הגוף שלי ברשותי!!!

efratcn

New member
הגוף שלי ברשותי!!!

ככה אנחנו מחנכות את הילדות/ים, לא? שלא יאפשרו מגע לא נעים. שיסמכו על עצמם. שמותר להגיד לא. למה בסקס עם בן הזוג זה לא כך? למה "לפנק אותו" בהכרח זה סקס? מה, הוא ילד? הוא לא יודע לאונן ולספק את היצר הביולוגי שכל כך חזק ממנו? זה הגוף שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי!!! אני רוצה להנות מסקס. זה לא עונש בשבילי. זו הנאה. אם אני עושה את זה כי "אין לי ברירה" או כי "ככה הוא לא יהיה עצבני" או כי "זה החוזה בינינו" - לתפיסתי ובתוך הזוגיות שלי - אני ממסחרת את המין בינינו, וממקום אינטימי הוא הופך להיות קלף מיקוח. נכנס ליחסי "תני וקח". לא רוצה. רוצה זוגיות אחרת. מסייגת לחלוטין - מדברת על עצמי ובן זוגי בלבד. הדברים ביננו מדוברים ועל השולחן. מי שבוחרת לא להאמין שיש זוגיות כזו - מעט מאד סקס, הרבה אינטימיות, אהבה וכבוד (גם לגוף של האשה ולא רק כבוד לגוף של הגבר) - שיבושם לה. לא לציטוט.

מיוליקה

New member
מבחינתי

כשאני שוכבת עם בעלי כשלא ממש בא לי (להבדיל מ"ממש לא רוצה ולא מעוניינת") - לא מדובר במגע לא נעים, זה לא כואב, אני לא מרגישה מושפלת, אני לא מרגישה נאנסת, אני לא מרגישה שתוקפים אותי, אני לא מרגישה בעונש, אני לא סובלת. אני יוצאת מנקודת הנחה שלא בכל מפגש מיני שנינו נהנה באותה מידה, וזה לגמרי מקובל עלי. כמו שלא בכל מפגש מיני נותנים את כל הרפרטואר - יש מגוון מפגשים, מגוון חויות, ומגוון תחושות. המין בינינו לא ממוסחר ולא מהווה קלף מיקוח. הרבה פעמים אני אומרת לא, הרבה פעמים אני אומרת כן, הרבה פעמים אני יוזמת והרבה פעמים אני זורמת בכיף עם מה שיש (כשמכירים מליון שנה יש הרבה פעמים מכל דבר
). לא לציטוט בשום מקום!!!!!!!!

hagarrr1

New member
חושבת כמו מיוליקה

בכלל לא מרגישה מושפלת כשלא בא לי. נהפוך הוא, הרבה פעמים שלא בא לי, מתחממים העניינים ואז סבבה לי לגמרי. שום דבר לא נעשה בכוח ובאונס, הכל ברצון שני הצדדים וזה עדיין נשאר בגדר הגוף שלי ברשותי.

לא יודעת למה אני נזכרת פתאום ב"גיא אוני". מבחינת פניה לשכב עם בעלה היה כמו להאנס, כי היא עברה בעברה טראומה של אונס בפוגרום, סוד אפל... ואני גם לא מדברת על בעלים שמכריחים את האשה שלהם לשכב איתם. לרוב, המצב הוא כמו שמיולקה תיארה. מילה במילה. ולפעמים יש להוסיף שגם הוא עייף מאוד/ רואה כדורגל/ ואני זו שמשכנעת אותו לעשות "את זה" כי לי בא באותו רגע יותר ממנו. אני בטוחה שהוא לא מרגיש מנוצל...

אפרת, מתנצלת, לא התכוונתי שזה ייצא בצורה כזו. עוד בנות הגיבו ברוח הדברים שלך, פשוט קראו להן שם "ניק כללי". לא התכוונתי אלייך. אני מבינה אותך ואת מה שאת כותבת. בגדול, מסכימה. אבל, תצרי מנקודת הנחה שאישה אחרת, לא את - אומרת מה שאת אומרת כאן. ולא עושה את זה. אבל בן זוגה לא מסתובב עצבני, לא צועק, לא מזכיר לה שזה החוזה בינהם, אלא פשוט לא מרוצה. קצת מאוכזב. קצת עצוב. חסר לו משהו בחיים. את לא מסוגלת להבין את זה? אני לא אורמת לאישה שתעשה את זה בגלל הסיבה הזו. אבל יכולה להבין את המקום שלו. ולהיות עם האישה שאתה אוהב, זה לא בדיוק כמו "לאונן ולספק את היצר הביולוגי". סליחה.

efratcn

New member
אבל זה בדיוק הענין. אני בזוגיות כזו.

