הגלגל חוזר אחורה...

lir42

New member
אני חושבת שהגזמת להפשיט אנשים

בגלל מוצאם זה נורא ומזעזע לירי

ברור שזה נורא ובלתי מתקבל על הדעת

אלא שהפעם המעשה הסדיסטי הזה הצדיק את עצמו בסופו של דבר... שניים מתוך אותם פלסטינים "אומללים" התכוונו לבצע פיגוע התאבדות בתוך ישראל. הנה, למי שלא מאמין - זה כתוב ב- Ynet כעת, השאלה שלי היא: מדוע רק הפשיטו אותם, כשאפשר היה לעזור להם להתפוצץ??

את דעתי בקשר לברחשים המתאבדים

תוכלי להבין מעצם השימוש בביטוי הנ"ל... קצת נמאס לי לחזור על זה בכל הודעה.....

hunky@dory

New member
עדיין לא מקובל

אני יודעת שאני הולכת רחוק, לזכויות הנאשם, לזכויות החשוד. הרי פלשתינים הם "לא בני אדם" אז מה אני מדברת על זכויות החשוד כאשר מדובר ב"לא בני אדם"? אה? אבל עם כל הכבוד, לאורך כל הדורות הופרו בצורה משוועת זכויות של קבוצות אוכלוסיה בשל "מסוכנותן" לציבור. אז נכון- כל ערבי הוא מחבל בפוטנציה בעיני "גורמים בכירים" אבל אני נגד החבלה בכבוד האדם ענבל

אני מציע שתקראי שוב את דברי ../images/Emo91.gif

ותגלי שמתוך עיקרון לא אמרתי (ולעולם לא אומר ולא אחשוב) ש"פלסטינים הם לא בני אדם". אמרתי והתכוונתי למתאבדים ולשולחיהם, שלא רק שאינם בני אדם בעיני, אלא כדי להביע את דעתי עליהם אצטרך להשתמש בביטויים שיזכירו את נביחותיהם שלהם...

levona

New member
כמה שהדמיון שלך עולה על המציאות

הם שהביאו את זה על עצמם. נ ק ו ד ה אם לא היו מחבלים מתאבדים - בטח ובטח שהחיילים לא היו רוצים למצוא את עצמם במצבים כאלה. שואה? את משווה את זה לשואה? הרי מדובר פה במתאבדים שפוגעים ורוצחים חפים מפשע. מה הקשר? וכל הכבוד לצה"ל שאם היה לך קצת שכל בקודקוד, שומר גם עלייך

hunky@dory

New member
הסאדיזים של הכיבוש

לא. אין הצדקה לפגיעה בכבוד האדם. צר לי אבל הכיבוש משחית, ותופעות חמורות של פגיעה בכבוד האדם בצורה של סאדיזים נפשי והשפלתי מתורצות על ידי התירוץ הנצחי- בטחון. רוצה לבדוק אדם ולהפשיטו מבגדיו? יפה מאד. כל הכבוד. בבודקה, בתור מקום סגור - לא לעיני כל. הכסדום הינו ולעמורה דמינו ותפסנו טרמפ על תירוצי ה"בטחון" כדי לאבד צלם אדם ולגזול אותו מאחרים בקטנות? די!!!!!!!!! די די די ענבל

דבר דעה

New member
לבדוק בבודקה?? במקום סגור??

כשהחילים קרובים אליו וכולים להתפוצץ יחד איתו?? עם הצעות כאלה את עוד אומרת די? אין מילים לתאר את השטות שבהצעה הזו. בהתחשב בהיקף ההרס של פצצות אלו מרחב פתוח ריק מאנשים הוא האופן הבטוח היחיד.

all

New member
כשלב ביניים ב-40% מהשטחים

הכיבוש הסתיים והרשות הפלסטינית הפכה לשלטון שם. ו..............? מה יש שם? מה מגיע משם? מה נאמר שם במסגדים ובטלביזיה? מצטער חמודה, גם אני שונא את הכיבוש הזה, גם לי תמונות מסויימות עושות צמרמורת. יותר מזה, הלכתי מכות עם מגבניקים שהשפילו אדם מבוגר, אבל כל זה לא עמד במבחן המציאות, שטחי הרשות הפכו למקור של מחבלים, מרגמות, טילים וצלפים. אז עדיף לי שהכיבוש ימשיך לנצח מאשר שהטרור ימשיך לנצח.

לכל המגיבים באשכול הזה

ההסטוריה לא חוזרת על עצמה ולעולם לא תחזור אבל לצערי אכן קיימים ייצורים חולניים שבהחלט מזכירים לי את ימי קדם (לא כ"כ קדם) ואותם כולירות ביניהם אבל אפילו לא צריך להגיע לכאלה מקרים קיצוניים - מספיק שיהודי מי ששייך לעם שחווה על בשרו את מה שהגזענות יכולה לעשות מעז להתבטא בגזענות כדי להדליק נורה אדומה! יש לגנות מכל פה אנשים מסוג זה ולהביא לחלוטין לדה לגיטימציה שלהם ולשם כך בהחלט יש מקום להשתמש בנורא מכל ואפילו רק בכדי לזעזע. ולכל היצורים המעוותים שאמרו דברים בסגנון "הם הביאו את זה על עצמם" - אתם מזכירים לי כל מיני ייצורים ספציפים. יודעים את מי?

