הדרך היחידה להפסיק את המלחמה.

על ההחלטה הנואשת של הגנרלים .

ישראל החוצה מלבנון עכשיו ביום רביעי ה9-8-00 , בשבוע החמישי למלחמה, לאחר כישלונות חרוצים, הקבינט המדיני החליט להרחיב את החזית ולשלוח כוחות קרקע גדולים לדרום לבנון, על מנת לרומם את "המורל", של החיילים המשמשים בשר תותחים להזיות הגנרלים ולאגף הרפובליקני של האימפריאליזם האמריקני המבקש לכפות על לבנון, כשם שעל עיראק הכבושה, את הסדר של בוש וחבר בני הבלייעל שבראשם הוא עומד. צעד זה רק יעמיק את בידודה של מדינת ישראל, אפילו בקרב ידידותיה באירופה, החוששות מאובדן השליטה של האימפריאליזם בכל האזור. התירוץ למלחמה , היה חטיפת שני החיילים, על ידי כוחות הגרילה של חזבאללה, אולם הסיבה לכך הייתה, הרצון של הגנרלים וממשלתם, שקיבלו "אור ירוק" מבוש, להחזיר לעצמם את "כוח הרתעה". דהינו לשקם את כוחם של שליטי ישראל כשוטר האזורי, עבור שליטי ארצות הברית, המטיל טרור ופחד על עמי האזור, ומונע את התפתחותם החברתית-כלכלית. הטיעונים של ממשלת אולמרט והפודל שלו המשמש כשר מלחמה, בעוד שהבטיח למצביעיו ולחברי השורה של מפלגת העבודה רפורמות חברתיות כגון שכר מינימום של 1000 דולר, אך הביא לנו מלחמת דמים נוראה, כי ישראל לא יכלה לעבור בשתיקה על הפרת ריבונותה, אינה יכולה אלא לעורר גיחוך. ישראל תקפה את לבנון ב1978, היא כבשה את לבנון במשך 18 שנים, היא סירבה לצאת מכל לבנון, היא חטפה לבנונים לאחר שיצאה מלבנון בשנת 2000, היא הותירה בלבנון 400,000 מוקשים מהם נהרגו ילדים, כאשר היא מסרבת לתת לממשלת לבנון את מפת המוקשים. האסטרטגיה של ממשלת ישראל כלפי העם הפלסטיני וכלפי העם הלבנוני זהה. התעלמות מוחלטת מרצון העמים, תוך ניסיון בוטה לכפות עליהם ממשלת בובות. ראש ממשלת לבנון, סניורה, חביב האימפריאליזם שלהגנתו וחיזוקו לכאורה נפתחה המלחמה, בכה על גורלו וגורל עמו, אך ממשלת ישראל וארצות הברית מתעלמים משבע הנקודות של הליגה הערבית הכוללת את מצרים, להפסקת אש מיידית. עתה האויב הוא אפילו ממשלת סניורה. הם מאמינים ברוב יהירותם כי הם חייבים לנצח ועל כן הם ינצחו. הניסיון של ממשלת אולמרט כשם שאדוניה בוושינגטון להציג את ארגון חזבאללה, כארגון טרור, בעוד הם נלחמים מלחמה למען "העולם החופשי", קרי הקפיטליזם החמסני, אינו יכול שלא לעורר בקרבם של מרבית בני האדם בעולם אלא לעג חריף. הרס התשתית החברתית של לבנון, הריסת גשרים, כבישים, תחנות כוח, בתי זקוק, שימוש בפצצות "חכמות" כדי לרצוח מאות רבות של אזרחים, יצירת מליון פליטים, אינם אלא טרור מזוויע וברברי שנועד להכניע את העם הלבנוני. אין לאימפריאליסטים כשם שלממשלת הגנרלים כל פתרון. כלל לא ברור אם לאחר שבועיים נוספים של הרג ורצח תוכל המעצמה הצבאית הרביעית בגודלה, לנצח את צבא הגרילה של חזבאללה הנהנה מתמיכה של 90 אחוז מאזרחי לבנו מכל העדות. ואם אכן יצליח הצבא הישראלי שיספוג אבידות גדולות להדוף את צבא חזבאללה, מספר ק"מ, מה אז? הרי הם לא יוכלו להישאר ולכבוש את דרום לבנון,זאת מוכיח לא רק ניסיון צבא הכיבוש האמריקני בעיראק, הממשיך לכבוש את עיראק בניגוד לרצון העם האמריקאי, אלא הניסיון של מדינת ישראל עצמה בלבנון. תחת לחץ של העם הישראלי נסוגה ישראל לפני 6 שנים מלבנון עתה היא חוזרת לביצת הדמים. לעומת הצעד ההרפתקני החדש של ממשלת הגנרלים, נסארללה הודיע במסיבת העיתונאים כי הוא מעוניין בהפסקת אש ובחילופי שבויים, ממשלת לבנון בהסכמת שרי חזבאללה הודיעה כי תשלח את הצבא הלבנוני לדרום לבנון, אולם המשיך נסארללה, אם שליטי ישראל יבחרו בהסלמה צפויות להם הפתעות רבות, ומה שנסארללה בניגוד למטורפים השולטים בנו, אומר הוא מקיים. גם אם חזבאללה הוא ארגון פונדמנטליסטי, ולא מהפכני ,וגם אם הוא משתמש בירי קטיושות על אזרחים ישראלים חפים מפשע, ובכך הוא דוחף עדין רבים לזרועות הממשלה, הוא מבטא ברגע זה את שאיפת המוני לבנון לעצמאות ולכן הוא כה אהוד ולא רק בלבנון. בעלי ההון, שליטי מדינת ישראל והגנרלים שלהם, נלחמים למען כוח ושליטה, אך את המחיר משלמים וישלמו המוני העם הישראלי, הלבנוני והפלסטיני. ומה אכפת להם מחיינו הרי להם יש בונקרים ומקלטים ומזון וארוחות שחיתות, בעוד שהסבל של העמים מחריד.יש להוציא את המסקנה הברורה כי לא יהיה שלום באזור כל עוד תמשך שליטת האימפריאליסטים ומשרתיהם במזרח התיכון, אינטרס ההמונים כולל המוני ישראל הוא להפוך מלחמה מזוהמת זו שנערכת על גבנו למאבק שיסלק את החיות הרעות המוצצות את דמנו.

