הגבר של חיי...או שלא?!

בריט23

New member
הגבר של חיי...או שלא?!

טוב, אז כל הסיפור הזה התרחש לפני 8 שנים. הייתי תלמידת כיתה ח' ובחור חתיך אחד, נקרא לו ציקי (מכיתה י"ב) התחיל איתי והציע לי חברות, נענתי לו לחיוב אך לאחר מס' ימים אני לא יודעת מה קרה לי - התחלתי להתעלם ממנו - רק מהפחד להכנס לקשר (הייתי קטנה, לא מנוסת וחסרת ביטחון). פחדתי להפגע, הייתי תמימה מאוד. חברתי לינוי (כיום נשואה ואם לשלושה), דיברה איתו עלי אז הוא אמר לה שהוא חושב שאני בכלל לא מעוניינת בו. כעבור שבועיים (מאותו זמן) התקשרתי אליו, הוא קם משינה ובקושי התייחס אלי, אמר שיחזור אלי - אך לא חזר. (היה אז חופש פסח). וכשחזרתי לבית-הספר ראיתי אותו יושב במדרגות עם מישהי אחרת, ילדה יפה נקרא לה כאן זוהר. ציקי היה מבסוט מזה שראיתי אותם ביחד, הוא חייך אלי חיוך של ניצחון (ויום לאחר מכן התחיל עם עוד 2 בנות מול הפרצוף שלי) ולאחת מהן הוא קרא בשם חיבה שהוא הדביק לי ביום הראשון שהכרנו: ("קוקי"). הוא המשיך להביט בי ולחייך אלי גם כשהיה עם זוהר - ואני המשכתי להתעלם ממנו כי רציתי להעניש אותו על זה שהוא בחר בה ולא בי. במשך שנה כל פעם שהיה יוצא לנו לפגוש זה את זו במקרה - הוא תמיד היה מסתכל עלי בעיניים גדולות, או מחייך אלי ועושה לי עיניים, אפילו בנוכחות חברתו. (למשל, הוא עבד בשוק ובדיוק עברתי שם עם חברה והוא מביט בי מחייך, מת לגשת אלי ואני אפילו לא מסתכלת. וראיתי שם טלפון ציבורי והוא בדיוק נכנס לחנות שלו עם קארטון וניסה להקשיב לשיחה שלי ובגלל שהוא הסתכל עלי ולא התרכז בעבודתוהוא נתקל בדלת, חברתי שהיתה איתי סיפרה לי זאת וגם היא אמרה שהוא לא הפסיק להביט בי ולחייך. ועוד דוגמא, יומחד אני כזה מסתובבת בשכונה עם חברה אחרת שלי והיא "יורדת" עלי בצחוקים ואני משחקת אותה "עצובה ובוכה", פתאום, היא התחילה לצרוח "הוא רוצה לרצוחחחח אותי" ואני שאלתי על מה היא מדברת, בקיצור היא סיפרה שהיא קלטה את ציקי מביט בנו מהמכונית ושהוא תקע בה מבט רצחני כאילו "איך את מדברת אליה?" והיא אמרה שאם היינו מדברים אז הוא היה יורד מהמכונית ומראה לה מזה) אני המשכתי להתעלם ממנו. הוא אפילו הצילח לברר מי זה אח שלי ודיבר איתו עלי. אך עם הזמן הוא כבר החליט לרדת ממני, וכשהיה יוצא לי לראות אותו - הוא הביט בי במבט רגיל וחסר התלהבות. זה שבר אותי לגמרי כי אהבתי אותו באמת, אבל העובדה שיש לו חברה הפריעה לי ולכן העדפתי לא להביט לכיוונו. היו לי חרטות אח"כ (תחושה קשה של פיספוס והחמצה) אבל הרי אי אפשר להחזיר לאחור את הגלגל. פתחתי את הסיפור הזה מכיון שיוצא לי לראות אותו לפעמים, הוא נשוי לזוהר כבר 3 שנים, יש להן בת (תיכף בת שנתיים) קוראים לה בשם שלי וזאת אני יודעת כי זוהר היא לקוחה בחנות שאני עובדת בה ויש עוד סיבה למה פתחתי את הסיפור הזה אני באמת הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם עליו, מה אתם חושבים. האם נהגתי כמו שצריך או שמא - הייתי צריכה להתנהג אחרת? האם נראה לכם שהוא הרגיש כלפי משהו לפחות ממה שסיפרתי?? לא שזה כבר משנה, אבל הייתי מאוד שמחה לשמוע דעות ועצות. האם האהבה היתה בהישג ידי ואני איבדתי אותו במו ידיי או שקרה מה שהיה צריך לקרות?. בכל פעם שאני רואה את ציקי או כל אדם שקשור אליו אני נזכרת שוב בעבר והרגשות לפתע מתעוררים - כאילו הכל קרה אתמול. (כל הימים ההם מונצחים ביומנים אישיים שאני כותבת כבר מכיתה ח' כל יום ויום מונצחי מחיי). אך אין מה לעשות הוא אבוד בשבילי. ואני יודעת שאני צריכה להיות חזקה, להביט קדימה ולסמוך שוב על עצמי ולהבין שציקי הוא לא האחד בשבילי, (הרי התקשרתי אליו אז - הוא לא היצל את ההזדמנות), מה הוא ציפה שאני אשים עליו בזמן שיש לו חברה?? זה היה נראה לי ממש לא מכובד, העדפתי להיות אדישה וסנובית, להראות לבנאדם שהוא לא קיים בשבילי. זה היה נראה לי הכי הוגן. ועובדה שהיום הוא נשוי לה והקים משפחה - זה פשוט לא נועד לקרות. דברים לא קורים סתם, זה הגורל. אני עוד מעט בת 24 אני כבר לא ילדה קטנה בת 15, עלי לעשות מה שטוב בשבילי, לשאוף קדימה. אהבה כבר תגיע בבוא הזמן. אני רק צריכה סבלנות ולשמור תמיד על גישה שמחה. למי אכפת מה היה לפני 8 שנים או עשור? מה שחשוב שזה עכשיו! טוב, זהו הוצאתי כאן הכל, סליחה על המגילה, ושוב, אשמח לקבל תגובות, עצות, חוות דעת על הסיפור שלי. האם באמת יצאתי מופסדת או שנהגתי כמו שצריך??