ליאור א.

New member
6 פצצות אנושיות

אילו תחביב ההתאבדות של הערבים היה מוגבל רק לעצמם ניחה אבל הם מתעקשים להרוג איתם גם עשרות יהודים וזה כבר עניין אחר. מה שאת אומרת זה שהרעיון היה בסדר אבל 45 דקות זה ביצוע לקוי שאפילו הגרמנים לפני 60 שנה היו עושים זאת בפחות זמן. אז את כנראה צודקת ולמרות שאנחנו בוגרים של מחנות ההשמדה כנראה לא למדנו כלום ועדיין יש הרבה מקום לשיפור. אז קדימה זוז זוז יש לכם 60 שניות להקיף את הבסיס, קדימה זוז.

all

New member
אז ספרי לסבתא שלך

ותשאלי אם בזמן השואה הגרמנים הפשיטו אותם כי חששו שיש עליהם חגורות נפץ. או שהפשיטו אותם ע"מ שהסבון שיעשו מהם יהיה ללא סיבי בד בתוכו. ואם סבתא שלך באמת ניצולת שואה ואת משווה הפשטה של 6 חשודים בגשם למה שהיה בשואה הרמה שלך לא מתאימה לניהול הפורום.

חלק ב

אם שכן למד היסטוריה יוכל לדעת שהושואה התחילה בהתעעלות בכל מי שלא היה כמותו.. אם תקראו עיתונים תראו שבמדינה יש גם טרור להומאים, לשחורים, לרוסים (שכולם דווקא כן יהודים) בין דתיים לחילונים וההפך.. אז סליחה מדינה שמתיימרת להיות נאורה ודימוקרטית לא שונה מאחיותיה במזרח התיכון. מי שגם מבין היסטוריה, יודי שלפני 67, היה משטר צבאי לערביי ישראל, אז למה שלא נחזור לזמנים ההם, ואז זה יהיה ממש כמו שואה נסגור את הערבים "החארות" (לפי הגדרה שלכם) בישובים הקטנים שלהם וכירצו לצאת נתעלל בהם ואף נירה באוטובוס מלא נשים וילדים (כמו כשקרה בכפר קאסם) כי אחרו להגיע לכפר.. אני לא רואה עדיין הבדל בין הסיפורים האלה לסיפורי השואה. ולך מרקו.. אז מה אני גםיכולה להגיד שאתה על אדמתי אז אני אוכל לישון בשקט בלילה רק כשכבר אתה ועמך לא תהיו קיימים, אבל לא יש לי המון חברים יהודים המון חברים פלסטינים, אמא שלי יהודיה ואבא שלי ערבי, וכמו שהם חיים ביחד כבר 20 שנה, אני מאמינה שגם זה יגע בסוף אם רק נכיר בזכות הקיום של האחר.. אם השנאה הזאת תמשיך לאן נגיע בסוף.. לעצמות (אם ישרדו בכלל אחרי פצצת אטום). מקווה שהבנתם אותי קצת... יום טוב לכולם ושבת שלום..

היא חוזרת כל הזמן על אותן סיסמאות

יש לי תחושה שאנחנו מתמקחים עם ילדונת אמיתי ולא עם אדם בוגר. שימו לב אילו טיעונים נבובים יש לה. היא חוזרת כל הזמן על אוסף של סיסמאות. אנחנו מדברים על טרור והיא חוזרת כל הזמן על אותה מנגינה - אנחנו כובשים ומנוולים ואשמים בכל מה שקורה ועכשיו אנחנו זוממים רצח של העם הפלסטינאי (שלא נדע כמה שאנחנו היהודים מרושעים). אני חושב שכל הסיפור שלה על האמא היהודיה זה המצאה שלה כדי לזכות קצת סימפטיה. ולכן סיפור הסבתא והשואה זה סתם גיבוב של שטויות. מי שקושר את השואה עם מעשי שובבות ויחס לא נאות של חיילים מראה שאין לו בכלל מושג מה זה רצח עם. ואם דבריה נכונים בקשר לאמא אז כנראה היא גדלה בנצרת או סביבתה וספגה כל חייה רק שנאה ליהודים. אז היא ילדונת ערביה ב 100% ואיננה צריכה בכלל להזכיר את האמא. לכן ילדונת ערביה הגיע הזמן שתתבגרי. במקום להטיף לנו מוסר אם את באמת דואגת לאחיך הפלסטינאים לכי ותסבירי להם שבמעשי רצח רק יקשיחו את עמדתנו. אם הם רוצים לחיות באושר ובעושר יצטרכו לחיות איתנו בשלום! ואם ימשיכו להסתובב אצלנו עם פצצות נמשיך להפשיט אותם ומי שיתפס עם פצצה נפשיט לו גם את הביצים. לא יתכן שכל ביקור של פלסטינאי אצלנו זה לגנוב או לרצוח. שיתחילו לחנך את ילדיהם לעבודה ושכנות טובה ולא לגניבה מהשכן ולרצח!!! מוכנה לקחת על עצמך משימה זו? זה יהיה יותר יעיל מאשר לחזור על הסיסמאות שלך בפורום זה.

