הגעתי להחלטה ....

YANIVMC

New member
הגעתי להחלטה ....

שהגיע הזמן שאני אשלים איתכם כי אחרי הכל אנחנו לא צריכים להיתווכח ... כי אחרי הכל גם גניפר וגם מאריה עושות כסף על חשבוננו ... ואנחנו לא צריכים להתווכח על מי יותר טובה כי שניהם טובות בדברים שלהם... אגב אולי עכשיו שהמנהל האישי של גניפר חזר לנהל את ענייניה כמנהל אישי ועכשיו שהוא גם מנהלה האישי של מאריה קארי יכול להיות שייצא מתישהו דואט בניהם ??? מה אתם אומרים על זה ??? לבריטני ומדונה ייצא להיט אז למה שלגיילו ולמראיה לא יהיה ?? מה אתם חושבים רעיון טוב ????

Lopezit

New member
איכסססססססססססססססססססססססססססססססס

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מראיה תהרוס לג'ניפר תקרירה! וגם זה ממשששששששששש לא קשור!!!

YANIVMC

New member
מראיה תהרוס לגניפר ???

חברה אולי אתם לא יודעים או שפתאום שכחתם שגני שלכם גנבה למראיה וגה רול את המילים והמנגינה לשיר IM REAL שהיה אמור לצאת למראיה ולגה רול בתור השיר IF WE. אבל לא משנה .... כי גניפר יחד אם בעלה לשעבר של מראיה ניסו להרוס למראיה את הקריירה שלה ... אבל לא הצליחו .... ועכשיו שהמנהל לשעבר של גניפר הוחתם על ידי מראיה , גניפר פתאום החזירה אותו ... חחחחחחחחחחחחח פחדנית

jloz

New member
תאמין לי ש IM REAL לא היה יוצא

יפה עם מריה קארי לא שהיא לא זמרת טובה כיום היא זמרת פחות מאד מגניפר בהרבה אבל על תשקחו שפעם בשנות ה90 היא היתה הזמרת המצליחה ביותר

YANIVMC

New member
מתי תבינו שגניפר לא נכללת

בהגדרה של זמרת ..... אין לה שום דבר של זמרת .... תבינו ...... שהריקודים עושים לה את הקליפים ... ומזה היא מצליחה במוזיקה ..... זמרת - היא זו שרושמת לה את השירים .... אולי גני רושמת אבל היא שרה מזה מגעיל ........... שלא תבינו אותי לא נכון אני משוגע על הריקודים של גניפר אבל פשוט יש פה אנשים שחושבים שאם גניפר בתעשיית המוזיקה 4 שנים זה לא אומר שהיא טובה מכול האחרות כי להזכיר לכם גניפר צריכה לאכול הרבה חצץ כדי להגיע לרמות של : מראיה , סלין , וויטני , ואפילו כריסטינה לאחרונה .... לאלו באמת יש קול של זמרות ...

Lopezit

New member
פחחחחחחחחחחחחח

אז למה היא זכתה ב100000000000 פרסים על זמרת?!?! למשל בEMA היא זכתה שנתיים רצופות בזמרת השנה!!!!! אז עדיף שתשתוק! לג'ניפר יש קול הכי יפה בעולםםםםםםםםםם לפחות היא מוצאיה קול בשירים לא כמו מראיה שהיא מצייצת!

Lopezit

New member
ובמקום להתווכח...

תחזור למקום שממנו באת וזהו! אתה סתם יוצר ריבים!

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifמתי תבין שאתה טיפש?

ג'ניפר שרה מדהיםםםםםםם יש לה קול פשוט מהמםםםםםםםם וזה שהיא רוקדת זה רק מוסיף לשירים שלה...אתה אומר את זה רק בגלל שמראיה לא מזיזה ת'תחת שלה ולא יודעת לרקוד...אז שששששש ולא כ"כ מעניין אותי איך כל הזמרות שהזכרת שרות ג'ניפר שרה הכי יפה

../images/Emo15.gifהא?

היא לא צריכה לרדת לרמות של מריה וסלין דיון הם צריכות לעלות לרמה שלה!!! היא קבעה רמה חדשה בעולם המוזיקה!! שאף אחד לא הגיע אליה!!!

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifמי שאתה לא תהיה...

אולי אתה ממש ממש ממש יודע להאמין לכל מה שאתה רואה ואתה קורא... נכון נכון...אחרי שג'ניפר עשתה למראיה את כל הדברים האלה היא גם הלכה ואיימה על מראיה עם סכין...ואז שכבה על בעלה לשעבר של מראיה...וכו' וכו' תאמין תאמין....חחחחחחחחחחחחחחח טיפש! ואל תקרא לג'ניפר פחדנית ושלא תעזזזזזז להשוות אותה למראיה!כי ברור שג'ניפר הרבה אבל הרבה יותר טובה ממנה

../images/Emo15.gifהצליחו גם הצליחו

ג'ניפר והX של מריה הצליחו להרוס לה בעצם היא הרסה לעצמה...ההתמוטטות, הניסיון התאבדודת או מה שזה לא יהיה..

