הגר שינתה את התוצאות

gilmorefreak

New member
עוד תגובה ממש חשובה שיש לי בנושא..

בקשר להודעה שלך..." הרי מדעית נוסבאום יותר מצחיק" ממממההההההה??? אין דבר כזה מדעית מישהו יותר מצחיק!פשוט..א י ן ! ותופתע לדעת שיש כאלה שחושבים שטלי יותר מצחיקה מנוסבאום! ואני שותפה למחשבה הזאת! ואם מסתכלים על ההופעה האחרונה- של טלי הייתה ה ר ב ה יותר טובה!!! וזה טיפשי המשפט שאמרת!

נכוןןןןןןןןןןןןןןןןן

למרות שאני מאוד אוהבת את טלי מה שהדר עשתה נורא הכעיס אותי והם עוד נתנו לה להמשיך עם זה!! זה היה ממש ביזיון לתוכנית ואני מקווה שיעשו משהו בנידון

ronen272

New member
בדיוק!

(אני בת דרך אגב אל תתיחסו לשם) אני
את הדר...אפילו פגשתי אותה והיא היתה מזה נחמדה! אבל זה ממש לא יפה מצידה!! מזה לשנות את ההצבעה ככה האחמצע?! ועוד מול המצלמות
טוב זהו בה ביי
רותם

ayana2

New member
יטוו

מי שמך לשופט אולי היא רשמה טלי וכדי לא להשפיל את נוסבאום או כדי לצאת בסדר עם כולם היא שינתה לנחמן ודבר שני מה זה חשוב אם היא מחקה וכתבה מאתיים פעם ההחלטה היא שלה

eveligne

New member
איזה פטתים אתם!!!

אז מה אם היא שנתה, זו החלטה שלה, חוץ מזה זו לא רמאות, אסור לה להתלבט??? וגם אני ראיתי שהיא שנתה, אזמה מה רע בזה, היא התחרטה , כמו כל אדם אנושי ושינתה, היא לא שנתה אחרי שאמרה את מה שכתבה, היא שינתה את השם הכתוב עוד לפני ההחלטה הסופית.... אז תפסיקו לחפש טעויות באנשים, תחיו את החיים שלכם ואל תדחפו ת'אף, על מה להוריד אותה מהסדרה???? על זה שהיא התחרטה ושינתה את ההחלטה ש-ל-ה? אתם כאלה פטתים! חוץ מזה הדר היא טיפוס מצחיק ואבי נוסבאום סתם תמהוני שלא יודע כלום מהחיים שלו לא שווה להוריד אותה בגללו.... ואני מצדיקה אותה כי טלי היא חמוד לאללה וחבל שיורידו אותה מהסדרה, לכל אחד יש ימים טובים וימים לא כל כך טובים, אפשר לחשוב שאתם יותר מצחיקיםן... פטתים!!!!!!! peace

boolbool boy

New member
../images/Emo45.gifמסכים איתכם אבל... ../images/Emo94.gif

הרי, זו זכותה של הדר... כאילו, עד שהיא לא שלפה את הלוח, היא יכולה לעשות מה שבא לה... פיר או לא פיר, זאת הייתה ההצבעה שלה, ואם היא רצתה שטלי תישאר זאת זכותה המלאה. יש אנשים שאומרים בקשר לעניין שזה מכור, מה הקשר?! לא פיר, אבל מה הקשר מכור או לא מכור?! באמת, זאתי ההצבעה שלה, ועד שהיא לא הראתה אותה, זאת זכותה לשנות אותה אפילו מיליון פעמים! אתם צודקים בדבר אחד, שזה לא פיר, אבל הדר יכלה לשנות את התוצאות.

everlasting me

New member
../images/Emo118.gifהדר צריכה לעוף. נקודה.

