הגנות בסיסיות

היועץ מ

New member
הגנות בסיסיות

כדי להתגונן מכישוף יש להיות קודם רגוע. בלחץ אנו נותנים יותר כוח לכישוף. הנה כמה הגנות בסיסיות המתאימות גם לאנשים שאינם עוסקים במאגיה הגנה 1: תכשיט שעשוי מכסף טהור. הגנה 2: מקלחות של שמן זית פעם ב-15 יום, במשך כ-60 יום. הגנה 3: נרות. חשוב מאוד שתמיד יהיו נרות דולקים בבית, בעבודה, וכו'... אסור להישתמש בנרות נשמה להגנה הם עושים בדיוק ההפך. היועץ

היועץ מ

New member
ניתן למצוא אותן

ועוד כמותן בספר "מי מפחד מעין רעה" מאת הפאראפסיכולוג מרדכי כהן

Monsieur D

New member
השיטות הן

מנקודת מבט יהודית, לפחות של הכותב. אם אתה שואל אותי, השפעתם כמעט אפסית אם בכלל. אני לא חושב שתכשיט כסף\ שמן זית \ נר ללא שום הקדשה מסויימת או טעינה מאגית יפעלו כנגד כישוף. אפשר למשל, לטהר את הנר עם מלח ומים, חריטה של סימבול מסויים (טטרגרמטון, י ה ו ה , פנטאגרם), טעינה "אנרגטית" שלו תוך מנטרה קבועה ( "hekas hekas est bebeloy" "I cleanse this place from charms and spells"). צירופם יחד יכולים להפיק משהוא ממוצע.

CluBeRiT

New member
../images/Emo122.gifתכשיט כסף...

זה מוזר.. יש לי תכשיט כסף שאני עונדת כל הזמן.. זה לא מונע מדברים רעים לקרות לי..

היועץ מ

New member
תכשיט כסף

הכסף נולד ממבנה המזבח. מאחר ובתוך המזבח הצינורות לניקוז הדם היו בנויים בכוונת תחילה מכסף טהור, במטרה לנקות את הדם מאנרגיות שליליות שהיו בנשמה. לכן, שרשרת כסף שנענדת על הצוואר מתפקדת כמגנה מאנרגיות שליליות והיא נקרעת כאשר יש עליה עומס אנרגטי שלילי.

Dia Leoghann

New member
????

על סמך מי או מה אתה קובע שצינורות הניקוז במזבח היו מכסף טהור? לי דווקא מוכרים שלושה סוגי מזבחות: מזבח הזהב, מזבח הנחושת ו"מזבח האבן שלא הונפה עליו חרב" (מזבח מאבנים לא מסותתות). אף אחד מהם לא מתואר כבעל צינורות ניקוז מכסף טהור.

היועץ מ

New member
טיהור במים ומלח

אדם אשר מטהר נר במים ומלח הוא אדם המחפש דרך קצרה ומהירה להתחבר עם השטן. טיהור נרות במים ומלח מוציא את האנרגיות מהנרות. כנ"ל לגבי טיהור *נרות* במי ים. טיהור *בית* במי ים, לעומת זאת, מביא ברכה. אך טיהור בית במים ומלח יוצר קללה.

Monsieur D

New member
בדיוק

אני מחפש קשר מהיר עם השטן, כי השתמשתי במים ומלח . אכן - שטני ביותר. לך תמכור את זה למישהוא אחר.

Weirdi

New member
אז

ההבדל בין טיהור וקללה זה הזאופלנקטון שחיים במי ים?

צלמגור

New member
למעשה ההבדל הוא במלח

החלק המלוח במלח הוא, כידוע, יוני הכלור - אותו כלור המשמש להלבנת דפי נייר, ניקוי רצפות, והסרת כתמים. יוני הכלור מלווים, מדרך הטבע, ביונים חיוביים, בדרך כלל של מתכות אלקליות ביחס של 1:1, המאזנים את המטען השלילי של יוני הכלור. מלח שולחן הוא גביש קובייתי של יוני כלור ויוני נתרן. מלח שולחן מורכב מ 99.9% יוני כלור ויוני נתרן. מלח ים מורכב מ 98% יוני כלור ויוני נתרן, ועוד 2% מלחים אחרים, כקלאציום ומאגנזיום. במלח קאלציום או מאגנזיום, היחס בין מספר יוני הכלור למספר יוני הקאלציום או המאגנזיום הוא 1:2, ולא 1:1 כמו במלחים אלקאליים, כשההבדל בין מים עם מלח שולחני ובין מי-ים הוא בהתגבשות השונה של המלח עקב יחס היונים השונה, ולא בזאופלנקטון.