דוד1000

New member
לסיכום

1. אין אף דת (פרט ליהדות) שיש בה סיפור על בורא שעושה ניסים ברמה שהיו בעשר המכות וארבעים שנה במדבר ואומר זאת לעם. 2. נותן התורה ידע שאין אף דת כזאת מאז בריאת העולם בכל היקום ובכל הגלקסיות, זאת ידיעה שלא היה יכול לדעת בן אדם. אפילו לפני אלף שנה. 3. זה לא הגיוני שהוא ניחש זאת, כי לא יתכן שהוא יאמר דבר שעלול להפריך לו את התורה. 4. אדם לא יכול לשכנע אנשים להחדיר ספר כזה, כי יאמרו לו תראה לנו שאתה שולט בבריאה. 5. אם התורה הוחדרה על ידי אדם, מדוע אין עוד אחד שהחדיר ספר דומה בתקופה כל כך ארוכה? הרי לפי דעתכם האדם קיים הרבה זמן. שהרי הרבה אנשים בעולם היו רוצים שיחשבו שהם בראו את העולם. ורק אחד הצליח להחדיר ספר כזה. מתוך כל האנשים בכל הדורות ידוע רק על אחד והוא ידע שאין עוד כמוהו אין סוף זמן אחורה וקדימה ובכל היקום ובכל הכוכבים. זה מראה שזה הוא. אין עוד הוכחה כזאת ברורה בכל העולם. אנחנו יודעים שהתורה אמת לא בגלל שאנחנו יוצאים מנקודה הנחה שהיא אמיתית, אלא בגלל שכתוב בה שהנתינה הייתה באותות ומופתים שראו מקבלי התורה. מופתים שמראים שנותן הדת מראה שליטה בבריאה. אין דבר כזה באף דת!

