הגר שינתה את התוצאות

i am sweet2

New member
תאמת...

לא צריך להעיף אותה אבל צריך לבדוק את העיניין אל תגזים בתגובות שלך אולי בכלל היא לא רשמה אף שם... כי כשהיא הראתה..את הלוח לא נראה כאילו מחקו את השם וחוץ מזה צחי הוא הכי מצחיק!!!

a smith

New member
זה האינטרס של ההפקה

מסכים עם העובדה שנוסבאום הרבה הרבה יותר מצחיק, אבל אף אחד לא אמר שאסור להצביע מתוך אינטרס אישי או שיש פרק זמן מסויים שאחריו אסור לשנות את ההצבעה. חוצמזה, למה אתם חושבים שהכניסו את השיטה הזאת מלכתכילה? כדי להוסיף קצת דרמה לתכנית! בשורה התחתונה, המטרה של ההפקה היא לקבל כמה שיותר רייטינג והקטע עם הדר עושה בדיוק את זה, כמו כל קונפליקט שעולה שם, זה טבעה של כל תכנית ובמיוחד תכנית ריאלטי. נשאר רק לקוות שאכן נוסבאום יחזור עם גלגל ההצלה. נ.ב. שמתם לב לזה שפשוט לאף אחד לא אכפת מזה שנחמן עף?

מוכ טה

New member
מה איכפת לכם?

הבנים נראו במהלך השבוע באופן מאוד ברור יוצרים ברית. יוסי וטירן וצחי הצביעו לנוסבאום בלי קשר לקטע שהוא או נחמן העלו, רק בשביל להציל אותו. מה שהדר עשתה זה בדיוק אותו דבר רק בשביל טלי שהיא חברה שלה. לא היתה לה שום סיבה להגן על נוסבאום, כמו שליוסי וטירן לא היתה סיבה לשמור על נחמן. אז זה המשחק.חוץ מלהיות מוכשר צריך גם גב, ולטלי ולנוסבאום היה גב, רק ששל טלי ניצח הפעם.

20מתן

New member
מה שמעצבן זה

שהיא שינתה את ההצבעה שלה אחרי שהיא הבינה שאם היא בוחרת באבי אז טלי תעוף, ובגלל זה היא שינתה את ההצבעה שלה לנחמן. אם היא הייתה בוחרת בנחמן מההתחלה אז לאף אחד לא היה איכפת

../images/Emo31.gifלהעיפ אותה

קדימה כולם SMS תעמדו מאחורי מה שאתם אומרים ות ע י פ ו את הרמאית וגם את טלי שבכלל לא מצחיקה

אתם רוצים לפנות כנגד הדר?!?!?!

אתם לא מתביישים?!?!? קודם כל זאת תכנית מציאות! מה שקורה לכם זה בדיוק מה שרוצים שיקרה לכם! ואינעל במבה! אני אפנה את כל החברים שלי ואת כל הרשימה באייסיקיו שלי כנגד כולם חוץ מהדר שהיא הכי מצחיקה (שזה 450 אנשים....) רק שמשיהו יגיד לי איך מצביעים דרך SMS!

אני כ"כ שונאת את הדברים האלה.

מטרת ההצבעה בSMS היא לשלוח SMS אחד למי שהכי מועדף עליך. יותר מזה - זו רמאות, זה הורס לגמרי את ההצבעה ואת המשחק. אתה רוצה להביע את דעתך - שלח SMS אחד ולא 400. לשלוח יותר מזה זה מגוחך ועלוב, ובמקום להועיל למתחרה זה רק מזיק לה.

לא אני אשלח 400 SMSים

החברים שלי והאנשים שברשימת אייסיקיו שלי ישלחו. שזה אותו גבר.... רק שזה יהיה קצת יותר מ- 400.... זה כמו להגיד, אנשים אל תצביעו לה. אני עושה בדיוק את ההפך, כמו שעשו לנינט טייב עם הודעות השרשרת של "תצביעו לנינט!" וכו וכו.... ותודה אסי!