רשף כשף

New member
לא מדוייק

צלמגור יקירי הודעתך מלאה באי דיוקים... ה"כלור" המשמש לניקוי כללי שנקרא "אקונומיקה" אינו יוני כלור אלא יוני כלורט, שנוסחתם: -ClO4. בנוסף, מלח שולחן בוודאי שאינו מורכב מ 99% יוני כלור ונתרן, אלא כ- 39% יוני נתרן,כ- 46% יוני כלור, כ- 14% יונים נוספים וכ 1% חומר נגד התגיישות. לעומת זאת, מלח ים (מים המלח) מורכב מתערובת מלחים הכוללים יוני כלור, נתרן, אשלגן, ברום, קלציום, מגנזיום ועוד... לידיעתך, החלק המלוח אינו יוני הכלור אלא יוני הנתרן, ולכן אם תשים לב מלח דל נתרן הוא פחות מלוח ויש להשתמש בכמות נכבדת ממנו על מנת להמליח את הארוחה...

Weirdi

New member
אם כל התובנות על המלח

שהחזירו אותי לקורס האהוב שלי בכימיה, לא הבנתי מה כל זה קשור לטיהור או עשיית עין רעה לבית. וההערה על הזאופלנקטון הייתה סארקאסטית.

Monsieur D

New member
תודה צלמגור

שהנך קוטל אנשים חכמים וגדולים מאיתנו, וחולק את הידע שלך יחד עם הומור סמוי כל פעם חדש Hail Tzalmagor! סתם לידע כללי, רשמת de roi Ruthra, המשפט הנכון צריך להיכתב du roi Ruthra . אני הייתי מעניש את האינות החצופה שהטילה מום בגרימאור בשוט ומשחקי שעווה וקרח, אך זה רק אני.

Envenom

New member
אהא!

מצאתי אותך בטעות גורלית. ספר מלכים ב' פרק ב' פסוקים 19-21 להלן: "(יט) ויאמרו אנשי העיר אל-אלישע הנה-נא מושב העיר טוב כאשר אדוני רואה והמים רעים והארץ משכלת (כ) ויאמר קחו-לי צלוחית חדשה ושימו שם מלח ויקחו אליו (כא) ויצא אל מוצא המים וישלך-שם מלח ויאמר כה-אמר אדוני רפאתי למים האלה לא-יהיה משם עוד מוות ומשכלת" אני מניח שרובנו יכולים להבין, אך להלן הסבר: בעיר מסוימת בארות המים התלכלכו, התקלקלו, זוהמו, וכו'. אנשי העיר מבקשים מאלישע הנביא (יורשו של אליהו הנביא (!)) שירפא את המים. אלישע לוקח צלוחית מלח וזורה אותם על המים והמים (להלן: הבאר) מטוהרים. מעשה שטן בידי נביא אלוהים?

זה הגיוני .

את וקטע של הנרות אני מכיר למיקוד אבל להגנות . . . (בעצם שמעתי על זה איפה שהוא אני חושב שזה מטעה - מדמה חיים )

Weirdi

New member
אם אנחנו כבר בנושא

קראתי לפני שנים שאם שמים פעמון מעל לדלת שמצלצל כל פעם שפותחים או סוגרים את הדלת זה אמור למנוע מרוחות רעות להכנס [או כל השפעה רעה]. מאז יש לי פעמון מעל לדלת- ואפילו הבאתי את אותו פעמון מישראל לפה. מישהו יודע איפה קראתי את זה? כי אני כבר לא זוכרת, והייתי רוצה לקורא יותר על זה. לכל אחד ייש את ה"לאקי צ'ארם" שלו, לי יש תליון קלטי מכסף שאני לא מורידה... כל אחד צריך למצוא את מה שמתאים לו- ואם זה לא עובדת בצורה "אמיתית" זה עובד בצורה פסיכוסומטית. עכשיו לכל הבאפי פריקס פה- תקנאו בי! משדרים פה את העונה הראשונה מההתחלהההההה! הלכתי לראות את הפרק הראשון:)

האפור

New member
זנות.....

כשתגיעי לעונה השביעית ואלי תסבירי לי סוף סוף מה התרגופ של זה.. ה"לאקי צ'ארם" שלי הוא לא משהו ספציפי אני רואה בעולם שלנו אלגוריה אחת גדולה כלומר כל דבר הוא הדבר עצמו וההשתקפות של משהו אחר.. כלומר הפסל שעל הטארוט מסמל את המצב רוח שלי ככה שאם הוא יהיה ישר יהיה לי סבבה אם לא אז לא והכלבות שלי אם הם יריבו אז יהיה יום לא טוב אם לא אז יהיה סבבה.. פסיכוסמטי אכן....

היועץ מ

New member
ע"פ התורה הסינית

פעמון הוא כמו מובייל. אם את רוצה פרנסה והצלחה, תלי פרסה

Weirdi

New member
שאלה

משהו שאף פעם לא נראה לי שידעתי- למה פרסה מביאה הצלחה? הקשר היחידי שאני יכולה לחשוב עליו זה שפרסה היא סמל לביות של סוסים ולניצולם לשימוש אנושי, ומשם- פרנסה והצלחה. אבל זה רק ניחוש...

למעלה