הגודל קובע?

חח...מזכיר לי קטע של בנזוגי...

לכאורה וברציונל, הדבר האחרון שהוא רוצה (לפחות ככה הוא טוען) זה להכאיב לי. אבל יש לו איזה קטע שאחרי הזיון והאורזמה (המשותפת בד"כ) ולא משהו מיוחד או אדרסיבי או אנאלי, הוא שואל: "כאב לך"? בצחוק. אני עונה: "כן, כאב לי כשהאורגזמה/זיון נגמר/ה" או "כאב לי על הבתולין שלי". יש לכם עוד תשובות מקוריות בשבילי?

ברור שכן

אפשר לבדוק ולראות את זה אם תלכי לקיצוני. שום דבר שהוא מוגזם זה לא טוב. אם זה נע בין גבולות הסביר, אז כמובן שאין לזה משמעות קיצונית.

just 20 f

New member
דווקא פה נראה לי שמוגזם זה מעולה! ;

השאלה היותר מעניינת היא- מה חשוב יותר, האורך או העובי?

חופ שיה

New member
אני מעדיפה ארוך

אבל אם זה נלווה לזין דק בצורה יוצאת דופן אז לאורך אין כל משמעות.

לא ארוך ולא עבה...

אחד חתיך נורמלי. לא ארוך יותר מדי שארגיש אותו בגרון, וגם עבה מדי מכאיב ופוצע את דפנות הנרתיק העדין כשהוא חודר. משהו טוב באמצע שמותאם אלי. בקיצור, אני מבסוטית מהקיים. עושה את העבודה שלו כמו שצריך, לא מפלצתי וגם לא צריך לתהות אם מרגישים משהו. כל הקטע של הארוך והעבה זה סתם "עיניים גדולות". ולשמחתי לרוב הגברים יש את הממוצע הטוב, קצת יותר גדול או קצת יותר קטן, קצת יותר עבה או קצת יותר דק.. זה לא העניין כי הנרתיק מתאים את עצמו. ותחושת המלאות מושגת. ואגב חברה שלי פעם אמרה לי: שזה לא כל כך העובי של האיבר אלא העובי של תחום קצהו.

חופ שיה

New member
זה לא תחום קצהו

זה מה שהוא עושה איתו, גם זין קטן ודק (לא משהו יוצא דופן) יכול למצוא זווית חדירה ותנועה שתיצור את אותו אפקט שזין עבה עושה. אבל מה שאותי הכי מהנה זה התנועות שלו , מכאן האהבה לארוך.:)

smartone1

New member
תתפלאו

התגובות המתלהבות פה מהגודל משקפות חוסר נסיון. מישהי שהגודל חשוב לה מנסה לפצות על חוסר נסיון, חוסר פתיחות ובעיקר מחסור חמור בלדעת את עצמה. אישית, שתי נשים אמרו לי שיש לי גדול מידי ונדרש להן זמן רב להתרגל לגודל ולהיפתח. בגלל הגישה המתלהבת מהגודל הן לא היו מוכנות לוותר עלי (עליו) וסבלו לדעתי. כפי שנאמר: הכל במידה. תפסיקו לעשות פטיש מהאנטומיה ותשתפרו במוטוריקה, רומנתיקה ופתיחות.

november76

New member
../images/Emo12.gif

"מישהי שהגודל חשוב לה מנסה לפצות על חוסר נסיון, חוסר פתיחות ובעיקר מחסור חמור בלדעת את עצמה". מצטערת להודיע לך שיש לי נסיון, אני פתוחה <תרתי משמע...
> ובעיקר מכירה את גופי היטב ועדיין מעדיפה זין גדול, זה מגרה אותי בטרוף. יש גברים המעדיפים חזה קטן ושובב, יש המעדיפים גדול ושופע. כל אחד ומה שמדליק אותו. לא רואה את ההבדל. מספיק עם התאוריות המטומטמות וחסרות בסיס <שכנראה נכתבו ע"י מישהו שיש לו קטן למדי>.

daniella1980

New member
יש חשיבות בתחושה, אבל

זה לא אומר שכמה שיותר גדול יותר טוב.אני מאמינה שמה שחשוב זו התאמה פיזית, כמו סיר ומכסה, בין איבר מין נשי לגברי גם בגדלים.

דרדקן

New member
קובע גם קובע וסיפור

אתמול ב-5 אחרי הצהריים הלכתי עם אמא למכולת ובדרך ראינו שהגן שלנו סגור. אמרתי לה ביי אמא, תעשי את הקניות לבד אני נכנס רגע לגננת, קבענו לסדר את הקוביות בסל. נכנסתי לגן ובאמת הגננת היתה שם ליד הסל אבל הקוביות כבר היו נרדמות ומסודרות בסל, והכי טוב זה שלא היה אף ילד שיפריע ויבנה מהן מגדל. יצאנו החוצה ליד הנדנדות ואני ראיתי מזווית העין איך היא לוטשת עיניים לכיוון שלי בלי הפסקה. ניגשתי אליה עם זר פרחים נמוכים ובלי צבעים, והיא צחקקה בהתרגשות. היא הניחה את זר הפרחים ליד הנדנדה וביקשה ממני להתיישב על הנדנדה. התיישבתי בלי היסוס, מצפה לבאות. היא החלה מתפשטת בתנועות איטיות ואני מסתכל בהנאה על גופה המתגלה. היא הפשיטה אותי ונשארתי ותחתונים לבד על גופי. ואז היא אמרה, אני רוצה אותך בתוכי אבל לא כאן בחוץ שכל העולם ישמע וראה, בוא ניכנס. ואני חושב לעצמי מי זה הטמבל שאמר זה לא כל כך נעים לראות גן סגור, זה לא כל כך נעים לראות גגן סגוגור? נכנסנו והלכנו לכיוון המדפים, היכן שכל הספרים היו מסודרים כי אין מי שיקרא סיפור, בהינף יד היא העיפה את כל הספרים מהמדף התחתון ונשכבה עליו, ואמרה. טוב הגיעה הזמן להעמיד לך אותו, עניתי לה, אבל הוא כבר עומד, בטירוף, היא אמרה אני לא מאמינה לך, תראה לי. הורדתי את התחתונים, צחוקה עדיין מהדהד בראשי, 24 שעות אחרי. מסתבר שהטמבל צדק, זה לא כל כך נעים לראות גן סגור.

מה נסגר איתך תגיד?

אגב, במה אתה עוסק כיום לאחר שסיימת את הטכניון? האם עבדת על ביוב כמו רוב החוקרים? (אני מכירה משם מישהו..)

דרדקן

New member
אני לא עבדתי על ביוב

עבדתי בביוב. ואם את מכירה משם מישהו שעבד על ביוב וזה לא היה מזמן מידי יש סיכוי סביר שאני מכיר אותו גם. אז ספרי לי מי זה? והיום לשמחתי אני לא עובד בביוב, עובד במים.

הוא דווקא לא עבד בביוב...חח.ח.ח

בעצם כן. טיהור מים ע"י חיידקים כלשהם זה נחשב ביובי מספיק? מה אתה עשית לביוב? נתת אותו לוירוסים?

למעלה