הגוף שלי ברשותי!!!

hagarrr1

New member

דווקא

אותך הבנתי. ז"א הבנתי למה את חושבת מה שאת חושבת, והבנתי שאת מדברת מנקודת המבט האישית שלך ועל פי תפיסת עולמך. וזה בסדר בעיני. רק שהיה חשוב לי להראות גם את הצד השני, לטובת אלה (כמוני) שלא חולקות את תפיסת עולמך במלואה. העיקר שטוב לך ושאת חיה את החיים שאת בוחרת לחיות. שימשיך כך

Koketka11

New member
גם אני מבינה אותך

אבל רק מבקשת שלא תחליטי בשביל אחרות, כמו שאני לא אחליט בשבילך. למרות שגם אני נפגעתי מינית ובעברי היתי במערכות יחסים שלא כיבדו אותי ( כי אני עצמי היתי בברוך) ולכן אני יודעת היטב את הבדל בין לעשות משהו שאתה לא שלם איתו ולהרגיש שנים חרא אחר כך לבין לעשות משהו ולהרגיש הכי מצוין עם זה.

על השיתוף והגילוי

לא טריויאלי, לא פשוט ושמחה בשבילך שמצאת את מקומך. היה לי הספק שבזה מדובר

בהצלחה.

אני שמח עבורך שמצאת זוגיות מאושרת. בכל זאת, ובלי לשפוט או לבקר, נשמע כאילו יש לכם (לך?) בעיה שקשורה גם לחוויות שלך בעבר, ששווה לטפל בה ולא לעשות לה רציונליזציה (בייחוד לאור מה שאת מעלה כאן, שנראה כמו קושי).

מצטערת שהעליתי את פאניה, גיבורת "גיא אוני" של שולמית לפיד, מהאוב... זו שבגלל שנאנסה בפוגרום בעברה לא רצתה לשכב עם בעלה האוהב. לא ידעתי שנפגעת מינית בעבר
אם הייתי יודעת לא הייתי כותבת עליה. רק חשוב לי שתדעי שלא היה לי מושג.

ורציתי לומר לך שאת אישה מאוד חזקה ומיוחדת, ושלאור זאת אני מבינה לגמרי למה יש לך ולבעלך זוגיות טובה ואוהבת, למרות שאת לא משתגלת איתו חמש פעמים ביום

מסכימה איתך מאוד

וואו, לא הייתי פה יומיים והפסדתי את כל הכיף.. מאז שאני וחצי ביחד (גיל 17), זה דבר מוסכם בינינו - עושים רק כששנינו רוצים. אמנם לא היו אצלנו תקופות יובש ארוכות, אבל כן יש ימים או תקופות שאחד מאיתנו לא רוצה (בד"כ אני..) וזה לגיטימי.. עוזרים אחד לשני להגיע לסיפוק בלי לעשות מה שלא מתחשק וגם זה לא מחוייב המציאות. אני דווקא מוצאת את העובדה שלא עושים בלי רצון מחייה את הזוגיות והאינטימיות, כי, כמו שאפרת אמרה, הסקס לא הופך לכלי או לקלף מיקוח..

מישהי כאן

רמזה על מין אוראלי?
אין ספק שכשיש ימים כשלא מתחשק את כל הטראראם, זה פיתרון חביב... (אני בשוק מעצמי שבכל השרשורים הללו לא העליתי על דעתי בכלל לטרוח ולכתוב בניק כללי או איך שזה לא נקרא כאן...)

האמת היא

שאני מאוד פתוחה בנושא - משתפת חברות, אחיות וכו' - בטוב ובקושי כאחד, אז אין לי בעייה לכתוב בניק שלי. (ואנקדוטה - כשאחות של חצי "הגיעה לפרקה" היא יזמה איתי שיחה על סקס, ועם החלק התאורטי דווקא שיתפתי פעולה, אבל בשלב מסויים היא החלה לשאול שאלות מאוד ישירות על חיי המין שלי ושל חצי
... לא ידעתי איך להגיב אז פשוט אמרתי לה שאני לא חושבת שאח שלה ירצה שאני אספר לה את זה..)

adip78

New member
אפרת - אני מסכימה איתך ב100%

אני לא כל כך פה בדיונים האחרונים, כי אני עמוסה בעבודה. מנסה להגיב פה ושם, אבל כרגע רק רוצה להגיד שאני מבינה אותך ומסכימה איתך ב100%. אין לי זמן כרגע לכתוב יותר מזה, אבל היה חשוב לי שתדעי שיש פה עוד כאלו שחושבות כמוך.

הכל טוב ויפה ובלבד

שלא תהיה פליאה אח"כ כשהבעל הופך עצוב או ממורמר (אגב - הכל נכון גם הפוך כשהיא רוצה והוא לא). אשריך שיש לך בעל שמבין ומסכי לזה אבל זה לא תמיד כך. אני בשום אופן לא אומרת שצריך להסכים בכל פעם שהוא מבקש אבל צריך להיות איזה גבול שהזוג צריך להכיר שבו זה שרוצה כבר ירגיש דחוי ונעלב. ואז אי אפשר לבוא לפורום ולפתוח הודעת התבכיינות. כמו שכתבו כאן - לא בכל פעם שאת מקיימת יחסים בלי המון חשק זה אוס כמו שלא בכל פעם שאת באה לבית של הקרובים המעיקים שלו בלי רצון זו חטיפה. יש פה הרגשה שאת לא מקבלת בכלל מה שאחרות כותבות בגלל מה שעברת וזה לא הוגן.

להיפך דווקא היא כתבה שמדבר על עצמה ובן זוגה

כתבה שקשה לה להבין את התגובות ולכן היא פורשת מהדיון. זה הכי איכפתי מצידה, לא לכפות את דעתה על אחרות. אמרה את שלה. הודתה שקשה לה ולכן בוחרת לסיים. סה טו. כל הכבוד על אומץ ליבה.

ענק ממני

יכולה להבין את רוב הדברים שאת אומרת. מסכימה גם עם חלק אחר כאן שהנעשה בחוסר חשק לרוב הוא לא מתוך כפייה (רק על עצמי לדבר ידעתי). אני יכולה להגיד לך שהיו לא מעט פעמים שזה בא מצידו וסירבתי והיו הרבה פעמים שבסופו של דבר התרצתי. כי בסוף המאמצים שלו היו משתלמים.. אבל שממש לא בא לי ולא בא לי אז לא בא לי ואז אני גם לא מוכנה.

לגיטימי.

הבחירה של בן זוגך ושלך להתפשר ולוותר על סקס בשל קושי זה או אחר היא לגיטימית. גם הבחירה של גברים או נשים לקיים יחסי מין כשהם לא להוטים, כדי שלבן הזוג (או בת הזוג) יהיה טוב היא לגיטימית.

למעלה