דוד1000

New member
אני אומר והרי החדשות לפני שיהיו,

והנה אנחנו עוברים את זה כבר מעל לשנתיים וזה רק הולך ומחריף, מי ששמע את הקלטות האחרונות שלנו ויטה אוזנו למה שאנחנו מסבירים כל פעם, בדיוק שלב אחר שלב. מלכות ישמעאל תשלוט אני קופץ אתכם קצת קדימה מה שעוד לא היה ואנחנו בדרך, כתוב בגמרא בסנהדרין דף צ''ח עמ´ ב´ ''אין בן דוד בא'' - זה מלך המשיח ''עד שתשלוט מלכות הרשעה בישראל ובעולם כולו תשעה חדשים'' כמו שכתוב בספר מיכה פרק ה´, כעת יולדה, ואומר המרחו תלמיד הארי הקדוש שמדובר על מלכות ישמעאל שהיא תשלוט תשעה חדשים בישראל ובעולם כולו, תשעה חדשים, זו הגלות החמישית הקשה מכולם, והקצרה מכולם, כך הוא מביא על הפסוק במזמור תהלים, לולא ה´ שהיה לנו בקום עלינו אדם. אדם זה ישמעאל, שנאמר והוא יהיה פרא אדם ידו בכל ויד כל בו, לולא ה´ שהיה לנו בקום עלינו אדם אזי חיים בלעונו בחרות אפם בנו, הם יכולים לאכול אותנו חיים, ואם זה התאור הקרוב התאור שמתגלגל ממנו זה מלחמת גוג ומגוג שבע שנים מלחמה עולמית. כתוב שישמעאל יעוררו מלחמות בעולם ויבואו בני אדום וילחמו בישמעאל והמלחמה תהיה שליש בים ושליש ביבשה ושליש סמוך לירושלים ולא ימשלו אלו על אלו דהיינו לא תהיה הכרעה כמו שאומר הזוה''ק בפרשת וארא, ולאחר מכן תהיה מלחמה, יבוא עם מקצה העולם וילחם באדום שלשה חדשים ויבוא עליו כל בני אדום, ותהיה מלחמה כוללת עד שיצא הקב''ה וילחם בכל הגויים כולם, זה מה שכתוב שיהיה באחרית הימים לי נקם ושלם לעת תמות רגלם, מה שה´ הבטיח שהוא ינקום את ההרג הרצח השריפה העינויים של אלפיים שנה של בניו היהודים שנטבחו בפוגרומים במשך 2000 שנה על ידי כל אומות העולם, במלחמה זו אומר זכריה הנביא בפרק י''ג -י''ד שני שליש מהעולם ימותו, רק שליש ישארו והמלחמה תהיה כימית ביולוגית ואטומית, פצצת אטום תיפול בישראל כמו שכתוב ביחזקאל ל''ח וביחזקאל ל''ט שיהיה רעש גדול על אדמת ישראל, ורעשו מפני דגי הים ועוף השמים ובהמת הארץ ונפלו המדרגות וכל חומה לארץ תיפול, תיאור מדויק בדיוק של מה שיהיה, ועל זה כתוב ''והתגדלתי והתקדשתי ונודעתי לעיני גויים רבים, וידעו כי אני ה´'' כשאנחנו אומרים יתגדל ויתקדש שמיה רבא אנו מתכוונים ליתגדל ויתקדש שמו של הקב''ה בכל העולם, שכולם יכירו שיש בורא לעולם, על מתי זה נאמר? על סוף גוג ומגוג, לכן מסיים את הפסוק שם ביחזקאל ל''ח ו''התגדילתי והתקדישתי ונודעתי לעיני גויים רבים ידעו כי אני ה´'' רק אז אחרי גוג ומגוג שהוא יפרע מכל אומות העולם. איפה אנחנו בתמונה ? כתוב הרוצה להנצל ממלחמת גוג ומגוג יעסוק בתורה ובגמ''ח, מי שיעסוק בזה ממש, ינצל. בין אם הוא