הגדרה עצמית

orii

New member
ברצינות, מושיקו מכניס אותנו

לפורפורציה. הוא ברקע, בגודל של מגדל שלום. משהו כמו 33 קומות כבר די הרבה שנים. מי יכול עליו? על פי הגדרה, הוא הכי בכל תחום. מכיוון שהוא כזה אנחנו יכולים להיות נורמליים. ותודה לגינגי שבזכותו הכרנו את מושיקו ונהיינו יותר אנושיים.

מאז שסנסאיי התחיל להיות צנוע

מספר ההודעות ה?@#$% הצטמצם: אין עוד הרבה שכותבים ש"המאסטר שלהם קיבל תואר סוקה\רנשי\דאן 10 וכו´. אין עוד הרבה שכותבים ש"שיטת הלחימה שלהם היא הכי" צ´י מתקבל כחוויה חשובה ולא כיחידת משקל אבסולוטית וכן הלאה. היה שווה אבל קשה כל גרוש כמובן אין כמו ק.צ.מ.מ.מ. בדקו בלוחות

orii

New member
זה אולי מסביר את התקפת הטרולים

על אתר וו שו. מושיקו, אולי תתחיל להיות צנוע גם שם? זה יהיה ללא ספק שווה אבל קשה כל גרוש (ואם יותר לי להוסיף) וגרוש. בברכת נזירי הדופ דופ, דופ דופ.

orii

New member
קו מעניין

הקו של ההתמדה - מדגיש לדעתי את אלמנט הבחירה. כדי להתמיד יש לרוב להקדיש את השעות הכי איכותיות ביום לעיסוק זה. זה עושה את הבחירה בלבוא לאימון לקשה, במיוחד עם זה קורה כל יום...

arcidea

New member
פרויקט חדש

טוב, התחלתי פרויקט תיעוד לא נראה לי שסביר להגיע להגדרה עצמית in one take- shirshur מצד שני- כל שירשור פה .כמעט .הוא אספקט להגדרה הזו וכל שירשור, בטוח, מכיל רמזים לעניין אז אני מתחילה לתעד מי שמרגיש שהוא עולה על איזה אספקט חשוב- שישאיר סימן. כשתהיה מסה של חומרים אני אחזור לעדכן ולהתייעץ

fa jing

New member
הייתי ממליץ..

לערוך את החומר, לסדר אותו וכל מה שצריך.... ואח"כ לפרסם אותו, אני בטוח שיהיה מעניין לקרוא זאת שוב בתקופת זמן שונה.

arcidea

New member
חנן- מתודולוגיה

הרי אני עושה את זה למטרת פירסום פה כחלק מהנסיון הקולקטיבי להגדרת זהות my 2 cents ואל תדאג- עכשיו יש עבודה שחורה של לחטט ולמצוא את מילות המפתח (שחוזרות על עצמן פה....אם לא הייתי עצלנית הייתי עושה סטטיסטיקות), ולפשט את השירשורים\הודעות לרמת הנושא-תיאור-עיקרון שלהם. אח"כ אני אחזור להתייעץ לקראת העניין העקרוני יותר של המיפוי. כמו שאמרה חביבתי הגר (i am changeable..) - לרווחת יקירי (וגם לקראת רווחתי- יש לי הרגשה שזה עוד ישפיע לטובה על נושא הפוקוס המקצועי שלי שזה עתה קורא אותי לסדר)

orii

New member
יופי

תבחרי לך אייקון וכך אנשים יסמנו בקלות הודעות ככאלו שמכילות לדעתם חומר רלוונטי.

arcidea

New member
../images/Emo188.gif- אייקון לסימון

thunder symbol- the birth of clarity tension, energy, movement spirit manifested in matter ones place in life influential power rapid strong growth the path that leads to the goal or field of activity belongs to the wood element + i will b lurking anyway, a more natural way to collect data

orii

New member
קריירה בשירה (לא בלטר) חשבת לפתח?

ולמה התכוונת ב- a more natural way to collect data

arcidea

New member
זה היה ציטוט לא יצירת מקור

אבל תודה על המחשבה. observation- collecting data as a topologist u should know this well (btw- do u know the song? the one i sent u? a short spin on kazza will add dimension to the words. carefull- its powerfull stuuf)

orii

New member
ניתוח טופולוגי גילה

שאני לא טופולוג. מקסימום חוכמולוג. לא מכיר את השיר ולא מחובר לקאזה אבל יודע משהו על העולם הזה ואם הוא רציני ואם כזה חזק אולי לי תשלחי אפילו במברק

arcidea

New member
המממ

אולי תומכ-אולוג? טוב, אני כן בטופולוגיה, וככזאת- ההקשרים הרגשיים-תרבותיים שלי מתקוממים לנוכח הקישור בין נינה סימון לריטה.. (no offence) דווקא יש קשר, רק שנתתי את זה כמושג שסתום ולא מפתח מופשט :) אוי... נכנסתי לזה חזק.. דרושה חוייה מיד ראשונה כדי להבין. אם אתה רוצה- תשלח לי את המייל שלך- אני אעביר mp3 לא נראה לי שזה אפשרי דרך המסרים. נ.ב.- זה יהיה יותר מאוחר אני חייבת לעוף עכשיו, צ´אוו..

WhiteBear

New member
הרשי לי להציע ../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif

מצאתי שאייקונים שמגיעים בשלשות עובדים טוב. בנוסף, אני אשמח לשמוע הרחבה על מה הקשר שלך לטופולוגיה (אלגברית?). ועוד דבר, שמת לב שיש נוסטלגיות (אני מרגיש כמו מסיונר פה...) טל.

arcidea

New member
../images/Emo127.gif הצעתך מתקבלת בשמחה

טופולוגיות מידע ותקשורת שמתי לב לנוסטלגיות.

arcidea

New member
../images/Emo9.gif

הממ.. אני אוטודידקטית :) אבל יש לי קישורים שאולי יעניינו אותך- הערב למסרים.

למעלה