הגיע הזמן לסקר........לא?

סקר זריז

סרט מרגש? כן שיר יפה? כן פרסומת נוגעת ללב? כן פוליטיקה? בעיקר כשעמיר פרץ נבחר ואני הייתי צריכה לשלם שכ"ד צמוד ל$, אז ממש בכיתי. או סתם לחתוך בצל? כן

phizik

New member
אוי....נקודה רגישה.. ../images/Emo13.gif

בערך מגיל 12 עד 30 בכיתי בכי אמיתי פעמים בודדות בלבד.... וכולן היו כשהייתי לבד אחרי ההלוויה של סבתי או כעליתי לקברה לבד במשך הזמן. זה מקום שכל עוד אני לבד תמיד אוכל להתפרק. בשנים האחרונות נתתי דרור לדמעותי גם במצבים אחרים ...מצבים שבעבר הייתי חוסם את הרגשות. חוסר אונים בעיקר...אובדן...סרטים מרגשים..... והכי מצחיק שיש סרט מסוים ממש לא עצוב או מרגש אבל יש קטע בסוף שתמיד גורם לי לבכות. ובצל לא גורם לי לבכות....כשזה אחד או 2 אני לא מרגיש....כשזה למרק בצל אני חותך עם משקפת צלילה...

גלית35

New member
אז ככה להזיל דמעה אני יכולה../images/Emo20.gif

מהמון דברים אבל זה רק שאני עם עצמי,או עם חבר טוב. לבכות ממש בכיתי פעם אחת לפני איזה שנה וחצי ועוד פעם אחת באפריל האחרון.

P u s s i c a t

New member
הו....

בצל גורם לעיניים שלי לדמוע. לא לי...
סרטים, שירים, ופרסומות - מה שנקרא "בקטנה" אלא אם זה סרט שממש מדבר אליי ומזכיר לי משהו שקרה לי. אבל ככה? ידיעות על תאונות דרכים קשות, במיוחד הסיפורים שמאחורי התמונות. כנ"ל במקרים של פיגועים וחללי מלחמות / פעולות צבאיות. לקרוא את הראיון עם האישה / האמא / החברה שנשארה בבית. קורע את הלב. הגעגועים לאחיינים שלי. קורעים לי את הלב בכל יום יותר. במיוחד כשאני יודעת שגם להם קשה שם.
כשעבדתי אצל הוטרינר - כל חיה פצועה קשה או אחת שנאלצנו להרדים - הייתי בוכה יומיים. כשסבתא שלי נפטרה, דצמבר לפני שנתיים - במשך כמה שעות רצוף לא יכולתי לעצור את הדמעות בסוף כתבתי מה שעובר לי בראש ובלב ואז הן נרגעו קצת. אבל הרבה זמן אחרי זה, וגם היום, בכל פעם שאני נזכרת בה - אני מתחילה לבכות. מתגעגעת אליה נורא
אבל דמעות אצלי הן לא רק מעצב. יש לי הרבה דמעות של שמחה אם זה אתמול כשנסעתי צפונה ומימיני בשדות צמחה קשת בענן. קשת בענן גורמת לי לדמוע. גם גור חתולים. תינוקות שצוחקים בקולי קולות. צחוק מתגלגל שרק תינוקות זוכרים לצחוק. הישגים אישיים שלי הודעה ששלחו לי פעם... לפני כמה זמן אותו בחור שלח לי סיפור שכתבתי עלינו ושנעלם עם כל מה שהיה על המחשב לפני שהוא נשרף... קראתי אותו ויכולתי להרגיש שוב מה שהרגשתי אז בלילה ששלח לי את ההודעה כאילו זה היה אתמול בלי שליטה ירדה לי דמעה. ועוד אחת... החתולה - מאוד אמוציונאלית. או כמו שהגדירו אותה בעבר - תולעת רומנטיקנית חסרת תקנה

shona gone

New member
כוס טוב ועסיסי.