תמיד כך בין אם הוא חזר בתשובה, מי שלא או שלא יספיק אז מידת הדין עלולה לפגוע בו. הדברים הם לא שלי, זה לא חזון שלי, זה לא הרצון שלי, אבל זה התנ''ך. שלנו ובתנ''ך כתוב הכל מראש, מה יהיה באחרית הימים, זה נקרא אחרית הימים, כל הזמן דיברו בתקשורת שהכל אקופליפטי. הנה חזון אחרית הימים התממש לעינינו, מילים, היום זה כבר מציאות, היום מתגלגל הכל במהירות, ואני אומר לכם שבוש מכניס אותנו לגוג ומגוג עם התכניות שלו עם עיראק והמלחה הכוללת שלו מול הטרור. האיסלאם מתאחד, ויפעל כבג´יהאד נגד הנצרות. המלחמה תהיה כוללת בדיוק כמו שקורה באזורינו דבר מביא דבר. מי ששמע קלטות לפני הבחירות האחרונות, כולם אמרו ברק הכזיב עשה זגזגים, אמרו אולי שרון, ואני אמרתי לפני הבחירות, לא ביבי, לא ברק לא שרון. לא טנט, לא מיטשל ולא זיני, אף אחד לא יעזור לנו, מדוע? זה גזירה משמים. זה לא מובן איך אנחנו מתנהלים במשך השנתיים האחרונות ?.צבא חזק מעצמה גרעינית, מה זה פחד פחדים לעמוד, מול טנקים עומדים כמה מחבלים ועושים מה שהם רוצים. אנחנו חיים בפחד והם הגיבורים האולטימטיביים. חיזבאללה גרש אותנו מלבנון, עכשיו אלה למדו את התרגיל. עשרת אלפים טילים מכוונים לכיוון שלנו מאיראן ומגבול הצפון, מה הולך להיות פה? חגיגה! אנחנו נכנסים למצב של מלחמה כוללת, ולא בגלל שאנחנו מסתכלים מה כתוב ומה אומרים, פשוט מאד, יש פסוק בשיר השירים שאומר קול דודי דופק פתחי לי אחותי רעייתו יונתי תמתי אומר הקב''ה יגיע הזמן שאני אבוא לגאול אתכם. אז הקב''ה פונה אלינו בלשונות של חיבה, כנסת ישראל בלשון נקבה, והקב''ה פונה פתחי לי אחותי רעייתי יונתי תמתי, פתחי לי דופק בהתחלה קול דודי דופק, דופק בהתחלה דופק חלש, לא שומעים, יותר חזק, לא שומעים יותר חזק, לא שומעים פורץ את הדלת נכנס, בהתחלה היו דפיקות חלשות, קול דודי דופק, זה היה בגילה, טררר טררר... דפיקות חלשות, לא שמענו לא הבנו יותר חזק, מרגמות פצ''מרים, לא הבנו, יותר חזק, דולפינריום סבארו לא מבינים חיפה ירושלים, 48 שעות 30 הרוגים, רחמנא לצלן, 200 פצועים כמה יתומים כמה אלמנות לא מבינים עמנואל לא מבינים בירושלים, באותו מקום כלשבוע פעם פעמיים, לא מבינים נכנסים לבית יורים באנשים בתוך הבית, גוזרים שתי גדרות מגיעים לבפנים, מה הולך פה, מגיעים לכל מקום בקלות עם רכב, טררר... מחסלים אנשים והולכים, וזה עוד אחרי שהקב''ה עושה כמה ניסים שכמה מתאבדים בדרך מתפוצצים וכמה פיגועים לא נפגעו אנשים ולא קרה כלום, מאות פצצות מרגמה, נו כמה הקב''ה יכול לדפוק ולהגיד לעם הזה התעוררו, התעוררו, תבינו! http://www.shofar.net/site/ARDetile.asp?id=5367