תגובה

עליך לחשוב, מה את מרגישה אליו ואיזה קשר את רוצה אתו. אם יש לך ענין בקשר אתו, נסי לפנות אליו ולשוחח אתו בענין ובנעימות, ועשי זאת רק מתוך אהבה ורצון לתת. יתכן שיצא קשר ידידות טוב. אם הוא חשוב לך, השתדלי להיות נחמדה אליו ולהראות לו, שאת רצינית בקשר אליו ורוצה לתת לו אהבה. אז גם הוא יהיה רציני אתך.

לא סיפרת על זה כבר?

סיפרת ושאלת וענינו לך.. תמשיכי הלאה,דיי להיתקע על העבר,במיוחד שאי אפשר לשנות אותו לגביו!

סיפור יפה עם סוף רע

האמת קרה לי משהו דומה אבל נשאיר את זה לפורום אחר, מה שיש לי להגיד שעשית את מה שראית לנכון וזה בסדר, אומרים שאנחנו צעירים אנחנו טפשים ולא יציבים בהחלטות והאמת זה נכון כל אחד פספס משהו בחיים, תזרמי יבוא היום יפול עלייך האושר במכה אחת, בהצלחה בהמשך דרכך!

בריט23

New member
אני יודעת שרשמתי על זה אבל.........

הייתי חייבת לשחזר את זה שוב, אני חושבת שככל שאני אדבר על זה ואשמע עוד ועוד דעות, מחשבות ועצות ככה זה יעזור לי להתרפא מזה כמה שיותר מהר. תודה לכם, אבל לדבר איתו? אין מצב. אין בנינו כלום. הוא נשוי עם ילדה אני מכבדת את זה, אני מאחלת לו ולאישתו כל טוב. רק רציתי לדעת מה אנשים חושבים על הסיפור שלי, כל מה שאני רוצה זה להשתחרר מתחושת ההפסד והפיספוס, פשוט לחיות בשלווה מבלי להתעסק בעבר, במחשבות על מישהו שמעולם לא היה לי כלום איתו. אבל לפעמים המחשבות באות מבלי שנזמין אותם.........מלעשות.

את לא יודעת כמה אני מבין אותך...

גם לי היתה חברה כשהתחלנו לצאת בגיל 15 יצאנו אבל 4 שנים ו... בניגוד אלייך והתעללתי בה כל כך ... והיום הגורל/אלוהים מחזיר לי על כל יום כבר בתקופה של מעל לחצי שנה אני נשבר לא רואה את החיים מוכווני העתיד עם עתיד עבורי .... מצאתי דבר אחד שיכול לשבור אותי וזה אהבה/אובססיביות אני מרגיש כאילו שהיה לי הכל וכיום אין לי כלום ! ככה זה בחיים כשמסתכלים על העבר תמיד מצטערים על משהו ואני מצטער על כל מה שעשיתי לה על כמה שהרסתי אותה ... אלה הם החיים !