ברור שהוא היה רוצה יותר. וברור שלהיות במגע מיני עם האשה שאתה אוהב זה משהו עילאי ונעים וכו'. אבל גם ברור (ואת זה הוא אומר בפה מלא) שאם אני לא נהנית זה פוגם לו בהנאה. ובעיניי, כשהוא מזהה את זה (וגם אומר את זה) זה תמצית האינטימיות בינינו. וזה מקרב אותי אליו. וזה גורם לי לרצות אותו עוד יותר, גם במובן מיני (פתאום, בשניות אלו ממש
). עבורי (ואני חייבת להדגיש את זה שוב ושוב, אני מדברת על עצמי. לא רוצה לדבר על אחרות), כשהוא רואה את המקום הזה שלי ומכבד אותו, זה חלק ניכר מהזוגיות שלנו. (אף פעם לא אמרתי שקל לחיות איתי. למען האמת, אני לא הייתי נשארת עם עצמי. הוא לעומתי, בוחר באופן יומיומי בבחירה הזו)

מסכימה עם בולגרית

לעניין החוזה הזוגי - סקס הוא חלק אינטגרלי ממערכת יחסים. יש זוגות שאצלם החשיבות היא שולית והופך מזה אצל אחרים. אני חוזרת לעניין "הפער" בין בני הזוג, לעניות דעתי שניהם קורבנות. היא שלא בא לה ומעמידים אותה עם הגב לקיר והוא שלא בא על סיפוקו. אם בן זוגי היה נמנע ממני (המנעות כמעט מוחלטת) היו לזה השלכות עלי כאשה ועלינו כזוג. אפרת, הדוגמא שנתת היא מקרה קיצון הרי לא מדובר ב"היום לא בא לי", אלא לא בא לי שבועות וחודשים או בכלל לא. למען הסר ספק, אני נגד החפצת נשים ובטח ובטח קיום יחסים תחת אינוס. וכן, אם התדירות מוסכמת על שני בני הזוג תתאפשר אינטימיות נטולת סקס שלא תעכיר את מערכת היחסים.

Koketka11

New member
זה גוף שלי ורק שלי ולכן

מותר לי לעבוד בזנות ולמכור את גופי לאחרים כי הוא שלי מותר לי להצטלם לסרט פורנוגרפי ולעשות אורגיה מטורפת רק כי משלמים לי. ומוזר, גם מותר לי להחליט שאני שוכבת עם בעלי כי אני רוצה לגרום לו הנאה וסיפוק ומאוד מפתיעה, החלטה זו לא גורמת לי להרגיש מושפלת או נאנסת אלא להפך, גורמת לי הנאה ואושר.

Koketka11

New member
ורק הערה קטנה

אני אבחר לפנק אותו בסקס דווקא בגלל שהוא גבר ולא ילד. ובניגוד לילד יש לו גם צרכים מיניים. ילד אבחר לפנק בדרך אחרת שתגרום לילד הנאה וזה לא יהיה קשור למין אף פעם.

efratcn

New member
רק לענין הזנות והפורנו

שזו כמובן זכותך. אבל מחקרים מצביעים על כך שלמעלה מ-90% מהזונות עברו גילוי עריות כך שלפחות נכון להיום, מי שבוחרות בזה ומשתפות פעולה עם ניצול נשים, פוגעות בציבור שלם, גם אם זה מבחירה חופשית מוחלטת. וזו הערת אגב, שלא קשורה אבל הייתי חייבת להעירה.

לכי עמוד-שניים אחורה, שרשור נוסף בנושא

שממנו בכלל למדתי משהו חדש- שיש נשים שממש אוהבות סרטים כחולים (מבחינתי זו פורנוגרפיה דוחה, לא רק שלא "עושה" לי את זה אלא ממש להיפך. חשבתי שכל הנשים חושבת כמוני בקטע הזה, אז טוב שיש את הפורום- למדתי דברים חדשים....
)