אני לא יצור ריב..אני ידבר בעדינות..

ג'ניפר לג'ניפר יש קול יפה ואחיד והינא לא לוחשת ואז צועקת **אהמ מריה אהמ** ואין מצב שהם יעשו דואט ביחד.... וגם לג'ניפר יש קריירה טובה למה להרוס... וברוך השב לפורום....
(?)

J To The Lo

New member
זה לא יהרוס....

אבל הקולות שלהם לא מתאימים,בלי קשר למי שרה יותר טוב אז זה לא ילך.. אוקצור,העולם יחיה גם בלי זה...

../images/Emo15.gifנ"ש שאלון לקוח מפורום אוף טופי

1. שם: 2. שם חיבה: 3.עוד שמות בתפוז: 4. גיל + תאריך לידה: 5. מקום מגורים: 6. מקום אהוב: 7. מה המצב? 8. חבר/ה[?] 9. יום אהוב בשבוע: 10. בנאדם אהוב: 11. מאכל אהוב: 12. אהבה ראשונה: 13. נשיקה ראשונה: 14. מילים שאת/ה נוהג/ת לומר: 15. תגיד/י מילה טובה: 16. איפה את/ה נמצא/ת כרגע? 17. את/ה רציני/ת? 18.
או
? 19.
או
? 20. למה? 21. לסיום:

../images/Emo15.gifשלי

1. שם:לירון 2. שם חיבה:לילוש 3.עוד שמות בתפוז:טוב זה זמן הווידוי... BaBy GiRL 703 4. גיל + תאריך לידה:29.10.88 (תחשבו לבד!) 5. מקום מגורים:בבית שלי 6. מקום אהוב:אילת 7. מה המצב?קררררררר לייייי
8. חבר/ה[?]
9. יום אהוב בשבוע:שבת 10. בנאדם אהוב:ג'ניפר לופז (?) 11. מאכל אהוב:ספגטי 12. אהבה ראשונה:
13. נשיקה ראשונה:תרא תתשבה למעלה.. 14. מילים שאת/ה נוהג/ת לומר:סתמי, בהמה, נבלה. 15. תגיד/י מילה טובה:גניפר לופז 16. איפה את/ה נמצא/ת כרגע?בחדר שלי 17. את/ה רציני/ת?מאוד רצינית 18.
או
?
19.
או
?
20. למה?ככה! 21. לסיום:סתמו

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifשליייייייי

1.שם:שירה חן ג'ן בן רגב לופז אפלק 2.שם חיבה:אווו יש הרבה חחח...אממ...שיירה פחח שיפרה (פחחחחחחחח מכיתב ד'!),שיפרופרה (פחחחחחח כנ"ל),שוויה חחחחח ו....אמממ....אין לי כוח לכתוב עוד...יש גם את המיליון שמות שאמא קוראת לי בהם...אבל זה לא לפורום 3.עוד שמות בתפוז:אין...אבל לירון...פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 4.גיל+תאריך לידה:אמממ....אני בת רבע ל-14 משהו כזה...ו-31.12 בקרוב! 5.מקום מגורים:ת"א רולזזזזזזז 6.מקום אהוב:לא יודעת...ניו יורקק לוס אנג'לס וואווו ג'ניפר
7.מה המצב?:סבבה מה קורה? 8.חבר:לא 9.יום אהוב בשבוע:אמממ...שישי (?) לומדים הכי מעט 10.בנאדם אהוב:תחשבו קצת...עוד קצת...יופי עכשיו אני אגלה לכם... ג'ניפרררררררררררררררר ברוררררררררררררררררררר 11.מאכל אהוב:כל מיני 12.איפה אתה נמצא כרגע?:בבית...משום מה...בחדר שלי עם העיתון המושלם שלי 13.פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא 14.פרצוף בוכה ואין לי כוח לפתוח את האייקונים האלה 15.למה?ככה 16.ולסיום:ג'ניפרררררררר ממממממוווווווווווששששששששלללללמממממתתתתתת ג'ן ובן שולטיםםםםםםםםםםםםםםםםםם איי לאבבבבבבבב ג'ן אנד בןןןןןןןןןןןןןן וואווווווווווווו

דובדייייייייייייייי../images/Emo3.gif

שאלה 2 חחחחחחחחחחחחח הייתי חייבתתתתתתתתתתתתתתתתת

למעלה