הדבקת דף רגיל על עץ?

c h i p c h i p

New member
לא בדיוק

לוקחים דף מצולם (ממכונת צילום כמובן) שמים על המקום הרצוי עם ההדפס כלפי מטה, מספיגים צמר גפן באצטון ועוברים על התמונה. צריך להפעיל קצת לחץ, לא סתם למרוח ואח"כ מורידים את הדף בעדינות. האצטון מתנדף מאוד מהר וזה מתייבש. אין עוד שלבים. פשוט וקל

דניעל

New member
יש לך מושג אולי איך

הופכים בתוכנת Word תמונה לתמונת ראי? וטקסט לכתב ראי? הרי התמונה תתהפך לי לאחר ההדפסה, ואני רוצה אותה בצורה המקורית, מאחר שזוהי תמונה מקורית מספר (ויש לי גם טקסט).

popo11

New member
אי אפשר בוורד.

תנסי דרך תוכנת ציור, למשל photoeditor. שם אין בעיה עם דברים כאלה.

psa

New member
דניעל ,

במדפסת שלי יש אפשרות לתת הוראה בהגדרות של הדפסה, להדפיס את התמונה הפוך. מצפרת מסמך וורד עם הסבר והדגמה כיצד ניתן לעשות את זה בוורד עצמו. מקווה שעזרתי.

דניעל

New member
תודה. גיליתי כבר איך הופכים תמונה,

אבל לא גיליתי איך הופכים טקסט... ואין לי שום תוכנה גרפית ראויה לציון...

Noga222

New member
תנסי

תנסי לשים פה את הקובץ או לשלוח ב- MAIL ואנסה לעזור לך עם התוכנות שלי נגה

psa

New member
טקסט בוורד הופכים כך:

כתבי אותו בוורד ארט-WORDART . ואת מבצעת אותם השלבים כפי שהסברתי עם התמונה. בהצלחה

דניעל

New member
אוקי. תודה.

בחרתי באופציה הזאת. אם כי טרם החלטתי אם להעתיק דף מצולם או להדביק דף מודפס. אנסה את שתי האופציות על חתיכת עץ ואחליט. דרך אגב - יש לי חתיכות עץ קטנות שנמכרות ב- 3 שקלים לחתיכה. 10X15 ס"מ. עליהן אני עושה נסיונות. וגם על שאריות שאספתי מנגריה אחת. סתם טיפ.

c h i p c h i p

New member
לא צריך תוכנות מסובכות

תמונת מראה זה משהו שאפילו התוכנה הכי פשוטה יודעת לעשות תנסי ב microsoft photo editor זה בא כבר במערכת הפעלה ואפשר להפוך שם בקלות

לילך1

New member
אתן יכלות להגדיר בהדפסה עצמה

להדפיס כתמונת ראי ...במאפייני הדפסה

psa

New member
איזו מדפסת ברשותך?

זה אמור להיות בהגדרות באחת עליך ללחוץ על אחת הלשוניות:אמור להיות כתוב MIRROR IMAGE לא לכל המדפסות יש אותן ההגדרות.

may55

New member
יש 2 אפשרויות נוספת

1. בכל מחשב מותקנת תוכנה לעיבוד תמונה הניקראת: Photo Editor להיכנס להתחל-תוכניות-מייקרוסוםט אופיס-פוטואדיטור את התמונה להעלות משמירה או את הכתוב רצוי שיהייה בקובץ עם סיומת gif או jpg . לסמן את התמונה לבחור Imagw-Rotate ניפתח חלון ויש בו אפשרות של שינוי כיוון לא רק בהיפוך גם אלכסון ועוד´ 2. תמונה מצילום ניתן להעביר לבד לעץ : מניחים את הצילום שחור לבן על המקום הרצוי מורחים מעל טינר מס´ 10 בלבד. זה עובר מדוייק ולא נימרח . לא להשתמש במספר אחר כי זה ימרח בדוק עבודה נעימה.

may55

New member
psa תמונה צבעונית מעיתון

עם טינר מס´ 10 יוצא טוב אך הצבעים בהירים יותר לא עבדתי עם זה מזמן ואני מחפשת שוב טינר מס´ 10 לנסות בתמונה צבעונית אם מישהו כבר ניסה אשמח לשמוע על תוצאות

למעלה