רק מהבית ראיתי כמה שהוא בעצמו אפילו נהנה..חחחחחחחח כל העיבודים החדשים והכל..היה ממש כיף והוא התחיל עם שיר מלחמההשיר שאני הכי אוהבת אבל מה זה האיחרו הזה?!למה אני צריכה לראות כ"כ הרבה את רן לוי זז לי מול המסך?!למה?! יש לי את זה מוקלט..אבל אין לי איך להעביר למחשב=\
אני קוראת פה המוןן אבל רק עכשיו כותבת=] אתמול הייתה הופעה מדיהמהההה!!! הייתי שם ופשוש נהנתיי היה איזה קטע שמוקי הסתכל עלי ושרנו..חח היה ממש ממש מצחיק ומישהו אולי יודע מתי הופעה הבאה?
כן רציתי להגיד... גמני פעם יצא לי לחשוב שבאיזה הופעה של עברי לידר אז הוא תפס את המבט עניים שלי ושר כאילו לי.. והייתי בטוחה. וחברה שלי אמרה לי 'דפוקה את מודעת לעובדה שהוא לא רואה כלום בגלל כל התאורה?!' ואמרתי בטח שהוא רואה. ולפני כמה זמן היה לי תבגרות בתאטרון וזה היה בחדר קטן. ושמו לנו תאורה. ופנס כזה בודד עלינו והוא היה ממש חלש יחסית. ובכלל לא ראיתי תקהל שישב. וכל העסק הזה המרחק בין הבמה לקהל היה מטר וחצי בערך..חחח ואז הבנתי שבאמת האומנים לא רואים אף אחד! הם פשוט מסתכלים אל האזור שבו הקהל ממוקם. הם לא יודעים להן הם מסתכלים
בגלל שיש חושך אז הבמה מוארת- אבל הקהל זה חושך גמור ובטח שלא רואים פרצופים. בהופעה קטנה עוד מילא כי יש קטעים שהאורות מתכבים לשנייה ואז כן אפשר לראות אבל בהופעות ענק- אין מצב לדעתי. גם ברוקעצמאות מישהו ממוניקה סקס [נראה לי זה היה יהלי] אמר לנו שכל מי שהופיע לפנים אמר שזה מפחיד כי לא רואים קהל וזה נראה כאילו אין שם אף אחד :-\
יש פה מישהו שראו אותו שם? כי נניח בשורה הראשונה היו כמה מטורפות והיו מלא אנשים שעלו על כתפיים של אנשים אחרים ומלא אנשים שידעו את כל המילים קיצר אנשים שמתאים להם להיות בפורום הזה.