אין מצב לדעתי. גם ברוקעצמאות מישהו ממוניקה סקס [נראה לי זה היה יהלי] אמר לנו שכל מי שהופיע לפנים אמר שזה מפחיד כי לא רואים קהל וזה נראה כאילו אין שם אף אחד :-\

../images/Emo6.gif חחח אני אבדוק ואודיע לך. אגב

יש פה מישהו שראו אותו שם? כי נניח בשורה הראשונה היו כמה מטורפות והיו מלא אנשים שעלו על כתפיים של אנשים אחרים ומלא אנשים שידעו את כל המילים קיצר אנשים שמתאים להם להיות בפורום הזה.

Amit Remmus

New member
יכול להיות שראו אותי, בחלקים.

(אני קטנה, בטח הסתירו אותי) היה לי סרט שיער סרוג בצבע כחול עם פסים ירוקים, תחפשי. שורה שניה באמצע בערך.

למעלה