הדייט שלי...

ש ר ה לה

New member
הדייט שלי...../images/Emo4.gif

על מה לכתוב? על המוצלח שהסתיים במיון? (עליו כתבתי כבר בעבר) או... ראיתיו לראשונה באתר היכרויות אליו נרשמתי כבר מזמן (יש תמונה). הרושם הראשוני שלי היה, שמולי אדם מקרין אופטימיות... אצלי ברוב המקרים הרושם הראשוני הוא הקובע...בתמונה הוא מחייך חיוך כובש (במציאות חסרו לו שיניים
) האיש רשם את מס הפון שלו באתר, אמר - תתקשרי - לא תצטערי...התקשרתי, ואני מה זה מצטערת... אינני מוסרת פון למי שאינני מכירה(חוץ מערדי כמובן
)... חשתי שהלבד שלי עומד להגיע לקיצו, הדאיג אותי מעט המרחק. הוא ירושלמי ואילו אני קיבוצה מה'עמק'... לא מדברים פה על מחלות, אבל אצלי חלה קפיצה מדאיגה בלחץ הדם בשבוע האחרון מה שגרם לי לקרקע עצמי לכמה ימים... הוא שוב התקשר. ואני מבקשת ממנו לעזור לי להתגבר על בעיות במחשב..., הוא הסביר הכל לאט לאט (כדי שאאבין) ואני מנסה לזרז את הענינים.. בסופו של דבר הוא הגיע למסקנה בלתי נמנעת - עלמנת לעזור לי בתפעול המחשב הוא חיב להגיע ולראות את המחשב... אמרתי :יאלה- זוז. צא לדרך!. כאן באה המכשלה הראשונה, אין לו אוטו. חצי שעה לקח לי להסביר לו איך מגיעים אפילו שמדובר בשני קווים ישירים בלבד. הייתי צריכה להסביר לו בפעם המי יודע כמה שבקיבוץ אין רחובות ולא מספרי בתים, אפילו שבאחרונה קבעו שמות למדרכות ומספרים לבתים אבל מי זוכר?
האיש הגיע. דפק בדלת. אמר שנתתי הנחיות מדויקות , הגיע ישיר בלי לשאול איש..., כמו שנפתחה הדלת ראיתי איש קטן עלי בכמה מספרים טובים (הוא אוהב שמנות)
. אבל מכת הריח שנחתה עלי כמעט הפילה אותי סופית, לא יכולתי לזרוק אותו ישר כי האיש עשה חתיכת דרך ארוכה וביקש מראש להישאר ללון (כי אין כבר אוטובוס בדרך חזרה) כמה צדקתי כשאמרתי שאארגן לו לינה אבל לא בחדרי. למרות שחשתי ממש ברע והאיש ידע זאת מראש, הוא לא היסס לבוא להסתובב מסביבי כמו פרפר עש. והריח, אוי הריח...
כשהוא רק הגיע הוא אמר תראי מה הבאתי לך... מכתב ברכה ילדותי מקושט במדבקות של בנות טיפשעשרה עם לבבות ,והמתנה היתה שני כרטיסי ביקור שלו בהם היה רשום שהוא חשמלאי בכיר ומכונאי לתפארת...בחרתי לא להגיב כששאל למה לא הדבקתי אותם במקום בולט (הכי בולט אצלי זה החזה
)... הוא לא הצליח להתמקד בשום דבר עד שהגיע למערכת העתיקה של הפטפון סטריאו, גם אז נשמעו מכיוונו כל הזמן קולות לא ברורים וחרחורים... כנראה שבמקצועו הוא באמת טוב כי האיש תיקן לי את הפטפון הישן ואני שוב יכולה להאזין לתקליטים הישנים (לקח לו בערך שלוש עות אם לא יותר בכל רע תמיד יש גם משהו טוב. . האיש תיקן לי את גם הדימר בסלון כדי שיהיה יותר אור ואני בכלל משתמשת בנרות או בתאורת הניאון ... ישנתי בלילה הזה רק שלוש וחצי שעות, כשהגעתי להעיר אותו בשעה שש וחצי בבוקר ראיתי שהמיטה נשארה מוצעת ואיש לא ישן בה. כמו כן מצאתי מכתב תודה בו כתוב כמה אני נהדרת ומיוחדת...
שאלה: האם אירוח ללילה על חשבוני שווה לתיקון המערכת, במחיר? האם לחתוך ולשכוח מהכל... האם להתקשר ולהודות לו על התיקון? (הוא לא התקשר מאז. מסקנה - הוא הבין כנראה שאין לו שום סיכוי) האם תעזרו לי? אגב, ההוא שהגיע למיון, הגיע למיון שוב עם אותה בעיה כלומר זה לא היה בגללי.. והקשר חי וקיים

שרושקה...את התשובות את וודאי יודעת...

