הדרך היחידה להפסיק את המלחמה.

Woking

New member
זכית

נא להגיע מחר ב-9 בבוקר עם מימיה, נעלים גבוהות ושכפ"צ לתחנה המרכזית בקרית שמונה. יחכה לך שם רכב הסעות. אולי.

Woking

New member
והדבר היפה הוא

שכתבתי את ההודעה לפני שדוד1000 פרץ בסערה לפורום. נו אז תגידו, נביא או לא נביא? כולכם עדים לנס שקרה!

דוד1000

New member
לא ענית על זה.

אנחנו יודעים שהתורה אמת לא בגלל שאנחנו יוצאים מנקודה הנחה שהיא אמיתית, אלא בגלל שכתוב בה שהנתינה הייתה באותות ומופתים שראו מקבלי התורה. מופתים שמראים שנותן הדת מראה שליטה בבריאה. אין דבר כזה באף דת!

Woking

New member
י ו נ מ

ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י ע ג ל י ה ג י ו נ מ ע ג ל י

דוד1000

New member
צריך להבין

בס"ד צריך להבין מה לא הגיוני שלפני שלושת אלפים שנה אדם החליט לכתוב את התורה והוא סיפר לבניו שכל הסיפורים האלה קרו וכך זה הגיע אלינו במסורת? התשובה : מה שלא הגיוני בזה שאדם כתב וסיפר זאת לבניו, הוא שבתורה כתוב שהיא ניתנה לעיני שש מאות אלף אנשי בקולות וברקים ולא יתכן שבניו ונכדיו של האיש היו מאמינים לו מבלי לראות עוד 599,999 איש (מלבד הנשים והטף שהיו באותו מעמד) ומעידים על אמיתותו. ואם היה זה איש או מספר אנשים שכתבו כך והעבירו במסורת, מהר מאד היו עולים על השקר, שהרי במסורת עצמה שכתבו נאמר שהמעמד התרחש לעיני מאות אלפי אנשים. מה עוד שלו אדם אחד היה ממציא זאת לא היה כותב שהמעמד התרחש ברבים אלא אומר שזה קרה בפני בודדים על מנת שלא ייתפס בשקר. (הועתק מאתר "כיפה" לאחר עיבוד). הסבר מפורט בקישור הזה. http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=635384 community.walla.co.il/?w=/318/1844/6537899 http://www.haemet.net/sites/articles/logic/god-13.htm

דוד1000

New member
אין עוד ספר שמתאר שמות ומקומות

בצורה מפורטת יותר מהתורה. קרא את התורה הכל כתוב שם.

f r e e b i r d

New member
אני שוב אומרת

אני חוזרת על מה שאמרתי- וזה מבלי להשתמש בקופי פייסט. אני כנוצריה מאמינה בברית החדשה ומאמינה שהיא דברי אמת. ובוא נסכם את מה שקרה: 1- השרשור שלך התחיל מזה שלפי דעתך כל המלחמה נובעת מזה שהערבים פירשו לא נכון את התורה והם מאמינים כי הארץ הובטחה להם בהיותם צאצאי אברהם. והסכסוך יסתיים כאשר הערבים יכירו בעובדה שהם לא הבינו נכון את התורה ויבינו כי הארץ לא הובטחה להם! עד כה זה ברור. אני סתרתי את התאוריה שלך ואמרתי שלפי האמונה האיסלאמית התורה והברית החדשה זויפו/סולפו. ובעצם אם תבוא למוסלימי ותגיד "וואלה תסתכל בתורה ותיווכח שהארץ לא הובטחה לך" הוא יגיד: "וואלה אתם היהודים זייפתם את התורה, ובתורה האותינטית כן כתוב שהארץ הובטחה לנו" ואם תבוא לנוצרים ותגיד להם כך: אז התשובה תהיה: "וואלה אתה צודק בטענה שלך, אנחנו מאמינים בתורה כמוך אבל גם מאמינים בברית החדשה ולפי הברית החדשה אנחנו המאמינים הנוצרים מהווים את ישראל החדשה ולא היהודים" 2- התחלת עם מטחי קופי פייסט כדי להראות למייק שהנצרות איננה דת אמיתית, וגם טענת דברים לגבי ישוע המשיח וכמובן מייק סתר לך אותם כי כמו שהאמונה שלך אומרת לך דברים גם האמונה שלנו אומרת דברים אחרים. 3- מטח קופי פייסט שני כדי להוכיח את אימתות התורה, ואני ומייק כבר אמרנו שאין לנו ספק באמיתות התורה. דוד, יש לך אמונה ואני מכבדת אותה וגם לי יש אמונה ואתה צריך לכבד אותה. לא מעניין אותי במה שאתה מאמין, למעשה יש משפט שגנבתי מהחתימה של אחד הפורמיסטים שאומר: "ما دمت محترما حقي فانت اخي... آمنت بالله ام آمنت بالحجر" - "כל עוד אתה מכבד את זכותיי אני מחשיב אותך לאחי לא מעניין אותי אם אתה מאמין באלוהים או באבן". 4- הנסיון שלך להביא עמדה אחרת על הסכסוך לא צלחה בשל הסיבות שהזכרתי, אז מה אתה רוצה בעצם לגייר את פורום ערבים?

דוד1000

New member
האבסורד הכי גדול

האבסורד הכי גדול לדעתי בברית החדשה של הנוצרים זו העובדה שהם סותרים את דברי התורה הראשונה והמקורית, שבה אלוקים טוען (ומתנבא) כי אסור להקשיב לאיזה חולם חלום (לא מזכיר את מוחמד?) או נביא שקר שיעשה ניסים (הרי היה זה ישו שעשה ניסים, לא?): דברים פרק יג: א את כל-הדבר, אשר אנוכי מצווה אתכם--אותו תשמרו, לעשות: לא-תוסף עליו, ולא תגרע ממנו - אסור להוסיף מילה על דברי התורה והחוקים שנתנו! כלומר, אין ברית חדשה! ב כי-יקום בקרבך נביא, או חולם חלום; ונתן אליך אות, או מופת. ג ובא האות והמופת, אשר-דיבר אליך לאמור: נלכה אחרי אלוהים אחרים, אשר לא-ידעתם--ונועבדם. (איזה אלוקים אחרים? ישו או מריה?) ד לא תשמע, אל-דברי הנביא ההוא, או אל-חולם החלום, ההוא: כי מנסה יהוה אלוהיכם, אתכם, לדעת הישכם אוהבים את-יהוה אלוהיכם, בכל-לבבכם ובכל-נפשכם. ה אחרי יהוה אלוהיכם תלכו, ואותו תיראו; ואת-מצוותיו תשמורו ובקולו תשמעו, ואותו תעבודו ובו תדבקון. (- אסור להקשיב לו, גם אם הוא יעשה ניסים!) והנביא ההוא או חולם החלום ההוא יומת, כי דיבר-סרה על-יהוה אלוהיכם המוציא אתכם מארץ מצריים והפודך מבית עבדים--להדיחך מן-הדרך, אשר ציווך יהוה אלוהיך ללכת בה; וביערת הרע, מקרבך. (רגע, גם ישו הומת!)

junior gong

New member
ראית את זה פיירבירד?

או שאני נמצא באיזור הדימדומים? זה נראה כאילו אני נכנס לאותה דלת כל הזמן.......חחחחח מה נסגר עם הדוד הזה דוד לך שתהיה בריא אח של אני, תכף שונסי יגיע עם כסא בישבילך ו..........אה....הממממ.......שתנוח

junior gong

New member
פרי בירד סליחה חח סורי

למה אני תמיד כותב פיירבירד למה...........

למעלה