חלק ב
אם שכן למד היסטוריה יוכל לדעת שהושואה התחילה בהתעעלות בכל מי שלא היה כמותו.. אם תקראו עיתונים תראו שבמדינה יש גם טרור להומאים, לשחורים, לרוסים (שכולם דווקא כן יהודים) בין דתיים לחילונים וההפך.. אז סליחה מדינה שמתיימרת להיות נאורה ודימוקרטית לא שונה מאחיותיה במזרח התיכון. מי שגם מבין היסטוריה, יודי שלפני 67, היה משטר צבאי לערביי ישראל, אז למה שלא נחזור לזמנים ההם, ואז זה יהיה ממש כמו שואה נסגור את הערבים "החארות" (לפי הגדרה שלכם) בישובים הקטנים שלהם וכירצו לצאת נתעלל בהם ואף נירה באוטובוס מלא נשים וילדים (כמו כשקרה בכפר קאסם) כי אחרו להגיע לכפר.. אני לא רואה עדיין הבדל בין הסיפורים האלה לסיפורי השואה. ולך מרקו.. אז מה אני גםיכולה להגיד שאתה על אדמתי אז אני אוכל לישון בשקט בלילה רק כשכבר אתה ועמך לא תהיו קיימים, אבל לא יש לי המון חברים יהודים המון חברים פלסטינים, אמא שלי יהודיה ואבא שלי ערבי, וכמו שהם חיים ביחד כבר 20 שנה, אני מאמינה שגם זה יגע בסוף אם רק נכיר בזכות הקיום של האחר.. אם השנאה הזאת תמשיך לאן נגיע בסוף.. לעצמות (אם ישרדו בכלל אחרי פצצת אטום). מקווה שהבנתם אותי קצת... יום טוב לכולם ושבת שלום..