הגבר של חיי...או שלא?!

חבל מאוד..

"את כל יופיו של העולם הגישה היא לך,היא בה היתלת איך,איך לא שמרת איך,היא לא תשוב יותר..."(ביצוע-יהורם גאון) ככה זה,כניראה למדים להעריך משהו טוב רק אחרי שמאבדים אותו..

חמודה ../images/Emo24.gif

הסיפור הזה קרה לפני הרבה שנים ואת חיה בעבר ומתעסקת בעבר במקום להתמקד במה שבאמת חשוב- ההווה והעתיד. "דברים לא קורים סתם, זה הגורל. אני עוד מעט בת 24 אני כבר לא ילדה קטנה בת 15, עלי לעשות מה שטוב בשבילי, לשאוף קדימה. אהבה כבר תגיע בבוא הזמן. אני רק צריכה סבלנות ולשמור תמיד על גישה שמחה. למי אכפת מה היה לפני 8 שנים או עשור? מה שחשוב שזה עכשיו!"- זה מה שאת כתבת, לא אני ולא מישהו אחר- וכתבת נכון בהחלט, תיישמי את זה.

בריט23

New member
חחח כן.......

האמת שהפכתי להיות הפסיכולוגית של עצמי, אני מרגישה הרבה יותר טוב עכשיו. ומממ לאפיקומן: תראה, יש המון בחורות יפות וטובות, עזוב אותך ממה שהיה לך תכיר, מספיק להעניש את עצמך. גמאני הייתי ככה אז אני מבינה אותך שנאתי את כל העולם ואת עצמי בעקבות כל הטעויות שלי מהעבר אבל מזה נתן לי? כלום! תפסיק להיות נעול על הבחורה הזאת. נכון עשית טעות, למד ממנה לקשר הבא שלך אבל אל תחסום את ליבך בפני אהבה חדשה כי מה שווים החיים ללא אהבה?....... מקווה שתקשיב לעצתי.

תראי להיות עם בחורות

זה לא העניין להיות עם אחרות תמיד אני ארגיש אבל תחושה עצומה של פספוס שאני אהיה עם מישהיא אחרת ולאו דווקא איתה .

shannyqua25

New member
וואו

האמת, לא נשמע לי שיצאת מופסדת ואין לך על מה לאכול את הלב, אני מאמינה שמה שצריך לקרות קורה, אם אדון ציקי היה רוצה אותך הוא היה עושה משהו כדי שיקרה משהו בינכם, ואם הכבוד שלו הרג אותו, בעיה שלו הוא הפסיד, הוא בטח חי עכשיו עם אישה שלפעמים הוא מדמיין אולי זו היית את, עובדה הוא קרא לבת שלו על שמך, אני חושבת שזה לא סתם... אבל אני זה רק אני. תני לו להמשיך למכור בטטות בשוק, ותמצאי לך את גבר חלומותייך, שכחי ממנו.

בריט23

New member
ל - shannyqua25 ולאפיקומן

תודה רבה, את לא יודעת כמה עודדת אותי. גם אני חשדתי שאולי זה לא צירוף מקרים, בכולופן גם אם זה במקרה או בכוונה זה כבר לא משנה לי. אני מסתכלת קדימה (למרות שזה די תורם לי לאגו, האפשרות שאולי הוא חשב על השם שלי בגללי). לאפיקומן, אל תדאג יהיה בסדר, כשתמצא אהבה חדשה ואמיתית עם בחורה יפיפיה ומתוקה אתה כבר לא תסתכל אחורה כי מה שהיה כבר לא יעסיק אותך. זה מעסיק אותך רק מכיון שעוד לא מצאת מישהי אחרת, אבל זה יקרה אז תתעודד! :)

למעלה