הגיע הזמן לסקר........לא?

shirygo

New member
אני בוכה די בקלות. להלן סיבות

נבחרות: א. עייפות נפשית + פיזית - מתכון מנצח. ב. אם מראים בעיתון/טלויזיה הורים שכולים. ג. סרט מרגש. ד. כנ"ל ספר. ה. בצל. ו. שמישהו שיצאתי איתו מעיף אותי. וכו'.

מ ח י י ך

New member
תורי

סרט ? בהחלט ! בסוף של מגנוליה למשל, כל פעם שאני רואה את זה, מרגש אותי מה שהוא אומר לה וביחוד החיוך שלה בשניה האחרונה. בסוף של מונסטרס בול למשל, מאד מרגש שהוא מאכיל אותה עם כפית. בקיצור, בהחלט וזה אפילו ממש כיף לראות כאלה סרטים. שיר יפה ? בהחלט ! יש שיר שתמיד עושה לי את זה בהתרגשות... nica costa - on my own פרסומת ? מוזר אבל זכור לי פרסומת של אחד המפעילים הסללוררים שעשתה לי את זה... אופס ? נו שויין... קורה... פוליטיקה ? 92 הייתי מאד פעיל עם אבא שלי בזמנו ואני מודה שהיה מרגש לנצח עם רבין. בצל ? כמו כולם נו... :)

shona gone

New member
טירון,שפר הופעתך.

בניקה קוסטה עברת את הגבול. אם כבר אייטיז אז נערים לא בוכים- הקיור. נקבות רוצים גבר שישאיר סימן כפה אדום על התחת,לא נקבות רגשניות ודומעות.

מ ח י י ך

New member
יש כאלו

שלא מפחדים להודות שהם מחוברים לצד הנשי שלהם. מה איתך ? אתה בטח תטען שאין לך צד נשי. סימן מובהק להומופוב שלא בטוח בגבריות שלו... פסיכולוגיה בגרוש ! :)

מכול מה שרשמת ואפילו יותר......

אני מסוגל להזיל דמעה !!! מה לעשות אני מזל גדי רגיש במיוחד!!

shelly1975

New member
אני רגשנית שחבל"ז אז....

גם סרט מרגש וגם שיר נוגע.... אבל פוליטיקה? הכי קרוב לפוליטיקה שגרם לי לבכות זה רצח רבין, אבל זהו.

למעלה