ונחשי...גם אני יודעת...[תקני אותי אם אני טועה]את תתקשרי ותודי לו על התיקון....ואם לא..אני לא חברה שלך..סתתתא ם.... אני רוצה לומר לך שלדעתי הגבר הזה מאוד ראוי להערכה....ראשית שטרח להגיע באוטובוס [מאיפוא?}כנראה שכל כך התרשם ממך שעשה את כברת הדרך הזו וכל זאת על מנת לראות אותך/להיות אתך...[מה רע בזה?}שנית...הבן אדם השקיע כמה וכמה שעות עבודה..[חסך לך המון כסף לו היית נותת לתיקון לבעל מקצוע] והכי חשוב...הוא היה ממש ג'נטלמן...לא כפה עצמו עליך. לא הביע טרוניה על שנאלץ לישון לבד..ונעלם כלעומת שבא ...כי הוא נפגע....ככה עובד הראש הגברי...הזמנת לביתך,,,99.9% שהבן אדם מצפה לישון אתך יחד ולא לשלחו לחדר אחר...מה הוא אשם שבעוונותיו הוא לא מושך ואטרקטיבי [זה עניין של טעם] והפעם טעמך לא תאם ... ילדתי...כפי שרשמת בראש דברייך שזה אך נרשמת לאתר הכרות אני מסיקה שאת "דנדשה" בעניני הכרויות וירטואליות...אני סומכת עליך שהפקת לקחים ...אני בכל אופן מנסיון אישי כבר הפסקתי ליצור קשרים עם גברים שגרים רחוק ממקום מגוריי...וכמובן לא מזמינה הבייתה משהוא שאין לו אוטו ובכלל פגישה ראשונה עדיף לקיים במקום נייטראלי כדי לא להגיע למצבים לא נעימים..היה קליק יופי...לא היה..כל אחד פונה לדרכו...והזכרת לי סיפור דומה: כי הייתה התרחשות בימים האחרונים..... לפני שנתיים יצר איתי קשר גבר גם מאתר ההכרויות גר באלפי מנשה, בתמונה נראה נחמד...כשדברנו הרשים אותי באינטלגנציה שלוונכנסנו לשיחות לתוך הלילה....אמממה...בהמשך שם לב שהבן אדם בוא נאמר נוטה לווכחנות...היה חסר סבלנות כשאמרתי משהו לא לרוחו..ועשה מסביב זה סמפוזיון שלם...מבחינתי כל סיום שיחה נותר בה טעם לא נעים..ולכן לא מהרתי להיפגש אתו למרות שהציע להגיע עד עין גדי על מנת לראות אותי..בשלב מסוים איבדתי עניין והקשר נותק... מקץ שנה בערך שוב יצר קשר...הפעם נשמע יותר מרוכך..יותר קשוב...וציינתי את השינוי..והוא סיפר שאז לפני שנה היה בתקופה קשה בגלל הגירושים ..אבל כעת הכל מאחוריו..... אחרי מספר שיחות גם אני עשיתי טעות והזמנתי אותו להתארח שישבת אצלי..כי לא היה לו אוטו .[הילדים לא היו בבית] ביום המפגש אני יוצאת לחכות לו בתחנה המרכזית...האוטובוס מגיע כל הנוסעים יורדים ואחרון הנוסעים יורד גמד ...כשהתקרב אלי וזיהה אותי שמתי לב שהוא היה גם שעיר בצורה יוצאת דופן..ובדיו לא היו נקיים.....המ עושים? הבן אדם הגחע מאלפי מנשה נשלח אותו הבייתה חזרה? לא נעים....וכך נשאר אצלי..למען האמת היה נחמד לשוחח איתו...יצאנו להליכה במדבר והוא מאוד נהנה..החמיא על האוכל..וטרף אותי במבטיו...היה לו גם האומץ לומר לי שהוא מאוכזב כי לא הייתה קרבה גופנית...אלוהים עדי..לא יכולתי..מה אני יעשה..אבל מצאתי דרך מילוט דיי חכמה...הוא דיי הרבה דבר על גרושתו..ועבורי זה היה תרוץ להתחמק כי טענתי שאני חשה שהוא לא התנתק ריגשית מאשתו..ואני לא מוכנה להיכנס לקשר שכזה...למזלי גם שהבן החליט לא לישון אצל חברו ובא הבייתה בערב וזה השלים לי התירוץ.....הבחור נשאר עד יום ראשון בבוקר.[קיבל אירוח יפה] יצא מוקדם בבוקר..לא לפני שנכנס לחדרי נשק לי בלחי ואמר:" את אשה מדהימה..ואני פשוט אוהב אותך"ונסע....... לא יצרתי קשר כי כעסתי על עצמי שלא הייתי צריכה מלכתחילה להזמינו הבייתה..... עכשיו תשבי... שלשום אני נכנסת לאתר הכרויות שמזמן לא ניכנסתי וזו ההודעה שאני מקבלת:נושא: היי משמוליק... שמוליק ” „ חביבתי לא יודע אם ומתי תראי שורות אלו אבל מה לעשות הדברים הטובים נגמרים זוכרת את הסיפור על קשר שציפיתי לו ? אז זו הייתה הסיבה לדממת האלחוט שלי . אני מניח שאת עדיין כועסת וחייב להודות שבצדק אבל אם תרצי לפטפט וע"פ מיטב זיכרוני אהבת אז אפשר במייל או בנייד כשלעצמי ממש בלמתי את עצמי מלחייג אלייך כשראיתי את הנייד שלך במסר ששלחת אלי לפני שנתיים .אם תחליטי שלא אז מקוה שטוב לך ויש לך זוגיות טובה מגיע לך את אדם נהדר ביי שמוליק כמובן שמחקתי את פרטי הזיהוי.... ואני...לא מתקשרת.....עברו שנתיים מאז ..עדין יש לי טראומה מאותו מפגש...