זאת תחרות אל מי הכי מצחיק. והיא לא הייתה צריכה ללכת אל הבחירה לפי מי חברה שלה ומי היא שונאת. אני מזכירה- זאת תחרות. היא סיבכה את עצמה עכשיו... הלוואי ונוסבאום יחזור!!!!!!! הוא כזה ציניקן ומצחיק!! ועצם העובדה שהדר עשתה את המחיקה עוד אל הבמה, בשידור חי.. היא ממש הודיעה רישמית שהיא מועפת מהאקדמיה בשבוע הבא.

m a s t i k

New member
עצם ההעובדה שהיא עשתה את זה

בחי על הבמה מול כולם מראה שהיא האמינה במה שהיא עושה ושהיא עשתה את זה בתמימות ולא במרמה. היא בחורה עם ביצים וכל הכבוד לה...

gilmorefreak

New member
מה???

"והיא לא הייתה צריכה ללכת אל הבחירה לפי מי חברה שלה ומי היא שונאת" אמממ..ומה עם ההסכם של הבנים בחדר?? מי התחייב שמי שיזכה הוא באמת מי שהכי מצחיק? "ויצחק מי שיצחיק אחרון" זה סתם קטע של השיר וברור שלא התחייבות לדבר מסויים כי גם ככה זאת בחירת הקהל! ואולי היא תעוף בגלל זה שבוע הבא וחבל כי זה ממש לא הוגן אבל אבי עף השבוע לא בגלל שהיא שינתה את ההצבעה אלא בגלל שהוא לא היה טוב מספיק ולא התחבב על הקהל כך שהוא הגיע רק למקום שלישי! חשבת על זה פעם? בעצם האשמה היא בו! ובך! הוא לא היה טוב מספיק/אהוב ואת לא הצבעת לו מספיק! אז זאת ממש לא אשמתה והיא לא עברה בכך על שום חוק!!! חוצמזה למה את רוצה עכשיו שהיא תעוף ושונאת אותה? כי העיפו את מי שאת אהבת לא בגלל שהיא לא מצחיקה- כי היא מצחיקה ורואים בתוצאות הקהל!!! אז..אממממ...בבקשה כבר בכך שהכרזת על כך ששבוע הבא היא עפה הוכחת שזאת לא תחרות אל מי הכי מצחיק! כי אם היא תעוף שבוע הבא- וזה ממש יכול לקרות זה יהייה אך ורק בגלל שהיא שינתה את ההצבעה ולא בגלל שהיא לא מצחיקה(עובדה ששבוע שעבר היא הייתה מקום ראשון סליחה לפני שבועיים והשבוע מקום שני..היא תמיד במקומות הגבוהים!)

boolbool boy

New member
אבל נניח תפגשו אותה... ../images/Emo94.gif

מה תגידו לה? לא פיר מה שעשית!? באמת חברה, אין מה לעשות, בתחרויות כאלה, לא הכול פיר, אף פעם לא הכול פיר, היא עשתה את זה רק בשביל חברה שלה, טלי!!! וזאתי זכותה!!!

מה את רוצה?! ולא קוראים לה הגר!

טוב מאוד שזה מה שהיא עשתה! נוסבאום הוא זבל של בן אדם! הוא צבוע הוא שקרן הוא אינטרסנטי הוא לכלכן והוא סכסכן! לעומת זאת טלי היא מותק והיא נשמה והיא גם מצחיקה! אני רוצה לראות אחד שלא צחק מה-ב'....... עם דגש! אין אחד שלא נקרע מזה! אלא אם כן הוא לא מבין את הבדיחה... או הבדיחה עם הרקדן והמנורה! או עם השולחן הקטן של הפיצה........... טלי היא מותק!!! וטוב מאוד שהיא לא עפה! וחוץ מזה למקרה שאת לא מחוברת למציאות צחי ויוסי וטירן (עוד זבל) גם הצביעו לפי הסיכומים שנקבעו בחדר כדי להשאיר את נוסבאום! ונוסבאום סתם מעפן! מה זה ממש קרע אותי עם הבדיחות המפגרות שלו עלק אני מתארת את עצמי מול המראה נוגע בעצמי עם ציצים... וואי ממש מצחיק...

talik

New member
זה בהחלט היה לא פייר.

