הגשמת פנטזיה

• פותח הנושא rej
  • פורסם בתאריך

zatal

New member
אכלה חוויה ועוד משלמים לך לזיין

ולא סתם,אחי,אתה מזיין כוסיות ברמה....

לא מדבר אליי...

ותאמין לי שזיינתי אחלה קוסיות ברמה,השאלה שתצטרך לשאול את עצמך היא,האם אותן קוסיות יודעות להזדיין ?! הקיצר ממש לא מדבר אליי...

bar666xp

New member
חשבתי להגיב לא להגיב והינה התגובה

אם את באמת בדילמה אז לא!!! ולמה כי יש דברים שחייבים לעשות אך ורק בשלמות ולא במחשבה חצויה. אין דבר שיהרוס מערכת יחסים פרט לשותפים במערכת, אם יש לך ספק אמיתי אם תוכלי לראות אותו מתגופף עם משהיא ולא להעיף את שניהם מהחלון אז...

shellush

New member
אני דווקא חושבת....

שזה יהיה בריא להגשים את זה. זה גיוון ביחסים שלכם וזה להשביע את הרעב המיני משמע הרבה פחות סיכויים לבגידה מאחורי הגב. אז לא עדיף?! אם בן זוג שיהיה לי ירצה את זה, אסכים, מהסיבה הזו בדיוק! כי כשלא מגשימים פנטזיה שבה מעורב עוד צד, אז נעשים רק רעבים יותר ויותר ומתוסכלים ואז מגיעה בגידה, כך נראה לי.

ובהמשך ישיר.... סיפור מהחיים

שסופר בפורום אחר ע"י חברה וירטואלית. נשמע קצת מסובך אבל כל מילה אמת. זוג צעיר, צעיר מאד יש לציין, שהיה מאורס לנישואים, היא עשתה לו מחוות יום הולדת, והגשימה לו פנטזיה. הביאה איתה חברה (בת 17) מפה לשם ותוך כדי העניין התברר שהוא מעדיף את התוספת. הלכו האירוסים (ההורים מאושרים אגב) הלכה החתונה. הלכה התמימות.

תמימות וטממטום נשמע דומה לא??!!!

כנראה שהגבול בינהם הוא מאד דק..... לגוון..., אם לא נממש לו פנטזיה יילך לאחרות..., להכניס תוכן לחיים.... הכל קשקוש בתחת, להכניס צלע שלישית למיטה (חוץ מצלעות טלה שזה גם כן לצלחת), אולי זה בריא לבולבול, אבל למערכת זוגית בריאה זה ממש ממש לא מתאים ולא בריא... ואם היא ממילא חולה (הזוגיות לא הצלע!), אז זה כבר באמת לא משנה אם נכניס צלע שלישית או כליה רביעית!!! ואללה נהיתי רציני ??!!! (כנראה שטעיתי!!!)

shellush

New member
בקשר הרציני שלי אף פעם לא הרגשתי

צורך בצלע שלישית. אמנם יש פנטזיה של שני גברים אבל כשהייתי עם בן זוג לא רציתי לגעת באף גבר אחר. אבל מבינה את הצורך לממש פנטזיה של שלישייה כזו או אחרת... אני אומרת שבריא להגשים פנטזיות כל עוד שני בני הזוג בעניין, בין אם זה צלע שלישית במיטה ובין אם זה ... לא יודעת מה.

אם הזוגיות טובה

זה רק מחזק אותה. אנחנו כבר 15 שנה ביחד ובכיף מגוונים. אתה מדבר מתוך דעה קדומה.

למעלה