הגנות בסיסיות

Dia Leoghann

New member
ניחוש יפה, אבל יש עוד כמה סיבות

ראשית כל פרסת סוס, באירופה ובאגן הים התיכון לפחות, מביאה מזל ואל פרנסה. עד כמה שזכור לי באירלנד מתעקשים לתלות את הפרסה הפוך, כך שהיא נראית כמו גביע, ובעצם היא "כלי איכסון" למזל. באנגליה וסקוטלנד לעומת זאת מתעקשים לתלות אותה כשהפתח כלפי מטה כדי שהמזל "ישפך" על באי הבית. היינו מצפים שהכי טוב יהיה לתלות אותה כמה ימים בצורת "גביע" כדי שיצטבר מזל טוב בפנוכו, ואז להפוך אותה כדי שהמזל יציף את הבית... אבל לא...מהרגע שתולים פרסה אסור להזיז אותה כי זה מביא מזל רע (כך אומרים מביני עיניין). מדוע נחשבות הפרסות למביאות מזל בכלל? ראשית כל כי עושה אותן נפח - המקצוע הכי "בר מזל" בימי קדם. הנפח נחשב לאדם בר מזל וחשוב כיוון שהוא עבד עם אש וברזל שהיו שני היסודות החשובים ביותר במשך בערך 3000 השנה האחרונות. נפחים נחשבו לאנשים שמסוגלים לרפא במגע יד!! מחשבה נוספת שעולה לי לראש היא גיצים שיוצאים מן הפרסות כאשר הסוס דוהר. אני מתאר לעצמי את השבטים באירופה די מבוהלים כשהם רואים פתאום פרשים רומאים "רוכבים על אש" או משהו כזה. ודבר אחרון, בפרסה יש שבעה חורי מסמרים, ועל המספר 7 לא צריך להרחיב כאן.

La Bruja Buena

New member
הרחבה: הפרסה כקמיע

השטן, שהוא בעל רגליים כמו של סוס, או כמו של שור, צריך גם הוא מידי פעם להיכנס לנפחייה ולדאוג לעצמו לפרסות. לפי 'סיפורי קנטרברי' שנכתבו בימי הביניים, יום אחד נכנס השטן לנפחייה וביקש מהנער שעבד שם, שוליית הנפחים (שמאוחר יותר גדל והפך לארכיבישוף מקנטרברי...) להתקין לו פרסה בתמורה למטבע של זהב. שוליית הנפח הערים על השטן והשתמש בברזל המלובן כדי לענות אותו כל-כך, עד שהוציא ממנו הבטחה שאף פעם לא יכנס שוב לבית שפרסה ממוסמרת לדלתו (הוא התכוון במקור לנפחייה...). גם בספר האגדות האיריות 'החלילן ושדון ההר' יש סיפור נהדר על נפח שהערים על השטן. כביכול אגדות, אבל אולי למעשה מציאות שנישכחה והפכה למיתוס, המיתוס הפך לאגדות, ובכל פעם שהשטן רוצה להכנס לאנשהו ונתקל בפרסה! הוא מיצטמרר ומתרחק בחוסר חשק מהאזור... וגם אם לא, לפחות זה יעיל נגד השכנים בימי הביניים, כדי להבהיר להם שבבית הזה ברור שאף אחד לא עוסק ב'עבודת השטן' כמובן... לא?

ToryMaster

New member
ובכן

פרסה היא סמל למזל טוב, זה קשור לחומר ממנו היא עשויה (ברזל שאמור לגרש רוחות/שדיעם/ישויות רעות) ולצורה שלה, שקשורה לצורת הקרניים של השטן. זה מה שאני למדתי בכל אופן

ToryMaster

New member
נאמ

בהמשך לשאלות פה: א. איך הגעת להגנות האלה? זה משהו שחשבת עליו לבד או שזה מוכר במסורת כלשהי? ב. גם לי קצת קשה להאמין שחפץ כלשהו, בלי טעינה וכדומה באמת יעשה את העבודה, ניסית את זה? זה עבד לך? אגב, אני דווקא מאוד בעד נרות נשמה, הם נרות מקודשים (יהודים בלאגנים), אני פשוט לא מצליחה להבין איך הם מביאים מזל רע

היועץ מ

New member
ובכן -

ההגנות הינן הגנות מהעולם היהודי, הנוצרי והאינדיאני. אני מתמחה בנושא הגנות בעולם היהודי - כל מה שקשור לחפצים שיש בהם קדושה - האנרגיות שלי, כאדם, מחזקות אותם ללא שום קשר לטקס או חריטה. נרות נשמה הם נרות נשמה ולא ברכה! לכן, נרות אלה אינם נרות לרע, אלא אם הם נרות שנועדו לבקש דרכם בקשות כגון נרות אעם תמונות של רבנים המיועדים לברכות מסויימות. אותו דבר תקף לעולם הנוצרי. בעולם היהודי ובכלל - תפקידו של נר נשמה לשחרר את הנשמה מהעולם ולפתוח לה דרך בעולם הבא, לכן נר נשמה שהודלק שלא למטרה זו גורם לנזק ולחסימות לא פחותות בעצמתן מכישוף או עין רעה.

