ההופעה בחיפה

ההופעה בחיפה

אוקיי, היה מדהים. פשוט ככה. ואני עוד לא הייתי שם בגופי.. אבל ראיתי בטלויזיה, והיה פשוט מדהים. כולם מדברים על שלום- היה ביצוע קצת שונה הפעם, מאוד יפה. אלוהים- סיים את הערב, ביצוע מקסים. היה מאוד מרגש
נורא נהניתי, נורא נורא. אני כל כך מחכה לניצנים
אפילו דרך הטלויזיה אפשר להרגיש את האנרגיות מהבנאדם הזה.

Lagzieli

New member
אני הקלטתי...

מקווה שיצא טוב.אם כן אז אני יעלה את זה לפה בצהריים

Lagzieli

New member
חדשות טובות-רעות-טובות

יש לי את הקובץ של ההופעה (באמפי) אבל זה שוקל קצת הרבה ולא מצליח להעלות את זה לאינטרנט. מי שרוצה לעזור לי מוזמן ומי שרוצה יש פה את שיר המלחמה - אקוסטי

תודה רבה! תגיד ../images/Emo26.gif

יש מצב שאתה מסדר לנו את הקטע של ילדה סוכר+כל הנוסעים? או את רוץ נתי?

MC SammY

New member
אם כבר פתחת שרשור חדש...

אז נעתיק ת'הודעה שלי לכאן: מוקי נתן את אחת ה-הופעות!!!
איך אני אוהבת ת'ביצוע שלו ל"כל הנוסעים". פשוט מטורף!!! לא יכולה לחכות כבר לניצנים...
אין, הבנאדם פשוט מלך. אני מסתכלת עליו ואני לא מבינה איך יש לו כלכך הרבה אנרגיות!!! מלך. אוהבים אותך מוק, אם תקרא את זה

אגב איזה מצחיק היה ../images/Emo6.gif

שהם איחרו הרבה זמן [כרגיל
] והמנחה מתחיל לסדר להם [לא ידעתי שהוא יודע לתופף
]. וכזה פילוני "מזאת השלולית הזאתי?
"

Jimmiet

New member
גררררררררררר../images/Emo99.gif

איזה יופי איזה יופי.. כל כך נהניתי גם רק מצפייה במיטה כל שיר בעיבוד שונה מהמקור מוקי עם כל כך הרבה אנרגיות כשהקהל לא נראה משו רק עוד 20 יום לניצנים!

Amit Remmus

New member
נו נו ראיתם אותי? P:

בערך בשבע וחצי ידיד שלי התקשר ואמר לי שיש לנו כרטיסים חינם אז נסענו. :) לא יודעת אם שידרו את ההופעה של earth wind& fire ב24, אבל מי שלא ראה, פספס את אחת ה-הופעות. ובקשר למוקי-
. הוא פשוט מלך, בכל מובן אפשרי. ובגלל שזו אני- יש לי גם סיפור מצחיק
הייתי בשורה שניה ולפניי הייתה חבורה של פקצות שכל הזמן דיברו על כמה שההוא מ24 ומוקי חתיכים, ובקיצור כל ההופעה רק ריירו על מוקי. בקיצור, כמו תמיד, לפני "רק תגידי לי" מוקי צעק "אתם אוהבים רגאיייייי? אתם אוהבים רגאייייי?????" ואז אחת מהן, פקצה לא מהעולם הזה בלונדינית שלבושה כולה בורוד שעושה כואב בעיניים צרחה בקולי קולות "מה זה רגאי?!?!?!?". וואו, זה סידר לי את אחד הצחוקים הכי גדולים שהיו לי בחיים. היה לי כל כך לא נעים, פשוט צחקתי עד דמעות מול הפנים שלה.. (מי שמכיר את שגיא, sgold666 מפורום מוזיקה שחורה יכול לשאול אותו, באמת שזה היה ענק).

Amit Remmus

New member
+ מה יכול להיות טוב יותר ממלחמת מיק

רופוון הזהב???? (אז הוא לא שר את זה, רק דיקלם את הקטע שלו, אבל בכל זאת!!!"

Magi¢ Girl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שמעתי שגם מוק אמר משהו עם ראסטה...חח

למעלה