MaD-d0g

New member
כאילו מה, רק בגלל שאתה שולח 400

הודעות ל 400 אנשים הם אמורים לשלוח סתם סמס
פפ... אוקיי

תעשה מה שאתה רוצה.

עצוב לי שאנשים כמוך (חסרי כל הערכה לכסף או לחוקים) הורסים את התוכנית.

אנשים שקוראים לחרם על הדר....

הם אלה שלא ספורטיביים. אני בטוח שאם היה אסור לה לשנות את השם היו עושים עם זה משהו ולא נותנים לזה סתם לעבור. חוצמזה.... שהתמקדו ליעה וזה היה נראה בבירור.... ואף אחד לא נותן הסבר, משהו מאו מסריח כאן. הרי ראו אותה! אז כנראה זה מותר... ואם לא, אף אחד לא עושה משהו בנידון..... אז משהו מסריח פה אז תבררו לפני שקוראים לחרם על הדר!

XplowBoy

New member
היא רשמה קודם טלי!

אחרי זה היא רשמה נחמן! בערוץ ביפ לפני שהיא עלתה לבמה היא מאוד בתלבטה ואז שהיא עלתה ראו שעל השלט רשום טלי

F u C k Y o U

New member
למי שכתב את הכתבה

אולי היא ביזתה את התוכנית אבל אתה מבזה את אתר תפוז בזה שאתה אפילו לא יודע איך קוראים לה..קוראים לה הדר!!!!..לא הגר!!!!!!! אם מישהו כתב את זה לפניי אז אני מצטער..פשוט אין לי כוח לקרוא הכל...

r o c k r u l z

New member
נוסבאום לא היה כזה מצחיק

נחמן היה יותר מצחיק מנוסבאום וסליחה אתה באמת יכול להאשים אותה על זה שהיא לא רצתה להישאר בת יחידה בלופט ועוד עם החדר השכונה הזאת?? חוצמזה שטלי יותר מצחיקה מנוסבאום ונכון שהיא הייתה צריכה לבחור אובייקטיבית אזל מצטערת אני לא מסוגלת להאשים אותה הרי מי הייתה רוצה להישאר לבד שם?? אם טלי לא הייתה מצחיקה זה משהו אחר...

talBt

New member
חבר'ה אתם ממש מגזימים

חבר'ה אתם ממש מגזימים זכותה לעשות מה שבא לה מה לא בסדר בזה??? היא לא רצתה להישאר לבד רק בת יחידה או משהו אז היא החליפה מה הביג דיל זאת זכותה !!!!!!! ואפשר להחזיר את אבי בלי קשר ללהעיף את הדר לא? !!!!

איזה שטויות

אתה מזיין את השכל טוב הדר שינתה את התוצאה אבל בשכל ישר כי איך היא יכולה לבחור בין נוסבהום לאדר כי בכול מקרה היא תדפוק את עצמה אם היא תצביע לטלי יגידו לה שזה בגלל שהיא בחורה ואםן היא תצביע לנוסבהום אז היא תדפק בזה שהיא תשאר הבחורה היחידה בלופט וזה מצב בלתי אפשרי אם הבנים האלו הדר עשתה את הבחירה הכי טובה שהיא יכלה. אבי נוסבהום הוא בן זונה על כול מה שהוא עשה למיכל שניר האישה הכי נחמדה בלופט שפשוט נדפקה בגלל כול העניין של הsmsשבכלל לא היה באשמתה היא לא ידעה על זה כלום והוא פשוט המשיך להאשים אותה כאילו היא ידעה על זה כול הזמן וזה בכלל לא היה יפה מה שכול הבנים החליטו להצביע לטלי באותו יום זה היה מעשה זנותי ומנייאקי בצורה מדהימה.

למעלה