הדרך היחידה להפסיק את המלחמה.

עגייב

New member
גידעון למה הטענות שלנו הם רק נגד

המדינה?! אז ככה.. !) אני לא נכנסתי לשום כפר ערבי שיש בו מקלטים.. 2) בכפר שלי למשל אני אף פעם לא שומע אזעקה!! 3) אף אחד מהערבים לא היה בעד המלחמה הזו. 4) כי כולנו יודעים שנסראללה לא יפסיק לירות כל עוד הוא לא משיג כלום ממה שהוא מבקש. 5) אין סיכוי שחיזבללא ייעלם.. 6) מאות ילדים וחפים מפשע שאין להם קשר לכלום נספים מירי המטוסים. 7) כי רובנו בעד שלום ודיון מדיני שהרי ברור שזה יסתיים על השולחנות ונבין שכל ההרוגים גם מהצד שלנו וגם מאצלם מתו מוות מיותר! 8) חיזבללא ארגון לא ממשלתי (טירורסטי לפי ההגדרות הבינלאומיות) זאת אומרת הוא לא יחליט אם יפסיק את המלחמה כי התפקיד שלו זה להתנגד ולהכות בחזרה ולא לקחת החלטות בסדר גודל כמו להפסיק מלחמה! ..מי שעושה החלטה כזו רק ישראל שמשיעה על אמירקה שמשפיעה על העולם. 9) למרות שזה נשמע מגוחך , שבינתיים חיזבלא מפגינים הרבה אמינות..אני עדיין מאמין שהצד היותר אמין נמצא כאן..

עגייב

חיזבאללה לא אירגון טרור לפי ההגדרה הבינלאומית, אני חושב שהאו"ם לא מגדיר אותו כאירגון טרור.

junior gong

New member
גדעון אל תנסה להתנשא מעלינו

בכל האנשים שמתו בלבנון לא קם אף יהודי וגינה את זה בתקשורת, אני כערבי לא אמור להתנצל ולגנות כל מעשה של פשיעה או טרור מצד ערבים, וזה מעצבן אותי שבתור ערבי דורשים ממני תמיד לגנות את המעשה ואם לא אז אני איחשב כתומך טרור, זה מעצבן, אל תנסה בכוח לסחוט מאיתנו גינוי, יש פה אנשים שמגנים את זה ויש פה אנשים שתומכים בזה בדיוק כמו אצלכם, יש כאלה שתומכים בהחלטה של אולמרט ויש כאלה שחושבים שהוא רוצח אז תרגיע בבקשה

בדיון בכנסת ח"כ ברכה

גינה מלכתחילה את חיזבאללה, גם על ההתחלה, וגם על הירי על אזרחים בהמשך, אבל כמובן גינה את ממשלת המרחיבה את המלחמה באופן לא פרופורציונלי והמסרבת להפסיק את ההרג.

למעלה