66Amiram

New member
אז כנראה שהגודל כן קובע...

בן גוריון , נפוליאון , סטאלין ועוד הרבה מפורסמים וחשובים היו נמוכים נפוליאון, שהיה נמוך קומה, רצה להגיע לספר על מדף, שהיה גבוה מדי עבורו. אחד מפקודיו (מרשל דה מונסי), אמר- תן לי, אני גבוה יותר. תיקן אותו נפוליאון - אינך גבוה יותר, אתה רק ארוך יותר...

צלליתה

New member
קרה לי שפגשתי גבר, אפילו נחמד

ולא יכלתי לסבול את הריח. עד כדי כך שממש חשתי אי נוחות פיזית, ורק רציתי לברוח. אני לא מדברת על באשת הפה או זיעה שלא כובסה, אני מדברת על בושם. היה גבר שהיה מספיק נחמד לי כדי שאומר לו שאני לא מתמודדת, והתברר שמדובר על בושם מהיקרים ביותר (שכחתי את שמו) בכל אופן, כשמתקרב אלי גבר עם הבושם הזה, אני יודעת מראש שאין כאן סיכוי. נוסף לעובדה שהבושם יקר מאוד הוא גם חזק מאוד, והוא משתלט על כל הסביבה. ואם את שואלת על מחירים, אני לא חושבת שיצאת מופסדת, וערדי פרטה יפה את החשבון. בכל מקרה בנות אין דרך שהייתי מזמינה מישהו לישון אצלי בבית. ואין דרך שהייתי מזמינה מישהו לשהות ארוכה. בלינד דייט, מוטב שיתקיים במקום נייטראלי דבר שמאפשר לסיים את הענין תוך זמן סביר. אגב, גם כאשר אני פוגשת מישהו נעים ונחמד, וזו פגישה ראשונה, אני מעדיפה לסיים את הפגישה אחרי שעה שעתיים ולהשאיר טעם של עוד. יש לי חברה בעבודה, צעירה ממני משמעותית, שהתגרשה, והיא סיפרה לי שכאשר מדובר על היכרות עם גבר שגר רחוק היא זו שנוסעת אליו, כדי למנוע את הציפיה שלו לישון אצלה. היא אמרה שהיא נוסעת ברכבת, ומתכננת את הדייט כך שהיא תספיק לחזור ברכבת האחרונה.

צליתוש...אם רק עניין הבושם שהפריע

אפשר פשוט לומר לו להקטין במניון...אבל באשת הפה...וזיעה מעידה על חוסר הגיינה ....למרות שגם על זה ניתן להתגבר בעזרת הדרכה זהירה ומתאימה...אבל אין ספק...שרוב הנשים כל כך רגישות למריעין שציינת שהם פוגמים במהלך המפגש כבר בהתחלה...

ש ר ה לה

New member
שמעתי בעצתך ערדי. התקשרתי לנ'ל. זה עלה לי....

ב....מעל שעה של הטפות מוסר ונסיון לגרום לי לרגשי אשמה עזים.... מצד אחד הוא אמר שיש בי מספיק יושר כדי להתקשר ולהגיד ישירות שהקשר לא מתאים.... אבל למה לא אמרתי מראש....נתתי לו להבין שמבחינתי הענין סגור וכל חפירה נוספת בענין תוסיף עוד משקעי מרירות... יכולתי להגיד כמעט הכל, אבל איך אגיד למישהו (שלא ממש קרוב אליי) שהריח הנודף ממנו דוחה אותי בגדול?
... בקיצור... אני רואה את הסיפור כסגור.