סליחה אבל..

עם איך שאתה התנהגת לבת זוגך לשעבר,צר לי אבל-מגיע לך!!! אתה תישא בתוצאות האלה כי אתה גרמת לזה!! כל כלב בא יומו!

A d i 23

New member
וכי למה הכתיבה הזו ?!

לא מגיע לו להמשיך הלאה ולקבל הזדמנות נוספת ? לא מגיעה לו הזכות להיות מאושר ? את המחיר הוא כבר שילם על מעשיו, כי הוא איבד אותה ולפי הכתיבה שלו נראה שהוא למד המון מהטעויות שלו, ואני מקווה שלהבא הוא יידע לא לחזור עליהן.. שרוני, אני באמת לא מוצאת סיבה לתקוף אותו כך על גביי הפורום..

אוקיי,

נקווה שהוא הפנים ולמד לקח ממעשיו וילמד לגבי ההמשך. והתכוונתי באופן כללי שכל אחד מקבל את שלו,לאו דווקא ספציפית לאותו בחור. ואכן,רק אחרי שמאבדים משהו טוב-למדים להעריך אותו וחבל.

בריט23

New member
אז נראה שאנחנו באותו המצב...

אני אוכלת את עצמי על העבר, אני "מתה" להתעורר יום אחד ולגלות שחזרתי לאותה תקופה, (שאני בת 14 וחצי, והשנה היא 1998 רק כדי לתקן את הטעויות שלי). תראה, יכול להיות שגם אם הייתי מתייחסת והיה נוצר בנינו קשר, יש מצב שזה לא היה מחזיק מעמד אבל לפחות הייתי יודעת שניסיתי ולא ברחתי כמו איזה פחדנית מפגרת שמסתירה את הפחד שלה במסכה של "סנובית- גאוותנית" שלא רואה אפחד ממטר.גם כשהיה איתה הוא המשיך לסמפט אותי, הייתי צריכה למחול על הגאווה הדפוקה שלי ולפתח איתו לפחות קשר ידידותי... זה היה עדיף על כלום. כעת אין לי שומדבר ממנו, אפס מאופס. הוא המשיך בחייו הוא לא זוכר אותי. אני היחידה שזוכרת. זה העונש שלי כמו בשיר שאומר "אך אל בה תשחק (באהבה) בין רגע תשחק ולא תהיה לך." אני הייתי האדם הרע בסיפור הזה ואני אוכלת עכשיו את הדייסה שבשלתי. אני רוצה לסלוח לעצמי, להיות מאושרת, למצוא אהבה אמיתית אבל אני לא מצליחה. יצאתי עם לא מעט בנים אבל אף אחד לא הלהיב אותי במיוחד... ובקשר לסיפור שלך, במה התעללת בה אם אפשר לדעת ובמה אתה משלם היום??? נקווה שיהיה טוב.........

בריט..

אל תאכלי את עצמיך על מה שהיה וניגמר, תמשיכי הלאה..הכל לפנייך ואת עוד תמצאי אותו! אם הוא לא איתך-סימן שלא נועדתם..אין מה לעשות,זה מזל. מאחלת לך רק טוב ותביטי קדימה !

בריט23

New member
תודה רבה........

מהפה שלך לקב"ה. ותיראי, לפעמים אני לא מייחסת לסיפור הזה כ"כ חשיבות. כי על כל מקרה, אני שמחה בשבילו. אני לא ממש מכירה את אישתו אבל אני בטוחה שהוא לא היה יכול למצוא בחירה טובה יותר. היא עושה רושם של בחורה טובה עם ראש על הכתפיים ומגיע לו הטוב ביותר. אזיהיה בסדר, אני אשתדל להביט קדימה לשמוח במה שיש לי ולהניח לעבר כי העבר מת ולא רלוונטי. לא טוב לחיות בתחושה של חרטה, צריך ללמוד מהטעויות, להתחשל מהן. יש כ"כ הרבה בנים מתוקים ויפים.... יום אחד אמצא את המיוחד... זה בהחלט לא ההוא...

מותק,

אין מה לעשות. תשלימי עם זה. לחפור בעבר לא יעזור לך. הבנאדם נשוי, טוב לו (למרות שאם אני זוכרת נכון אחד מהם בגד, לא?), יש לו ילדה, אז חלאס. פספסת את הרכבת, תבוא אחרת (קצת חרוז)

למעלה