הדליקו נר

../images/Emo45.gif ../images/Emo51.gif

אכן...לא הצלחתי להעביר את הלינק כמו שהתכוונתי . יום טוב ושקט. יום מוצלח לכוחותינו .

magy

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

כי המילים הולכות ונגמרות

magy

New member
והבוקר זה היה

יותר קרוב ממה שקרוב יכול להיות קרוב............ אצלנו..................בקריות.................בקריה שלי

magy

New member
את וציפורת

כל הזמן דואגות לי........
ותודה תודה תודה על ההזמנה............אם היה לי רכב............. אתמול אני שם עזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקה

מאיר פז1

New member
מגי // את כמעט היחידה שנותרה

בצפון // למעט כוחות הביטחון // תעלי על אוטובוס // מונית ותגיעי למרכז // למרות שליצן החצר של אחמדינאג'ד
// כבר הודיע הבוקר שיש לו הפתעות מרחיקות נפץ
// ומה שמעניין אותו כרגע זה הכבוד // מיליוני אנשים נהרגו מאז בריאת העולם בגלל השטות הזו // כבוד // כבוד שלא הועיל לאף אחד. אז קדימה גבירתי // לארוז פקלאות // ולדרך.

magy

New member
ארזתי...................../images/Emo3.gif

אתה מקבל אותי עם זוג חתולות קשישות?

מאיר פז1

New member
../images/Emo24.gif איזו שאלה מגי?

רציתי רק לידע אותך // מתוך דאגה כנה ואמיתית // לחתולות שלך הינני בתקופת "בצורת" די ארוכה //
וכושר ההבחנה הדק בין // קשישות // ישישות // ושאר ירקות היטשטש לאחרונה
תישתדלי להרחיק אותן // מ-ד' אמותיי // עד יעבור זעם

magy

New member
כלומר, שגם אני לא בסכנה

כי גם אני קשישה ......... אה............אתה מתכוון להיפך? תפסה אותי עזזזזזזזזקה חזרתי אתה מתכוון שאתה לא בוחל גם לא בקשישות?< אוקי............... מצוייייייייייייייייין

magy

New member
זו הבעיה

שיש לנו עסק עם מטורפים ומטורפים בהיסטוריה אכן שינו את פני העולם..... ואת פני עם היהודי בפרט........ פאנטיות - פונדמנטליזם........הוא חולשה קשה שמתרגמת לכח עצום....... עוצמות דתיות אינן יודעות גבול ...... ראה את כל הכיבושים בהיסטוריה כדי להשליט דת על עמים אחרים. ההיסטוריה חוזרת על עצמה והמלחמה הנוכחית אינה בין ארצות ועמים אלא בין דתות ........ האיסלאם רוצה שליטה בעולם על כל המשתמע מכך....... כלומר , החזרת כל העולם אחורה מכל הבחינות ..........תחת שליטה איסלאמית... לא - לקידמה לא - למתירנות לא - לשיוויון זכויות לא - לכל דבר שאינו תואם את העמדה הדתית -מנטלית של ימי הביניים..........לפחות.....

magy

New member
ושמועות רעות מתרוצצות באתרים.......

וזה כרגע הדבר המדאיג ביותר.......... הלואי שזה ישאר בגדר שמועות בלבד............

אשמח, מאיר, אם תצליח לשכנע אותה

מצפה לה אצלי בית עם נוף מדהים להרים שמיים נוצצים מכוכבים, ולא מהבזקי טילים שקט עד ששומעים את עלי העצים מדברים זה עם זה, ואם חלילה נצטרך - גם חדר בטחון :)

magy

New member
יש לי הצעה

ציפורית ומאיר יבואו גם...............ונעשה שמח.......

למעלה