lir42

New member
הגזמת!!אני חושבת שכולם הגזימו עם

התגובות להם לילדונת ערביה היא אומרתאת דעותיה וזכותה לא כל אחד מסכים איתה אך יש דרך לומר זאת. גם אני באה ממשפחה של ניצולי שואה 2 הסבים והסבתות שלי הם ניצולי שואה ואף סיפור שלהם לא אותו דבר כל זוועה היא אחרת כל אחד זוכר ומספר שונה.... אופק דרך אגב אני מכירה את אמא של ילדונת ערביה והיא בהחלט יהודיה אז תרגע..... חשוב שתזכרו זאת. סוף שבוע רגוע ונעים שלכם לירי

עוד פעם סבא וסבתא ניצולי שואה

כל הסיפורים על ניצולי שואה לא מקדמים אותנו לנסות להבהיר מה קורה ואיך מחזירים את השקט לארץ זו. את האחות של ילדונת ערביה? שאם לא אז למה המשך הסיפורים על הסבתא? יש לנו בעיה של פצצות אנושיות וסיפורי השואה באמת לא רלונטיים לנושא. אני הצעתי לילדונת לעשות משהו באמת מועיל. אם עוד כמה מהערבים אזרחי המדינה יאמצו גישה של מספיק לטרור אז באמת נתחיל לדבר כאן על דו-קיום ולא על רצח ואיך גומלים ברצח על רצח. שיהיה לכולם שבת שלום ושנעבור את השבת בלי פצצות.

lir42

New member
אני לא אחותה של ילדונת ערביה

אבל אתה יורד לפסים אישים וזה לא הוגן!!! הזכרתי את משפחתי היא זה היה חשוב לומר שלכל מטבע יש אומנם 2 צדדים עם המון הבטים שונים וראייה אחרת. נכון כאן זהו פורום של דו קיום ואיך שאתה כותב לא נראה כלל שאתה מעונין בכך. לירי

מצטער שאני נכנס באמצע...

אני מעוניין בדו-קיום עם מי שלא שולל את זכות הקיום שלי. לצערי - הברחשים וגם מי שתומכים בהם ומפארים את שמותיהם בכנותם אותם "מרטירים" - לא עונים להגדרה הזאת, והדו-קיום היחיד שהם מעוניינים בו הוא שהם יתקיימו - ואני אשחה בים. לכן הפתרון היחיד שאני רואה הוא ללמד אותם לשחות.. (לא לשחוט, את זה הם כבר יודעים..) מה מרוחק כל כך מההגיון במה שאני אומר?? את אירגוני המתאבדים יש להכות מכה קשה - לחסל! לחסל! לחסל!

אני יורד לפסים אישיים

בגלל שהילדה מספרת לנו כי הפשטת הפלסטינאים ע"י חיילים מפוחדים מזכירה לה את סיפורי הסבתא על השואה ואייכמן וברור לה שהפשטה זו היא סימן לקנוניה של רצח עם. הרי הנאצים הפשיטו והשפילו 6 יהודים ומאז אנחנו לא שוכחים להם את זה. הסבתא שכחה לספר לה שצריך להוסיף 6 אפסים ועשרות מחנות עבודה והשמדה ומשרפות. כשאני קורא זאת אני שואל את עצמי מה אדם מבוגר כמוני עושה בפורום של סיפורי זוועה לילדים קטנים. אז ביקשתי ממנה להתבגר קצת. באמת הייתי רוצה לשמוע טיעונים של הצד השני אבל שיהיו ברמה קצת יותר גבוהה. אין בסביבה איזשהו אינטלקטואל ערבי ישראלי או פלסטינאי שיבוא ויסביר בצורה רצינית וללא סיסמאות נבובות איך אפשר להתקדם. יש לנו מצב לא נוח בארץ זו וצריך למצוא מוצא שבו כולם יחיו בכבוד ובשלום. אבל כל הסיסמאות הנדושות שמספרות איזה מפלצות אנחנו ומגיע שיפוצצו אותנו לא מקדמות אותנו בכיוון של דו-קיום. קראתי היום בעיתון כי אחד האימאמים המרכזיים במצרים הסביר כי זו מצווה להרוג אזרחים שלווים במדינת ישראל וגם את ילדיהם. וההסבר שלו - מאחר שזו מדינת צבא כיבוש (לדבריו) אז אין שם אזרחים -כולם שם חיילים. ילדיהם - מאחר שעוד כמה שנים יצטרפו לצבא הכובש והמדכא. ככה הם מתבטאים וגם הילדונת רואה את הדברים כמוהו (שאנו עם כובש ומשפיל ומחפש תירוצים לרצח עם). אז שיהיה לכולם שבת שלום.

למעלה