מה שלומך שרלה..אני מקווה שיותר טוב..

אני מקווה שאת אכן רואה בעניין סגור ולא מתחבטת ביסורי מצפון...אין מה לעשות..ככה זה בחיים..וצריך גם לדעת לקבל דחייה...איך היית מרגישה אם אכן היית ישנה איתו ואחר כך לא היה מתקשר...נעלם..גם זה קורה....לצערינו..

ש ר ה לה

New member
גם בסרטים כאלו הייתי כבר ערדי...

מכל סיטואציה אשמור לעצמי למזכרת את הטוב. כי תמיד בכל רע יש גם טוב... לרוב האינטואיציות שלי לא מפספסות כל כך בגדול.... אפילו אברם גראנט נוחל הפסדים לעתים ומעלה את רפ השינאה לישראל
מה זה שיך??? - זה לא...!!! , אבל סתם ככה בא לי....

ben 911

New member
שרה לה ../images/Emo13.gif אני חייב קודם לחלק תשבחות

על הפתיחות..גם על השפה הנקיה והברורה, הירגשתי כאילו שאני צופה בסרט ולא קורא מאמר.. אבל זה גם הודות.. לדמיון המפותח שלי.
אני לא מבין את הקטע הזה שלכן להביא גבר ישר הביתה מבלי להכירו קודם והיטב.
אתן לא יודעות שהחונק מבוסטון מעולם לא נתפס?
שלא לדבר על ג'ק המרטש. עד היום לא יודעים אפילו מיהו. אז אני מבין שאיך שעלית על יצועך האיש חמק חרש מהקיבוץ ויצא לדרך חזרה הפעם ברגל. תראי, היות ולכם זה הדייט הראשון ייתכן שגם את לא כל כך מצאת חן לו. זה קורה. זה קרה גם לי ולא פעם אחד. עלינו להישיר מבט לתוך זה ולהבין שככה זה עובד.. או שיש קליק או שאין. אם אין, פשוט ממשיכים הלאה, מרפים מזה וזהו. מקווה שלמדת את הלקח ואת המפגש הבא תארגני באיזה בית קפה או מסעדה, כנהוג. אם בכל זאת לא מתחשק לך לצאת מהקיבוץ, תוכלי לארגן את המפגש אצל חברים טובים בקיבוץ.. זה גם שובר את המבוכה של להיות לבד עם מישהו זר. וגם אם לא מתאים לך תמיד תוכלי לתרץ שבבית שלך עורכים רמונט כללי ובמילא אי אפשר לישון שם.
אם את שואלת אותי? אני מגיע לדייטים שלי ברכב...
משתדל לקבוע בכביש הראשי.. אם הדייט חתיכה.. עוצר בחריקת בלמים ופותח לה את הדלת כדי שתכנס פנימה.
ולא.... אני לא עוצר.... לוחץ בפראות על דוושת הגז..
פשוט דורס אותה...
כדי שאחרים לא יסבלו.

66Amiram

New member
אתה רואה שהיא חתיכה מהממת

עוצר לה בחריקת בלמים ,היא נכנסת לרכב ומתנפלת עליך בחיבוקים ונשיקות ! אבל באשת הפה שלה ! אלוהים ישמור !! מה אתה עושה ?

ben 911

New member
זו דילמה לא פשוטה. ../images/Emo12.gif

אני בטוח שכל אחד מאיתנו פגש כבר בסיטואציה הלא נעימה. אישית נפגשתי פעם עם אישה מאד חמודה שפיה נדף ריח רע. ריח רע עד כדי כך שכבר לא הייתי בטוח האם הריח הרע נודף ממנה או ממני.
התישבנו אצלה על הספה נישקתי אותה על "יבש" דהיינו השפתיים והנחיריים אטומים.
והיא כל הזמן התלוננה: "אני רוצה להתנשק טוב" רצתה להחדיר את הלשון. אני ידעתי שברגע שהיא תצליח.. אני תיכף מקיא את הנשמה החוצה. בד"כ אני מתבייש להעיר לבת זוג על ריח רע מהפה.. אבל בהמשך דרכנו הזוגית אני כבר מרגיש חופשי להעיר כמובן במקרה שהיא מריחה רע, על פי רוב הנשים מריחות כמו מיי וורדים צלולים ומרווים.

ריח רע מהפה יכול גם לנבוע עקב

המצאותו של חיידק מסוים בקיבה...או כאשר לא אוכלים מספר שעות....עבדה איתי אשה מקסימה שסבלה מריח רע מהפה..ובאמת אפילו לעמוד לידה היה לא נעים.....

ben 911

New member
חושבני שכל ריח רע...

מהפה מהתחת או לא משנה מהיכן..מהווה בעיה.

למעלה