הגודל קובע?

LOVE1234

New member
הגודל קובע?

שלום, אני עורכת מחקר קטן בנושא האם הגודל קובע. אשמח לשמוע סיפורים בנושא. צרו איתי קשר בבקשה למייל או השאירו או השאירו לי את שלכם. תודה. [email protected]

כן ושלא יספרו לך סיפורים! ../images/Emo88.gif

ד"א, לאיזה סיפורים את מצפה? חוויות טרגיות או טרגיות במיוחד?

האורך או העובי?

רק למראה או גם להרגשה? עדיף גבר "מצויד" ונפוח אגו בשל כך או מישהו ממוצע-מינוס שמפצה על זה במגע אצבעות ולשון מיומן יותר?

גם וגם וגם וגם - הכל חשוב!

ואם כבר בהעדפות עסקינן - עדיף גבר מבורך (אבל לא יותר מדי) + מיומנות במגע אצבעות ולשון.

offנועה

New member
למה זה עניין של בחירה?

אלה ידועים במידותיהם הטובות לא ישקיעו בטכניקה, זה בא אחד על חשבון השני? מה זה החארטה הזה? אידיאולוגיה לטרגדיה? ובנימה יותר דיכאונית.... פסססססס.... חתולי..... פסספססס.... בוא חתולי.....

נעלם חתול?!

לא נורא, יחזור השמוק. הם יודעים יופי איפה אוהבים ומאכילים אותם...

offנועה

New member
../images/Emo7.gif

יכול להיות שמישהי אחרת מאכילה אותו?? אני לא רוצה אפילו לחשוב על זה...

ואם לא יחזור, אולי מוטב שכך...

אני מקווה בשבילך שיחזור מהר ולא תתגעגעי יותר מדי.. פירסמת מודעות על עצים?!

offנועה

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

מה אני עושה, אני בקריז, אני לא מתפקדת, אני בוכה כל היום, אני בחסך, אני בדיפיציט, אני באובר דראפט, אני באובר ריאקטינג, אני בעובר ולא שב, אני........

Join to the club, חוץ מהקטע של הבכי

מה בכי מה?? מי זה החתול הזה שווה דמעה אחת?? נועה, כפרה, אף אחד לא שווה!!! {שוקולדית הגיבורה, שנראה אותה בעוד חודש}

LOVE1234

New member
צריכה סיפורים בנושא

צרו איתי קשר. אני עושה כתבה בנושא ואשמח לשמוע כל מני סיפורים ודעות. כמובן בעילום שם אם תרצו. אני במייל [email protected] תודה

מניMEN11

New member
ברור שהגודל קובע

מי שיגיד שהגודל לא קובע אז יש לו קטן. בדוק

אה, ואת רוצה סיפור?

פעם יצאתי עם איזה אחד, ממש חמוד. אבל מה......לא התברך. עזבי 'לא התברך', זה מחמאה. לבנאדם היה זין בגודל של עיפרון שחידדו אותו... אבל כמובן שהייתי פוליטיקלי קורקט וקישקשתי לו כל מיני שטויות. נראה לי שגם גרמתי לו להאמין.. זה פשוט גורם לחוסר ביטחון. איזה באסה זה....

offנועה

New member
הנה לך סיפור

אחת מחברותי האהובות, הידועה כבעלת ליבידו מאושר, חזק, ומלא בטחון עצמי, הזדיינה פעם עם אחד שבואי נגיד, לא סבל מעודף צמיחה, לא היה ידוע במידותיו, מאותגר חבילה, בעל מימדים צנועים וענווים, לא מתהולל כמפתח, לא גורם לך להשתעל כשהוא חודר, לא מותיר סימנים אדומים אחריו, לא מצוייד במטול רימונים, בואי נגיד כשהוא ישמח לראות אותך - את, ככה, לא תבחיני בזה.הקיצר....הזדיינו.והבנאדם שואל אחת ל 37 שניות: אני מכאיב? כאב? את בסדר? לא כואב לך?עד שחברתי היקרה איבדה את הסבלנות ושאגה עליו: תכאיב כבר, יא בן זונה!!!! תכאיב!!!

למעלה