"הגידו לא לזקן"

"הגידו לא לזקן"

שינוי..... המפלגה "המהוללת" והשיוויונית..... תראו הקבלה מעניינתhttp://www.geocities.com/CapitolHill/Parliament/4033/add.jpg

../images/Emo41.gifהייתי עושה הקבלה על ...

ראשי המפלגה שלך (מולדת) אבל זה בניגוד לחוקים האוסרים על לשון הרע והסתה

ראשי מפלגתי

לא צוטטו בשום מאמר או בשום תכנית שבהם אמרו דברים על הומואים, עניים, נשים וחרדיים. רחבעם זאבי הי"ד ובני אלון (שני הח"כים של מולדת בממשלה הקודמת) היו ביחסים מצויינים אפילו עם אויבם המושבעים (בשארה וטיבי). ההקבלה שלך שגוייה מכיוון שלנו אין פתרון "סופי" לערבים. ההקבלה שלך שגוייה מכיוון שעל דגל מפלגתי אין שנאה לערבים נהפוכו יש פתרון הוגן לבעיית הפליטים. לעומת זאת שינוי היא זאת שמדחיקה את החרדים הצידה ופוגעת בהסכם הסטטוס קוו.

../images/Emo41.gif הפלת את עצמך חזק ידידי

אני בכלל לא אמרתי לך למה הייתי משווה את ראשי מולדת והאיחוד הלאומי - אתה הוא זה שהשווה אותם לנאצים. ולגבי לפיד - כבר פורסמו כל ההקשרים מהם הוצאו דבריו של טומי לפיד ועובדה היא שהנשים יצביעו שינוי, הגברים יצביעו שינוי, החילונים יצביעו שינוי, חובשי כיפות סרוגות יצביעו שינוי, הומוסקסאולים יצביעו שינוי - כולם חוץ מהחרדים. אל תספר לי על דגל המפלגה שלך - צא וראה מיהם תומכיה - מחרדים ומשיחיסטים ועד נמוכי מצח וגזענים. רק בפורום של המפלגה שלך ראינו אנשים שמציעים להקים מחנות ריכוז לשמאלנים, הומוסקסואלים וערבים, רק בפורום שלך מתקיימת יום יום הסתה חריפה ובלתי חוקית - אלה הם פני מפלגתך. ולגבי הסטטוס קוו - אין יותר סטטוס קוו - נגמר. שינוי תשנה את סדרי המדינה הזאת ותדאג לצדק הכי פוט והכי בסיסי - מי שעובד מקבל, מי שתורם מקבל, מי שמשתמט נענש, מי שלא עובד מבחירה - יגווע.

אוי ואבוי...

אני לא השוותי את ראשי מפלגתי לנאצי"ם אני רק אמרתי שהדרך של האיחוד הלאומי היא דרך של פתרון הוגן לשני הצדדים לעומת הדרך של שינוי שמבליטה את טוהר הגזע החילוני בורגני. עד כמה שאני יודע בפורום של האיחוד הלאומי מדברים על: הג´ינג´לים, טרנספר, בשארה וטיבי וזהו. מחנות ריכוז לשמאלנים?! מעניין... יכול להיות שאני בפורום הלא נכון. ביום שבו יגמר הסטטוס קוו תגמר מדינת ישראל אפילו טומי לפיד פוחד לדבר על זה... אתה יודע למה? כי ביום שבו הוא "יחסל" את הסטטוס קוו מפלגת שינוי תתפרק (נקווה שלא יקח לה 10 שנים כמו המפלגה הנאצי"ת).

snea

New member
הערה

"אני לא השוותי את ראשי מפלגתי לנאצי"ם אני רק אמרתי שהדרך של האיחוד הלאומי היא דרך של פתרון הוגן לשני הצדדים..." אז אני מבין שטרנספר "בהסכמה" הוא פתרון צודק... בולשיט!!! מזה טרנספר בהסכמה?? זה הרי ברור שהפלשתינים לא ירצו לזוז מאדמותיהם - ומה אז? להשתמש בכח? ראש המפלגה שלך תומך רק בכוח ובהפצצות(היה על זה בידיעות אחרונות במוסף דעות ביום שלישי או רביעי.... אם למישהו יש את זה עדיין שיעלה את זה לכאן)

