../images/Emo41.gif יש תוצאות!
צבעתי את הקופסא בצבעי גואש בהירים. עליהם העתקתי תמונה וטקסט מצולמים. התהליך לא ממש טריוויאלי, ועשיתי הרבה נסיונות על חתיכות עץ צבועות עד שהגעתי לתוצאה משביעת רצון. אז לטובת הקהל, זה מה שהצליח לי בסוף: 1. גוזרים את התמונה שרוצים להעתיק (רצוי תמונה קטנה, תכף אסביר למה). 2. הופכים על המקום עליו רוצים להדפיס. 3. מדביקים את הנייר עם מסקינג טייפ (נייר. כזה שאפשר להוריד בקלות) בקצוות, מחוץ לאזור המצוייר. 4. לוחצים צמר-גפן טבול באציטון על גבי גב התמונה. 5. מיד(!) לוחצים עם האצבעות על כל אזורי התמונה שוב ושוב, עד שהאציטון מתייבש (לוקח כמה שניות וצריך להזדרז! זו הסיבה שקשה להספיק לעבור על הכל עם תמונה גדולה.) 6. מתפללים שהצליח. 7. מסירים את הניירות. לדעתי הבלתי משוחדת
יצא יפה ועדין. חשוב
התמונה צריכה להיות מצולמת במכונת צילום. לא תמונה שיוצאת מהמדפסת, כי הדיו של המדפסת לא מתמוסס באציטון
התמונה צריכה להופיע בצילום בתמונת ראי
לא לעבור יותר מפעם אחת עם הצמר גפן - התמונה תמרח
רק ללחוץ את הצמר-גפן לעבודה, לא לעבור בתנועות ניגוב או שיפשוף - גם זה עלול למרוח את הצבע
דרך אגב - עבדתי רק עם צילומים בשחור-לבן. לא ניסיתי צילומים צבעוניים. אם מישהי משכללת את השיטה - שתספר לי. עוד לא הגעתי למאה אחוזי הצלחה. את אחת התמונות שהעתקתי נאלצתי לנקות עם אציטון, ואני צריכה שוב לצבוע את אותו צד של הקופסה ולנסות להעתיק שוב.