הגשמת פנטזיה

• פותח הנושא rej
  • פורסם בתאריך

nescafe

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo150.gif../images/Emo68.gif

תראי, תשמעי, אחלה פנטזיה יש לחבר שלך. האמת שזו פנטזיה די שכיחה. אם את *בטוחה* שאת תהיי מסוגלת לראות אותו עם עוד מישי במיטה <מה שלא ניכר בהודעה שלך> אז לכי על זה.. אם יש לך ספק, הקל שבקלים
ותרי על זה
נחמד שזה מה שהוא רוצה, אבל את לא חייבת להסכים לכך אם אינך רוצה. הכי חשוב, לא משנה מה תעשי, תהיי שלמה עם זה.

../images/Emo60.gif אז ככה...

ראשית, מדבריך לא ברורה הדילמה - שני הצדדים שאת מביאה (חברים + קנאה) הם נגד
לענין - הכל תלוי ברמת התקשורת שלכם. קשה לצפות איך מגיבים במצב בו לא היית בעבר. מנסיון, לפעמים יש קנאה ולפעמים לא, תלוי בהמון גורמים. אני ממליץ לדבר על זה ולראות אם יש דרך ביניים - למשל, שתצרפו מישהי בשבילך ורק אם את תרגישי שזה מתאים, גם הוא יצטרף ליותר מצפייה... עוד דבר שחשוב לעשות זה לקבוע "נקודות בדיקה", נניח, לפני שהוא יורד לה, בטוח לפני שהוא חודר אליה או גומר בתוכה. כמובן שאתם צריכים לדבר מראש על הגבולות. לגבי ההתלבטות - אני מסכים עם בר - אם את לא בטוחה, אל תעשי את זה.

Multi Orgasm

New member
מאוד מומלץ!!!

לדעתי זה מוסיף המון פלפל, חידוש, ועניין ביחסים. אבל עדיף שתוסיפו מישהי שאח"כ לא יהיה לכם כל קשר איתה, כדי שלא יצא מצב שהוא יפגש איתם מעבר ליחסים בינכם. כבר היו מקרים מעולם... נערת ליווי יכולה לבוא בחשבון....

אם הוא ירצה,הוא ימצא את הדרך

להמשיך להיפגש איתה. ואם זה אחד החששות שלפני-עדיף בכלל לא להיכנס לזה לדעתי, כי זה בהחלט אפשרי.

Multi Orgasm

New member
זה תלוי במרחק ובטיפוס...

אבל אם הם יחליטו לצרף אליהם נערת ליווי אני חושבת שהסיכוי הוא יפגש איתה שוב הוא דיי אפסי.

הספרנית

New member
בהחלט היו מקרים מעולם!!!

הספרנית מכירה מישהו שכאשר הוא היה נשוי הוא ואישתו עשו רושם של הזוג הכי מאושר עלי אדמות, הם לא הפסיקו לדבר על האהבה שלהם אחד כלפי השניה ביחד ולחוד, מה גם שהיו אלו נישואים שניים שלהם (אחד עם השני, הם התגרשו בעבר והתחתנו שוב) לבסוף אחרי תקופה ארוכה כשהספרנית פגשה את הבעל הוא סיפר לה שבאחד הימים הם צירפו למיטתם מישהי לשלישיה ואחרי אותה פעם אישתו לא הסכימה שיפגשו איתה שוב.... הדבר גרם לכך שהוא נפגש איתה מאחורי גבה של אישתו במשך שנה עד שהסיפור התפוצץ וכיום הם גרושים. בקיצור כמו שכבר נאמר בעבר, זה עלול לגרום לסיכסוך ואם לא זה אז להעלות משקעים בסופו של דבר, והספרנית דיי מאמינה שזה בלתי נמנע. לא מומלץ בשום אופן או בשום צורת התחכמות (כמו לצרף נערת ליווי).

היי rej!

מה איתך בכל זה? את לא רוצה? לא מושך אותך להכניס עוד מישהי למיטה איתכם? מה את באמת רוצה? נשמע כאילו את ממש לא בקטע, וזה יכול להיות ממש רע אם תסכימי להכניס מישהי, ובסוף תהיי כל כך פאסיבית באקט עצמו ובן זוגך והיא יתעסקו אחד עם השנייה ואת תעמדי שם מהצד כמו אבן...תחשבי טוב- טוב, אם את לא בקטע זה יכול להרוס ה-מ-ו-ן. אם אני הייתי במצבך והייתי מפחדת לראות אותו נוגע בה, הייתי נוגעת בה כל כך הרבה ולא הייתי משאירה לו כלום!!! מה שאני מנסה להגיד לך פה, שכדאי שתהיי בשליטה על המצב, כי זה מצב עדין לפי מה שאת מתארת. אם זאת לא הפנטזיה שלך כמו שזאת הפנטזיה שלו, אז פשוט תוותרי על העסק. ניקו

הספרנית

New member
ממליצה בחום...

לא לנסות
אולי כדאי שתשאלי אותו אם הוא מוכן לצרף עוד גבר למיטתכם, מעניין מה תהייה דעתו על כך...

rej

New member
כבר שאלתי

הוא אמר שאם זה מה שאני ארצה הוא מוכן

הספרנית

New member
מעניין עד כמה הוא היה רציני...

תראי, הספרנית לא היתה ממליצה לך שום אופן על דבר כזה. תחשבי על מה שקרה כשמדובר היה בזוג נשוי ואוהב, והם אהבו!!! הספרנית הכירה אותם דיי הרבה זמן, והיתה לה אפילו שיחה עמוקה איתו בנושא - הוא אוהב אותה עד היום. אמנם אצל כל אדם זה שונה, אבל דעת הרוב בד"כ|סדגש לא מאכזבת, ובאמת ובכנות אם ממש הוא אוהב אותך ואכפת לו, הוא יכבד את דעתך בעניין במידה ותסרבי. שיהיה בהצלחה בכל כיוון שבו תלכי.

אמרת שאתם זוג חברים ?! ../images/Emo5.gif

כשאהיה עם הבחורה שאני אוהב לא ארשה לאף בן/בת זונה להיכנס למיטה שלנו לא חולק את אהובתי עם אף אחד וגם העינין של החילופי זוגות - זה מיועד לאומללים לחפש ריגושים בשדות זרים... זה סימן רע לבאות

נאבי אולי כבר שמת לב שהחלמונית מאד

לא אוהבת היגדים שיפוטיים כלכך. מה זה הקביעה הנחרצת הזאת שחילופי זוגות - מיועד לאומלללים. זה שיש אנשים בעולם שיש להם ערכים אחרים משלך, מודלים אחרים להתנהלות זוגית ומינית, רצונות אחרים ויישומים כנ"ל, לא הופך אותם לאומללים (או דפוקים או מושחתים או...כל מה שעולה לך בראש). אין דרך אחת נכונה ומוחלטת. אתה כבר צריך לדעת את זה.

למעלה