כדי להכניע את בסיס הטרור

צריך לפעול בכח וזהו הפתרון המוסכם של רוב החכ"ים במדינה. מבצע חומת מגן למינהו פעל ע"פ אותו רעיון של פלגוע בבסיסי הטרור. אפילו מצנע אמר :"ננהל מו"מ כאילו אין טרור ונפגע בטרור כאילו אין מו"מ. ובקשר לטרנספר: 250,000 פלשתינאים שהם 10% מאוכלוסיית הפלשתינאים בשטחים כבר עברה (אני חושב שזה כבר 300,000 אבל אני לא בטוח). רעיון הטרנספר מרצון כבר מתבצע וזה עוד לפני שהאיחוד הלאומי בממשלה. שימוש בכח לרעיון הטרנספר לא יהיה. רעיון הטרנספר הוא עידוד הגירה והוא בא ע"מ לעודד פלשתינאים לצאת מאזורי הצוקה ולהתחיל חיים חדשים בירדן או בכל מדינה ערבית אחרת.

טרנספר בכוח

היום כמעט כל המפלגות תומכות בטרנספר בכוח - של מתנחלים. הם אומרים "אם המתנחלים לא יתפנו מרצון - נגרש אותם בכוח". אותו הדבר אפשר להגיד על הערבים.

כולנו יושבים בשטח כבוש

גם הערבים - הם יושבים בשטח שנכבש ע"י הערבים. רוב הערבים שגרים היום בארץ ישראל הם צאצאים של מתנחלים שהגיעו לכאן ב150 השנים האחרונות בלבד. אם מותר לגרש בכוח את המתנחלים - מותר לגרש בכוח גם את הערבים.

snea

New member
גם השומר הצעיר מאוד צבוע

רוב(אם לא כל) הקיבוצים שלו הם על שטחים של כפרים ערביים... זאת לא התנחלות?

זה רק דוגמא קטנה

כל השירשורים אודות מחנות השמדה נמחקו אבל ציטוטים מהם תוכל למצוא בפורום משוב בו התלוננו רבים וטובים על מה שקורה בפורום שלך.

מה שקורה בפורום שלי

לא בהכרח מייצג את דעת המפלגה שלי... זה נכון שישנם אנשים בפורום מולדת שהכפישו את האידי´ של התנועה אבל עכשיו כבר אין. כנס לפורום של האיחוד הלאומי ותחליט אתה בעצמך. אל תשפוט אותי על מעשים של אנשים אחרים

../images/Emo41.gif השאלה היא אחרת

השאלה לדעתי היא מה מושך באופן קונסיסטנטי אנשים מסויימים קיצוניים ביותר בדעותיהם דווקא למפלגת האיחוד הלאמי בכלל ולמודלת בפרט. איך קורה שאנשים כמו (רשימה חלקית ביותר): אברואד, אמא מולדת, יניב/דימה, DJ ליצן א, DJ ליצן ב´ מגיעים דווקא לפורום שלכם ותומכים דווקא במולדת?

בר בי רב

New member
לא הגיוני שקיצונים ילכו למפלגה כזו?

מחר תשאל איך זה קורא שערבים הולכים למפלגות הערביות. הפער בין דעות תומכי ´מולדת´ השונים אינו גדול מהפער בין דעות תומכי ´שינוי´ השונים בפורום זה, אלא שהאיחוד הלאומי ימנית מאוד ועלכן החלק הימני של תומכיה נראה לשכמותך קיצוני במידה בלתי סבירה. במרצ למשל, האגף הימני משרת קרבי בדרגות פיקוד בכירות במילואים בשטחים והאגף השמאלי משתמט ואנטי-ציוני. בעבודה האגף הימני הוא מתן וילנאי שמחזיק בדעות קרובות לשל שרון והאגף השמאלי הוא מנהיג "שלום עכשיו" צלי רשף. כך גם ב-´מודלת´ יש חרדים על גבול הכהנזים וחילונים על גבול ´שינוי´ - את האבחנה יש לקיים אך ורק עפ"י מבחן התוצאה בכנסת שאת תוצאתו אתה מכיר היטב.

מבחן התוצאה...

הוא מבחינתי זה שאפילו הימנים הכי קיצוניים שאני מכיר אומרים שליברמן וקליינר פסיכים לגמריי ואין סיכוי שהם יצביעו עבורם.

בר בי רב

New member
אם הימנים הכי קיצונים שאתה מכיר

תומכים בהקמת מדינה ´פל.שתינאית´, אז או שאתה גר בקיבוץ גן-שמואל או ברמת אביב ג´.

למעלה