הגשמת פנטזיה

• פותח הנושא rej
  • פורסם בתאריך
דבר ראשון

לא אמרתי "דפוקים או מושחתים" - אלה מילותייך ועכשיו לעינין: אין דרך אחת נכונה ומוחלטת.... אבל זה נתיב מסוכן- וחוץ מריגוש באם הייה כזה, יהיה פה הרבה הקרבה והרס פנטזיות יהיו תמיד וכמוהם גם הרהורים אבל לעשות דברים שכאלה במסגרת הזוגיות - זה רע - זה מדליק נורה אדומה ומעלה בי הרבה שאלות וספקות בערכו של הקשר מה המניע ? השתעבדות לסקס? בואי ונשמע מה הטובה שתצמח מזה ?

אני לא מתכוונת להתווכח איתך

לא על הנחיצות, המניעים ולא על הנורות האדומות. ואם יש מישהו שצומחת לו טובה מזה (למשל הכי טריוויאלי, שהוא עושה יחד עם בן הזוג ולא בהיחבא) אז זה עניינו. כל מה שאמרתי שלשפוט מישהו אחר כי הוא מעדיף סגנון אחר ממך ויש לו גישה אחרת לדברים בעיני זו גישה פסולה. יש הבדל בין להגיד 'לי זה לא מתאים' לבין להגיד 'זה רע ופסול בגלל שבעיני זה לא מוצא חן'.

אם את מודדת את הסובלנות שלי

אז אני יכול לומר לך שאני סובלני עלי אדמות ומאוד פתוח כל אחד יעשה מה שהוא רוצה כראות עיניו (וזה לא הענין, אז בואי ולא נסטה מהנושא) אני אומר שצירוף פרטנר לחיי המין החלפת זוגות וכיוצא בזה אינה בריאה למערכת יחסים אושר=סיפוק ואם יצר החמדנות מניע אותך, הרי שאינך יודעת שובע - אינך מסופקת

Kitty the Cat

New member
האמת שגמני בדילמה...

בדיוק זו... אמרתי פעם בצחוק לחבר שלי את זה והוא אמר לי בצחוק... ומאז הזכרנו את זה כמה פעמים. ואחרי שקראתי הודעה של אחת פה בפורום. א) אני לא אגיד מי... ב) היא לא מבקרת פה הרבה, אז תנשמו... ואני באמת לא יודעת אם אני רוצה או לא... זו התלבטות... אז אם את עושה משהו בעיניין (גם אני די קנאית, אבל זה לא שאני רק צופה מהצד או משהו... זה לא מדליק אותי בכלל... נראה לי...) אז תגידי לי... תכתבי פה חוויות. בהצלחה אחותי...
אגב, כמה זמן את עם חבר שלך
כי זה די נושא של אמון הקטע הזה... ואם יש בינכם אמון, אז אתם לא צריכים להרגיש רע עם זה... וידוע שדברים כאלו הרסו, אבל זה יכול להיות מעניין. וסה"כ כולנו צעירים (טוב, לא כולנו... אבל כולנו בנפש
) אז אני מקווה שתהני אם כן ואם לא, אז גם טוב, העיקר שתעשי מה שבא לך

rej

New member
תודה אחותי../images/Emo9.gif

אגב אני חדשה פה מאוד מאתמול ואני עדיין לא יודעת מה אני הולכת לעשות אני וחבר שלי עוד 5 חודשים 3 שנים ביחד

Sefy

New member
צודקת ? ../images/Emo12.gif

תאמיני לי שאין לי שום חלק נשי

rej

New member
sorry

צודק, אגב בכל גבר יש נשיות ולכל אישה גבריות (לא מצאת משפט מתאים)

Sefy

New member
לא בטוח שבכל גבר ../images/Emo8.gif

אבל זה בסדר, את לא היחידה שחשבה שאני בת

Sefy

New member
וואוו, ועוד לא עשיתי כלום ../images/Emo3.gif

ועדיין לא

Sefy

New member
עד כדי כך אני טוב שחזרת לסבוב נוסף!

לא! לא! לא!