Koketka

New member
רק הבהרה, אני שונאת פורנו ואוהבת

ארוטיקה יש הבדל גדול בין שני הדברים למשל היה פעם סרט עם מיקי רורק ובחורה שהפכה להיות אשתו, סרט שמתרחש בברזיל. סרט ארוטי מאוד יפה. פורנו לא מגרה אותי בשיט ואני באמת לא מבינה את הקטע. אבל כן, שמעתי על נשים שגם אוהבות פורנו. ואם כבר, מאוד אהבתי את ספר ״ סיפורה של o " אבל ברור שבחיים אמיתיים סיפור כזה היה מזעזע אותי. אבל בספר כן מצאתי אלמנטים מגרים, רק שחבל שהסוף שלו היה הזוי מדי גם עבורי. ניסיתי לקרוא את הספרים של מרכיז סאד, ונחרדתי שדבר כזה קיים בעולם. זוועה אמיתית. סתם לא קשור ממש אבל רק שתדעי שיש טיפוסים הזוים שנהנים גם מספרות מסוג מסויים, שהייתה יכולה לזעזע רבים. וממליצה על ספר נשים מעל. נחמד למי שרוצה קצת ללמוד קצת יותר על הפנטזיות של נשים אחרות. פעם היה גם ספר שאהבתי ״ הזויות מיניות של ישראלים״ גם חוויתי שוק לא קטן כשקראתי את זה.

JJ2004

New member
. . .

לא כל כך מפתיע אותי. אבל זה עדיין לא הופך את התעשיה הזו למוסרית או מקדמת נשים. . כלומר ברור שהתעשיה הזו נועדה קודם כל לגברים, אבל אין דיכוטומיה מוחלטת בין נשים וגברים בעניין מיניות . יש גם נשים שאוהבות שמרביצים להן, ולהיפך (סאדו מאזו, ולהבדיל - משחקי שליטה) - אבל זה מאוד רחוק בעיני מתעשיה שמבוססת על דיכוי נשים וניצולן - זה רחוק מאוד מאונס. מקווה שאני מצליחה להבהיא את עצמי בשעה המאוחרת הזו

Koketka

New member
אבל זה בדיוק העניין. אם הגוף הוא שלי

אני אחליט מה לעשות איתי ושלא תעיז אף אחת לשפוט אותי. אני לא בעד ניצול אבל חושבת שברגע שהיחס לסקס יהיה יותר בריא ממה שהוא היום, הרבה אנשים ונשים בפרט ירגישו יותר חופש לעשות מה שעושה להם כיף. את יודעת כמה נשים היום בוחרות להצטלם און ליין באינטרנט כשהן מקיימות יחסים, מתוך התנדבות ולחלוטין בחינם? כלומר, ברגע שבאמת העולם יקבל שזכותן של נשים על גופם היא מלאה ומוחלטת, גם פחות נשים יגיעו לפורנו וזנות בגלל ניצול ומצוקה.

efratcn

New member
המצב כיום הוא שזו תעשייה שמבוססת על ניצול

וניצול אלים וקשה של למעלה מ-90% מהנשים שחיות כך. כל עוד זה ככה אני מתקשה מאד להגן על העיקרון הליברלי שהוא מנת חלקן של בודדות שעושות זאת מתוך בחירה חופשית. אם אני צריכה לבחור בין חופש הביטוי של מי שבוחרת לעסוק בזנות מתוך בחירה חופשית לבין חירות פיזית, כלכלית ופוליטית של זונה שנאנסת על בסיס יומיומי - הבחירה עבורי ברורה ומוחלטת. יש להגביל את החופש של הראשונה תמורת החירות של השניה. נראה לי צדקני ומנותק להילחם פילוסופית על זכותן של נשים לעשות כל שימוש בגופן בה בשעה שנשים אחרות מדוכאות ומנוצלות ברמה כל כך אלימה וקשה.

JJ2004

New member
נכון מאוד! וגם לא ברור לי כלל שכל הנשים

ש"בוחרות" לטענתך להצטלם עושות סקס באינטרנט לא עושות זאת מתוך לחצים חברתיים תרבותיים של חברה שובניסטית מנצלת. העובדה שיש גם נשים שובינסטיות, או נשים שהן מפיקות פורנו, או נשים שמרוויחות הון מהדברים הללו לא הופכת את זה לתעשיה לא נצלנית נוראית מזעזעת ועצובה. ההשוואה שאת עושה מזעזעת בעיני, ואני בספק רב אם היית כותבת כך אם היית מכירה את הנושא הזה.

אבל יש ז'אנר שלם של פורנו ביתי, חובבני

אף אחד לא מפיק אותו ואף אחד לא משלם עליו. האמת, אם הייתי בטוחה שלא יראה אף אחד שאני מכירה הייתי בכיף עושה אחד כזה ומעלה לרשת

לא ראיתי

היה איזכור של הנושא אבל לא שרשור שלם, אלך אחורה לבדוק. בטח שיש נשים שאוהבות סרטים פורנוגרפיים (אני למשל). אוהבת ומתגרה וצופה בזה לא פעם לבדי ועושה מה שכל גבר עושה מול הפורנו.

למעלה