הדליקו נר

יאללללה......... בכיףףףף

את פוחדת להיות לבד איתי?

magy

New member
לבד איתך?

איתך זה כבר לא לבד............ ושתינו בטח לא נשאר לבד......אחרי סיבוב ברחוב........... הא?

מגי יקרה תודה שאת מזמינה אותי גם

וגם את מאיר. עכשיו אני ממהרת. הולכת ללויה של אמא של חברה נתקשקש בהמשך. שיהיה כבר שקט במחוזותינו

מאיר פז1

New member
אישה // אותי שיכנעת ../images/Emo127.gif

נראה עכשיו אם גם מגי // תישתכנע כדי לסבר את האוזן // אישה // מה כוונתך "אם חלילה נצטרך- גם חדר ביטחון" ? זה משהו // הקשור אלי ?

magy

New member
אם לא תהיה ברירה

נצטופף קצת באיזה חדר קטן גבר אחד ושלוש נשים "מפוחדות" ותפקידך יהיה לנחם אותנו........ תעמוד בזה? שעות על שעות....................

מאיר פז1

New member
../images/Emo6.gif הרעיון שלהצטופף כולנו בחדר קטן

קוסם לי
// אוכל ל- "נחם" כל אחת בניפרד אין לי את הכלים // "לנחם" את שלושתכן בעת ובעונה אחת.

מאיר פז1

New member
רגע של רצינות // אישה מההרים ../images/Emo45.gif

בעת צרה // יודעים מי היא // חברה אמיתית כל הכבוד לך // על הנכונות להושיט יד

תודה מאיר

משפחה נוספת מהצפון אמורה להגיע. השארתי את שמי במקומות רבים והודעתי שמוכנה לארח 4 אנשים והבוקר יצרו איתי קשר. מגי הסכימה להצטרף אליהם. אני חושבת שהצלחנו ליצור סדקים בהתנגדותה :)

magy

New member
כל אחת בנפרד

וכל חצי שעה את שלושתינו ביחד.......... יש במלאי ויאגרה או שתיים לתגבור............

חדר בטחון כדי...

- להלין בו את הנוחר בלילה - לאכול שוקולד בשקט בלי שנגנוב לו/לה את הקוביה האחרונה - שתתפוס תנומה לפני שנעסיק אותך שוב (בתליית תמונות... על מה חשבת?
) - וכל רעיון יצירתי אחר שתעלו. (לידיעת המבקרים: ליבי בוכה כשהשמועות הנוראות מתאמתות. מי שהודעותי לא מוצאות חן בעיניו - מתבקש בכל לשון של בקשה, לא לפתוח אותן. חינוך מחדש ממש לא מתאים לי עכשיו. תודה).

סימפתי

New member
Israel Suffers Heavy Casualties

אסון כבד... במלחמה בצפון יום שחור בקרבות. Israel Suffers Heavy Casualties in Battle מטעמים שונים, לא אנקוט במספרים. לבי, עם כל הנפגעים הרבים ובני משפחותיהם. לכל חיילי צה"ל חזק ואמץ! כולנו אתכם.

magy

New member
ימים שחורים........

מודעות שחורות........ ואין מילות ניחומים...........

חזרתי מלוויה וקוראת את החדשות

הנוראות וכל כך עצוב בלב. שאלהים ירחם כבר עלינו ועל שפיותנו

magy

New member
הייתי רוצה ללכת לישון

להתעורר ושיגידו לי שהכל היה רק חלום רע..... שכל החיילים בסדר..... שאני מדיימנת...........מלחמות......... למה אי אפשר לעשות את זה? להחזיר את הגלגל אחורה.....................

למעלה