הגעתי להחלטה ....

J To The Lo

New member
ושלי.....

1. שם: מירי-לי 2. שם חיבה: אווו יש המון...הכי מוכרים זה ניקי וJT 3.עוד שמות בתפוז:אין...אבל לפעמים אני כותבת מהניק של ענבר חברה שלי והיא משלי ככה שאם יוצא לכם לראות את הניק שלי בפורומים הזויים תבינו שזאת ענבר.. 4. גיל + תאריך לידה:15 28/11/88 5. מקום מגורים: ראשון לציון 6. מקום אהוב:הבית של החבר שלי 7. מה המצב?תענוגות... 8. חבר/ה[?]יש 9. יום אהוב בשבוע:חמישישישבת(תקראו את זה מהר ואם לא הבנת-סוף השבוע) 10. בנאדם אהוב:החמולה(מרוקאים..והרבה במספר),החברות הידידים החבר וה+הוד+ם שנהפכו לנשמה שלי... 11. מאכל אהוב:אני הולכת להגעיל אותכם...בשר חזיר מטוגנות בחמאה עם רוטב שמנת שאמא של החבר שלי מכינה...ג'יזס זה טעים... 12. אהבה ראשונה:אוווו...היה טוב.. 13. נשיקה ראשונה:חחח...*נזכרת ומחייכת חיוך דבילי* נראה לי בכיתה ז או ח,היה מצחיק מרגש ומתוק 14. מילים שאת/ה נוהג/ת לומר:יש המווון: בקטנות,בתענוגות,בסבבה,בטירופיישן שלך,בן אדם,כפרע,אחלע,סבבע,אגוזים(סבבה אגוזים כמו בשיר של הדורבנים),עילג,סטאלין,אסידים,נתקעת על טריפ, גב-רררררר,פאק יו ויש עוד המון 15. תגיד/י מילה טובה:ה+הוד+ם 16. איפה את/ה נמצא/ת כרגע?בחדר שלי 17. את/ה רציני/ת?ראסמי לא... 18.או?לא זה ולא זה! 19.או?
20. למה?החיים יפים אז תן חיוך...הכל לטובה
21. לסיום:חג חנוכה שמח לכולכם..

../images/Emo15.gifנאציתתתתתתתתת

לכי לכי תחגגי את פאקינג חג המולד
בייי תהני אל תשכחי לשים לחבר שלך מתנות מתחת לעץ נ-א-צ-י-ת (אל תקחי ברצינות זאת התפרצות נורמאלית...)

J To The Lo

New member
חחחחחחחחחחחחח

לירונההההההההההההה..אני נאצית?!?!?! אני סתם אוכלת לא כשר ואני בטוחה שיש פה רבים כמוני ותאמיניייייי לי,שבשלב מסוים גם את תהיי כמוני..

../images/Emo15.gifשקט נאצית!!!

לא יהיה כמוך!!! יש כאן עוד אנטישמיים? לא מספיק בשר חזיר עוד עם שמנת (או מה שזה לא יהיה זה בשר חזיר וחלב ביחד) איך חג המולד?

eranmc

New member
תגובה

אין קשר בין הקולות של מאריה וג'ניפר - כל אחת מתמקדת במוזיקה שלה בדרך אחרת. אני לא מאמין שיהיה דואט בין שתיהן אי פעם - וטוב שכך. אני מבקש סליחה בשם כל מעריצי מאריה קארי אם נאמרו כאן דברים ברמה נמוכה ממספר "מעריצי" מאריה. אני אשמח אם תתעלמו מהתססות כאלה בעתיד זה סתם פוגם בפורום שלכם

למעלה