דוד, אם אתה יכול לענות לי בקיצור -

האם אתה טוען, שהדרך הטובה ביותר להפסקת המלחמה בלבנון היא... לחזור בתשובה? ומדוע אתה כותב את זה דווקא בפורום "ערבים"? אתה מציע לערבים להתגייר? ניהלתי לפני זמן-מה דיון על הדמות התנ"כית עשו, האח התאום של יעקוב, הוא ישראל, ובני שיחי גלשו מהר מאוד לכיוון הדרש - ה"ממציא מהראש" הסברים לוגיים לפשט של הכתוב בתורה. לפי הדרש, כלומר, לפי המסורת היהודית, עשו נחשב לרשע, למרות שכל סיפורי התורה מציגים דווקא את יעקוב כבן-אדם רע מאוד, נוכל ורמאי, שאפילו לא יכול להלעיט בחינם את אחיו התאום בנזיד עדשים שהוא בישל! ולעומתו, עשו מוצג בתורה כאדם תמים, הסולח לאחיו על כל מעלליו. ועל כן המציאו כל מיני דרשים, כדי להציג את השחור כלבן ולהיפך. מדוע אני מספר על כך דווקא כאן? בגלל ההמשך המעניין הבא. לעשו היו שתי נשים מקומיות, חיתיות/כנעניות, שהיו לצנינים בעיניהם של הוריו. אזי, על מנת לרַצּוֹת את הוריו, הוא לקח לו אישה נוספת, מצאצאי ישמעאל בן-אברהם. סיפור פשוט(?) זה מעיד ללא ספק על יחסם החיובי של כותבי המקרא לישמעאל ולצאצאיו. אז מה קרה? מדוע עשו בכל זאת מוצג במסורת כדמות שלילית? ההסבר המתבקש הוא, כדי "להסביר" את מעשי הנוכלות של יעקוב, אבי האומה. ואם כבר, אז אמשיך בשאלה נוספת. היחס של המסורת היהודית ל"גזע עמלק" ידוע ומוכר - ג'נוסייד ללא פשרות. והשאלה היא: מהו היחס לבני ישמעאל?

דוד1000

New member
נא לדבר איתי על הנושא

שפתחתי את השירשור. אתה יכול לכתוב נושא חדש בפורום דתיים את המאמר שלך על יעקב ועשיו.

דוד1000

New member
על עשיו נאמר מבורא העולם

ואת עשיו שנאתי. על ישמעאל נאמר שיהיה פרא אדם. ומזה לא ניתן להבין איזה יחס צריך לתת לישמעאל.

1אברהם

New member
יש לך אי דיוק

הסיבה למילחמה היא לא רק חטיפת 2 החילים אלה גם רצח עוד 8 חילים וירי מסיבי של קטיושות על ישובי הצפון באותו יום של חטיפה. בנוסף ישראל לא יכולה להמשיך ולחיות תחת האיום של אלפי טילים על שיטחה.

גידעון1

New member
קשה להבין את ההצדקה של הפורום

למעשה הטרור של נסראאלה הורג את אנשי ישראל ובכל זאת כולם פה כועסים על הממשלה במקום לכעוס על נסראאלה

גידעון1

New member
תראה לי גינוי אחד על נסראללה

מילה אחת נגדו לא ראיתי ולעומת זאת נגד ממשלת ישראל יש לכם המון טענות. כל פעם שיש נפילת טילים שגורמת להרג ערבים יש פה המון תגובות כועסות על ממשלת ישראל אבל לא על נסראללה וגם מחוץ לפורום הזה שמתי לב שהערבים הנוצרים רותחים על נסראללה ואילו הערבים המוסלמים כועסים על ממשלת ישראל. היה מאוד נחמד מצד נסראללה לבקש ממכם לעזוב את חיפה הוא ממש דואג לכם

aymanzt

New member
יש לך ראיה מאד סלקטיבית גדעון

אמרת שאנשים פה תומכים בחיזבאללה.. אז עליך ניצבת חובת ההוכחה... חוץ מזה יש והיו פה הרבה הודעות בעד צה"ל ונגד החיזבאללה... נכון שיש פה המון קריאות נגד המלחמה ונגד הכח המופרז שבו צה"ל משתמש לשיטתם של כותבי הודעות הללו.. אבל לא הייתה פה שמחה על הרג של אף אזרח.... להיפך לזכותם של האנשים פה ייאמר שהם ואני עצובים על כל מי שנפגע....

למעלה