אני רואה שהיא הצליחה לבלבל אותך ושינית את דעתך? ובכן אין כל הדרת נשים ואין כל בעייה במודעה הזאת ובאירוע הזה שמיועד לאנשים שששה סדרי משנה יקרים להם וקשה לי להאמין שאנשים שכותבים ללא הרף נגד הדת והדתיים החלו להתעניין לפתע פתאום בש"ס ולכן זה לא אירוע שמיועד לחילונים אלא לדתיים וגם ביניהם לא לכולם. חבל להפוך כל אירוע שקשור לדת ולדתיים להפצת שנאת אחים!!!
בעבר, אצל הדתיים לאומיים, התקיימה הפרדה כמעט אך ורק בבתי הכנסת. כיום לצערי זה ברור לכל דתי לאומי שלא יתכן שום כינוס ללא הפרדה כזו וחבל, ודי מהר זה מחלחל לבתי הספר היסודיים וגם מגיע לגני ילדים.
נשים לא יכולות לשבת איפה שהן רוצות. הן תחומות בחלק מוגדר מתוך המרחב הציבורי בעוד לגברים מותר לנוע במרחב הזה בחופשיות. זוהי הדרה טהורה. בוא נתרגל מצב הפוך, ואז נדבר.
אולי התחלת להתעניין גם בפוסקים ?
שמא אנו צפויים לראות בקרוב את הרבנית [או ה"רבה"] חנה בית הלחמי ?
וגם
...
הכל זאת הפוליטיקה הטהורה והדמגוגית שלך שמלבה שנאת אחים ותו לא.
אז תפסיקי עם הבולשיט שלך או שתמשיכי כמה שאת רוצה, כי כולם הרי כבר יודעים עם מי יש להם עסק...
בשירותים ציבוריים מודרניים נשים וגברים מופרדים.
יתירה מכך, בתכנון מודרני של מוסדות צבוריים שירותי הנשים גדולים יותר ויש בהם יותר תאים.
היית לכאורה יכול לצווח שזאת הדרה ואפליה של הגברים אבל כל אדם שפוי היה מסביר לך שנשים זקוקות ליותר תאים ושוויון בגודל השירותים הוא עוול לנשים.
שוויון אינו דבר עיוור אלא התחשבות בצרכים שונים.
להבדיל, גבר חייב בתפילה 3 פעמים ביום.
אם תגיע לתפילת שחרית ביום חול לביכנ"ס אורתודוקסי תראה שעזרת הנשים ריקה או כמעט ריקה. האיזור מתמלא רק בשבתות ובחגים.
לפני כמה עשרות שנים עוד פחות נשים היו מגיעות לביהכנ"ס, אני זוכר שסבתי היתה אחת הנשים היחידות שנהגה להגיע לעזרת הנשים כל יום.
מכאן גם נגזרה הארכיטקטורה של בתי הכנסת וגודל עזרת הנשים.
זה אסור לפי ההלכה. זה לא "לדבר על ש"ס" רואים שאין לך שמץ של מושג על מה מדובר. אני מציע לך בצורה ידידותית שלא תבזה את עצמך בהפגנת חוסר ידע אלא שקודם תלמד הלכה ואח''כ תחזור לכאן עם תשובות.