היא כבר בחרה במישהו. אם היו לוקחים מהם את הלוח או שהיו מצביעים בדרך אחרת כמו עם טוש על דף (!) התוצאות היו יוצאות אחרות, וזה לא משנה אם זה רשום בחוק או לא, מה שמשנה זה שבמקרים כאלה כבר נגמרה ההצבעה, היא לא יכולה לשנות את התוצאות בזמן שאנשים מראים את התוצאות שלהם!!! הרי אם זו היתה הגרלה, והיא היתה משנה את התוצאה שלה בשביל לזכות - זה היה ממש גורם לבעיה בתוכנית. ובעצם, זה מה שהיא עשתה - היא שינתה את התוצאה לפי התוצאות של האחרים בשביל לקבל תוצאה שהיא רוצה. אך אני לא חושב שצריך להעיף אותה מהתוכנית - פשוט להחזיר את נוסבאום ולהעיף את טלי, או להחזיר את נוסבאום ושהשבוע יעופו 3...

חבל על הזמן והדיו......

חברים יקרים חבל על הזמן שלכם ועל ההשקעה בכתיבת הודעות פה פשוט אני מציע שנתחיל להצביע ברגליים או יותר נכון בשלט אים אף אחד לא יצפה בערוץ הצחוק ובתוכנית הבאה שלהם בערוץ 2 ולהחרים את כל שליחת הבחירות מהביית או מהאולפן אז אולי יבינו בהפקה שהם טעו פעמיים 1-צורת הגשת הבחירה 2-לא היו צריכים להראות אותה משנה תוצאה וזיכרו אולי אבי עף ובאמת שלא איכפת לי ממנו אבל ויש אבל גדול עבדו עלינו בעיניים ולא ניסו להסתיר פרייר מי שצופה בזבל הזב נקודה

לפי דעתי.... הדר שינתה מכיוון ש....

בדרך כלל מי שמקבל הכי הרבה נקודות מצביע אחרון. ולכן לא היה אכפת לה במי היא תבחר. אבל בסוף היא זאת שהצביעה אחרונה וכמו שהיא אמרה היא הייתה במצב לא נעים. היא לא רצתה להיות זאת שתגרום למישהו להיות מסולק. אם היא תבחר בטלי- אז טלי נשארת ואבי ונחמן הולכים. אם היא בוחרת באבי- אאז אבי נשאר וטלי ונחמן הולכים. המצב שהיה באותו רגע זה נחמן ואבי הולכים. נחמן כך או כך היה הולך הביתה. והיא הבהירה את עצמה טוב מאוד שהיא שונאת את המעמד הזה והיא לא רוצה להיות זאת שתגרום למישהו ללכת והיא החליטה לבחור בנחמן (ונכון היא שינתה את ההצבעה שלה! זכותה!) כדי שלא היהי שום שינוי... המצב שהיא הייתה בו לא נעים והיא העדיפה לתת את הנקודות שלה למישהו שממילא הולך. כך שהמצב ישאר כמו שהוא... כך או כך! הדר היא הכי מצחיקה שמה! אני מת עליה! אני חולה עליה! ולא משנה מה יהיה בתוך המים שלה! חול עכבישים ג'יפה אסף אשתר! אני עדיין מת עליה! הדר תעשי לי ילדים!!!!!!!!!!!!!!

tehilaaa

New member
לכל אלה שרוצים להעיף את הדר ../images/Emo46.gif

לכו לעזאזל כולכם!!!!!! מה הבעיות שלכם, הדר תעשה את ההחלטות שלה לבד ואף אחד לא צריך להתערב, אני לא מבינה מה הקטע שלכם, לכו תתעסקו בעיניינים שלכם!!! ולכותבת הכתבה הטיפשית הזאת: תתביישי לך אין לך מה לכתוב אז את מזבלת לנו את השכל בדבר הזה, תחפשי דברים אחרים לעשות, אם את לא יודעת לכתוב נ.ב: קוראים לה הדר לא הגר!!!!!!!!

למעלה