הדוק במידה ומוכן לשיגול. כזה שאחרי בתולין אבל לפני שמקהלת הצבא האדום וכל ברמני ת"א הסליזים חרשו אותו.

ברור שזה מה שגורם לך לבכות

כנראה בגלל שמרוב דיבורים על כוס וברתולין- בא הבכי על זה שאין.... מסקנה - תחלום פחות, תקבל יותר ( אם בכלל )

shona gone

New member
מנהלת בבקשה חסימה.

זוהי התקפה על רקע אישי ומנוגדת לחוקי הפורום.

רגע חושבים..

מה גורם לי לבכות?? יש תקופות שאני לא צריכה הרבה סיבות... מספיק דברים קטנים... ** כשאנשים שחשובים לי ויקרים לי פוגעים בי ומספיקה אפילו מילה שלא במקום. ** סרט מרגש ** סתם הרגשה של דיכי ומה שעוזר לי לפרוק הכל זה בכי ** וכמובן בצלללללללללללללל

רחלי228

New member
אני בכיינית

מתרגשת במהירות...ודמעה, אצלי הן אם שמח מאוד אם עצוב, סצנה בסרט, פירסומת, בצל...וגם שאני מאוד כועסת...

אויש אני בוכה מהר

משיר עצוב ברדיו שמזכיר לי תקופות מוימות , בן זוג מסוים , שיר שמזכיר לי את אבא שלי ז"ל בגדול מוזיקהעושה לי את זה מתחברת למילים ללחנים עצובים סרט מרגש אל תצחקו בכיתי במלך האריות ... פוליטקה גורמת רק עצבים

ליבית1

New member
מכיוון שאני בוכה ממש מהר ../images/Emo7.gif

כמעט מכל דבר בעצם ולא בהכרח כי הוא רע או עצוב, אני יכולה לבכות בטירוף מריח של כלבלב קטן, מהצגה טובה, משירים אני בוכה כל הזמן, כשהלב מוצף ברגשות, מקטע בסרט, מזוג מתחבק בפארק, ממזג אוויר, כל דבר בעצם שגורם לי להרגיש... משהו, יכול לגרום לי לבכות... כל מיני סוגים של דמעות.... בתכנית של יאיר לפיד, כשהתארחה מירי מסיקה, הוא שאל אותה מה גורם לה לבכות, והיא אמרה שאפילו תות אם הוא כזה גדול ומושלם ואדום יכול לגרום לה לבכות, כולם צחקו, אבל אני הבנתי בדיוק על מה היא מדברת... והיום... היום אני בוכה סתם כי קצת עצוב לי

תימני 62

New member
בנוסף לבצל....

סרט מרגש... או ספר.... אבל הכי הכי... מכתב אישי ונוגע שנשלח אלי... או לפעמים כשאני אני חוטא בלשלוח.... אגב בקשר לדימעות בצל... פיתחו את דלת המקרר... הכניסו ראשכם אליו... (רצוי כשהדלת עדיין פתוחה...) פערו עיניים לרווחה... וזה עובר בצ'יק... אגב... על מכתבים לא ניסיתי את זה... לכשאתנסה אדווח.... שנדע כולנו רק דימעות אושר.... יום טוב.

שק הדמעות שלי יש חיים עצמאיים

...אם רק יכולתי לשלוט בדמעות שלי... אני יכולה לבכות משטויות, משיר מסוכר מידיי, מקריאה של טקסט רגשני...מאסוציאציה אישית שעולה לי, ומצד שני לא להרגיש כלום, מסיטואציות כואבות מאוד..( סוג של התנתקות מכאב..) וכן, בוכה גם מבצל.

דמעות

כשעצוב לי, כשפוגעים בי, כשאני מאוכזבת <כמו אתמול אחה"צ>, כשאני מרגישה חסרת אונים, כשאני רואה סרט מרגש, כשאני מאוד מתרגשת וגם בעת חיתוך הבצל

למעלה