הגר שינתה את התוצאות

liorst2

New member
הגר שינתה את התוצאות

הדר לוי נראתה בתוכנית מוחקת ורושמת מחדש שם שונה כדי להטות את התוצאה לטובת חברתה טלי, הרי מדעית נוסבאום יותר מצחיק. אני מורה על משפט פומבי להדר והדחתה מהתוכנית ולהחזיר את נוסבאום לאלתר. גם בצחוק צריך צדק ומה שהגר עשתה לא מצחיק, אלא מבזה את התוכנית וההפקה שנותנת יד לדבר ולא עושה מאום.

sisty

New member
אבל הדר הכי מצחיקה, וגם כש

כשהייתה הבעיה של דופה, לא היו צריכים להעיף אותם וזהו?! דופה חמודים ומצחיקים, זה לא אישי, אבל הדר יכול להיות שינתה לטובת טלי, ואם חושבים אופטימי: אבי עוד יחזור בגלגל הצלה....

הדר הכי מצחיקה ? ממש לא !!

בכלל לא מצחיקה זה מדהים שהיא נשארה עד עכשיו . יש לה בדיחות טפלות ניראה שנשים מצביעות לה בכל זאת וככה גם העיר בית שאן .

tehilaaa

New member
לניאו א ח ד ../images/Emo67.gif

מה הבעיות שלך עם הדר, ותזהר לדבר על בית שאן. אני גרה שם וזאת עיר בסדר גמור, אז תסתום!

patrik4

New member
אבי טיפוס מגעיל

אני ממש שמחה שנוסבאום עף אין מאושרת ממני.... ההתנהלות שלו דוחה, הוא טיפוס שהרוע נשפך ממנו ועכשיו הוא קיבל כאפה לפנים ועף מהתכנית ואין מאושרת ממני!!! אני רק מקווה שלא יחזור בהצלה, ואין אין על הדר, היא גדולה, כל הכבוד לה

Silly Me

New member
../images/Emo9.gif

את לא יכולה לשפוט לפי קטעים שההפקה בוחרת להראות...

Sweet Misery

New member
אני לא מכירה אותו כאדם,

אבל יצא לי לפגוש אותו 3 פעמים ולראות אותו פעם בצילומים, והוא באמת די אנטיפת וסנוב משהו.

BlaT©

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני לא מבינה איך כולם אוהבים אותו, הוא ממש אנטיפט. טלי מתוקה, טוב שהיא נשארה ולא הוא.

NoWords

New member
נכון לגמרי../images/Emo127.gif

זה מזה לא בסדר
היה זמן להצבעות ואסור לה לשנות אחרי הזמן על דעתה... חוץ מזה, שלהצביע מתוך אינטרס לא להישאר הבת היחידה זה ממש עלובבבבבבבבב
זה מראה כמה הדר לא ממש מבינה שצריך להישאר מי שמצחיק.

שפלר1

New member
להעיף את הדר!!!

הדר לוי נראתה בברור כאשר היא משנה את בחירתה כדי שטלי תשאר!!! הרי עם כול הכבוד לנחמן,כולם ראו לנוסבאום היה קטע מצוין השבוע! ובכלל הוא יותר מצחיק !!! אל כן הפקת התוכנית קחו לתשומת ליבכם!!!!!! החזירו את נוסבאום!!! והעיפו את הדר!!! ומיד!!!!!

hadas 5

New member
צודק...

באמת מה שהיא עשתה לא היה צודק... ובטוח יעשו לגבי זה משהו.. לדעתי היא לא צריכה לעוף בגלל זה, היא אחת הטובות שם...

בהביבו

New member
נו באמת.

בתור אדם חכם (אני) חשבתי על זה כמה שניות לפניי שהיא נקראה, ואכן הסתכלתי טוב, ולא נראתה שום תנועה המראה על שינוי הכתוב. אם בכל זאת את סבורה כי נעשתה "רמאות", כדברייך, בתכנית - תוכלי לפנות למפיקים ולשוחח איתם על זה. ואל תשכחו. "צוחק, מי שצוחק אחרון"

ראו שהיא מחקה את מה שהיה כתוב

וניגשה לקחת טוש וחוצמזה מי שהיה שם בהופעה אמר גם

hadas 5

New member
בטוח שהיא שינתה את ההצבעה...

זה מלייייוווווןןן אחוז שהיא שינתה את זה מנוסבאום לנחמן... התמקדו עלייה במצלמה גם..זה היה ברור...

למעלה