אבישיבא

New member
אממ אפשר תמיד...

ללכת למקורות וליצור קישור אסוציאטיבי לכאן ולעכשיו לדוגמא קירקוע על ידי מדיטציה של חוט כסף שיורד מהשמיים דרך הגוף ויוצא מהרגליים תוך כדיי כך שהוא הופך לשורשים שיורדים ונכנסים לאדמה עד ליבה. או שיש גם אמונה בוואדו שניתן לבקש מדאמבלה (רוח הנחש) (נחש בואה) שמסמל את כוח החיים להחזיק את האדם ששולח את רוחו לחברת הרוחות (שהן בעלות רגל אחת בלבד אגב) (או חצי גוף תחתון של נחש) אני לא צריך להרחיב בנושא כמה חזק יכול נחש בואה (חנק) להחזיק מישהו בפיתוליו נכון? , מנסיוני הוא (דאמבללה) מאוד עדין אבל בעל כוח אדיר כל כך שהוא גולש גם לעולמות "העליונים" שהם לא כל כך עליונים אלא משהו כמו מימד אוורירי יותר שקיים כאן מסביבנו (מוזר מאוד אבל גם היהדות טוענת כך , "אין לך בית שאין בו אלפי מזיקין" דהיינו רוחות ונוטים לשייך אותו למים בגלל שהוא שקוף וערפילי ולשמיים בגלל העננים והגשם... איך עושים את זה 1. תן מנחה כלשהי (המזון האהוב על דמבלה הוא דווקא עוף אבל אני לא אלאה אותך עם שחיטה) לכן קערת מים לאאידה אישתו של דאמבללה תהיה נחמדה 2. הדלק נר (או מקור אש כלשהו) ובקש את נוכחותו של דמבללה 3. בקש בקול מדמבללה רשות לתת לאישתו מתנה על מנת שהם יעזרו לך ואמור שאתה אורח בביתם שמנשק את בירכיהם על מנת לבקש את עזרתם 4. שים את הנר מתחת לקערית מים (דלוק) 5. בקש את הגנתם בזמן שאתה נמצא בממלכות של רוחות שונות 6. הודה להם 7. השאר את הנר דלוק וצא החוצה עם קערית המים 8. שפוך אותה לשורשי עץ כלשהו ואמור "תודה אאידה הגשימי את קיומך , הרי מינחתי לך 9. חזור למקום הטכס , הודה לדמבאללה ובקש לכבות את הנר 10.אם הוא לא יכבה לבד (תופעה מוזרה שכזו) כבה אותו. דע לך שאין כוח בעולם הרוחות שיוכל לכבוש אותך עם סיועם של דאמבללה ואאידה. אגב אילו הם כוחות עתיקים וטובים אל תפחד או תיבהל מהם כי אז הם יעזבו אותך (הכוונה בשעת הטכס) והערה קטנה אם אתה מתחיל לפרפר על הריצפה אז לא להיבהל זה רק דמבללה מעניק לך ברכה דרך נוכחותו זמנית בגוף שלך (possetion) תהנו , אבישי

ToryMaster

New member
רגע

ומה אם אני מתחילה לפרפר ומזילה ריר והעיניים שלי מתגלגלות ואני לא יכולה לנשום ואני מתה? גם אז זה רק נוכחות זמנית בגופי?

אבישיבא

New member
../images/Emo45.gifחה חה חה

אז זה בפירוש לא דאמבללה מכיוון שדאמבלה מיצג את כוח החיים וכך גם אאידה , פוזשן של דמבאללה בדרך כלל מסתכם בהתפתלות נחשית על הרצפה וזהו במידה וקורה לך מה שתארת הייתי ממליץ על תרופות נגד אפילפסיה (רק שזה לא הורג) ברביטוריטים אולי? מחייך , אבישי

ToryMaster

New member
אחלה

אם בנאדם מתחיל לפרפר פתאום, גם אם זה במהלך טקס כלשהו, הייתי מציעה לו לפנות מיד לרופא.

אבישיבא

New member
אולי לא שמתי לב

אבל לא ממש הדרכתי אנשים איך להיכנס למצב של פוזשן ואני מעדיף שפה יותר נקייה אם לא אכפת לך לשטוף את הפה שלך במי ביוב בבקשה

ToryMaster

New member
לא איכפת לי, אם תשיג לי קצת ../images/Emo13.gif

אני לא מוכנה לראו תעל גבי הפורום משפטים כגון "אם אתם מתחילים לפרפר אל תדאגו, זה רק ה$&%&^%#$ שנכנס בכם למשך תקופה קצרה בשביל לכרות ברית" לא בצחוק ולא ברצינות.

ToryMaster

New member
חלילה

לא קראתי לך מטומטם, לדעה התומכת באי פנייה לרופא במצב כזה הגדרתי כמטופשת, שזה עדיין לא מטומטם, ולא מגדיר את האדם שאמר אותה. אם נפגעת, קבל את התנצלותי

ToryMaster

New member
אפשר

או שתהיה ילד ממש רע ואני אחסום אותך |אייקון של ויקי בלבוש סאדו-מאזו מסתכלת על אנשים עם מבט קשוח|

למעלה